Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Víkend

01. 03. 2002
0
0
865
Autor
Princessx

proč se to tak muselo stát?

Otvírám oči a vnich vidím tvůj pláč, nechápu to, vždyť jsme spolu šťastni. Ty přece \\\"nikdy\\\" nebrečíš!

Víkend byl úplně dokonalý, přijel jsi o dvě hodiny dříve a já měla velkou radost. Políbil jsi mě a řekl : \\\" lásko mě bylo tak smutnočko, že jsem přijel dříve, doufám, že ti to nevadí?\\\" Vrhla jsem se Ti do náruče a splynuli jsme v dlouhém polibku. V našich očích se láska dala číst.

Naplánovali jsme krásný víkend. Nejprve jsme vyrazili na procházku, drželi se za ruce a bylo nám krásně. Bloumali jsme těmi krásnými uličkami, nikdy předtím mi takové nepřišli, mohla za to tvá přítomnost, při které jsem viděla vše růžově. Začalo se stmívat a vzduch chladl, otřásla jsem se a ty jsi mě pevněji sevřel. Víš nevyslovím to nahlas, ale cítím se s tebou v bezpečí. poté jsme dorazili domů uvařila jsem ti teplý čaj  a ptala se jestli nemáš hlad. jen ses usmál a řekl : \\\" Mám\\\" a mě bylo jasné, že nemluvíš o jídle.

Ráno jsme se probudili propleteni k sobě. Vstala jsem a snažila se ti uvařit to nejlepší co dokáži, uznal jsi mou snahu a mírně připálené toust si zasloužili tvou pozornost. Dokonce jsi řekl:\\\"Děkuji lásko bylo to úžasné.\\\"  Vím, že to nebylo upřímné, ale měla jsem z toho radost. Stáhl jsi mě k sobě a...

Vstali jsme krátce po poledni, chtěla jsem ti uvařit oběd, ale ty jsi mě na něj pozval.

Začervenala jsem se.

Nádherné odpoledne, miluji procházky a proto jsi v mém pohledu tuhle malou prosbičku vyčetl.

Jdeš pomalinku a mě napadne, že ti uteču. rozbíhám se. Otáčím se za Tebou. V očích máš úděs.

Slyším tvůj přiškrcený hlas :\\\" autooo!!!!!\\\"

Ano to je poslední co si z našeho víkendu pamatuji. Znovu zaostřím pohled a ty pořád pláčeš, ty hlupáčku vždyť mi nic není, nic mě nebolí.

Zvedáš ruce a je na nich krev, přemýšlím, jak vážně na tom jsem, něco říkáš, ale já ti nerozumím.

Chci Tě uklidnit, ale nemoohu se pohnout! Snažím se ti říct, že jsem v pořádku, avšak vyslovím jen tiché a chraplavé \\\" SBOHEM\\\" zavírám oči....


Norek
06. 03. 2002
Dát tip
no ten konec mi docela dostal

Skaen
01. 03. 2002
Dát tip
Au.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru