Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

mykologická úvaha

16. 10. 2014
12
15
1001
Autor
aleš-novák

z hub se dá vytvořit

spousta dobrých pokrmů

například

hlívance


15 názorů

Toscana
13. 11. 2014
Dát tip
z pečárek by mohly být taky dobře vypečené a ze slizáků ke slíznutí :) *t

Já znám jenom jednoho Hubu


kdysi jsem v kempu ve Staré Lesné viděl plakát "Huby Slovenska"... zdálo se mi to jako vhodný titulek i na volební billboard :o)

LV
07. 11. 2014
Dát tip

záleží, či sú v jadre dobré - atomové bývajú príliš vypečené


A.H.
23. 10. 2014
Dát tip

*


Diana
17. 10. 2014
Dát tip
No, vidíte mi až do žaludku. Oba. :-))

to se teda povidlo...

Di, dovolíš? Hlívance s povadlým :)))))))))


blbůstka jako křemen /áč


Hrušková
16. 10. 2014
Dát tip

:)


Čudla
16. 10. 2014
Dát tip

/*


Nejedl jsi z ní v Aši vtipnou kaši?


Diana
16. 10. 2014
Dát tip
Hlívance s povadlím.*

Nutno bedli(y)vě hledat.*

 

 

 

 


Kočkodan
16. 10. 2014
Dát tip
Takový nesmysl, ze te h(o)uba nepálí!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru