Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

super věc....

11. 11. 2014
0
10
1097
Autor
helgard

pozorně, ale opravdu pozorně sledujte příspěvěk....

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=488378281304349&set=p.488378281304349&type=1&theater

 

základ je oprostit se egilovin a psát poctivou poezii....pak si Vás všimnou čtenáři uděláte pár literárních večírků aautorksých čtení, pak si na některý z nich přijde poslechnout Vaše dílka někdo známý a pak už jste na cestě k opravdovému vydání knihy....Samozřejmě že samovydání se nepočítá to umí každej egil, byť je to už známka že to myslíte vážně....ale ruku na srdce koupit si lístek do kina neznamená že jste natočili film.....

 

Všem co píší přeji stejnou porci talentu a štěstí a takového toho tahu na branku jako mám jáááá.......:-)))

Mějte prima večer...

 


10 názorů

Safián
28. 11. 2014
Dát tip

Milý helgarde, tvá odpověď mě rozesmála. Věř mí, že posunout se do tvé "pozice" bych opravdu nechtěl. Ale když jsi mi tak dobře poradil, poradím i já tobě. Přečti si ještě jednou své verše, zamysli se nad tím, jak tvůj rytmus drží metrum a jak rýmuješ, zda netrpíš rozvláčností a tvé verše nejsou poněkud řídké, jakou mají melodii. Možná zjistíš, že by bylo lepší premiéru o chvíli  odložit. Nebo ne. Přeju hodně zdaru a méně nafrněné zaslepenosti.


smyčka
26. 11. 2014
Dát tip
Hadam, že ji zahltily gratulace. Protoze tady zadne nevidim.

vilokod_K
26. 11. 2014
Dát tip

Krom toho ta stránka je už zablokovaná - že  neuhádneš proč?


vilokod_K
26. 11. 2014
Dát tip

tak abys měl zase co co mazat  - ty povýšenče namyšlený. Připomínáš mi jistého  Nikotina z literu, ale ten opravdu píše mnohem líp, než ty... a napiš, mne ty tvoje zcestné úvahy a pozérství neskutečně naplňují radostí při setkání se s kýmkoli jiným... (:-D

Zablokuj mne, pytlíku a hned! Nebo napiš něco pro zasmání...


helgard
12. 11. 2014
Dát tip

To si dělej co chceš, ale už prosím (pokorně prosím) běž si reagovat a psát s lidmi, kterým rozumíš a kteří jsou ochotni rozumět tobě....Nic proti tobě smyčko, ale víš dobře, že tento server se omezuje na styk autorský a v něm ty nemáš co nabídnout....Ač třeba v reálu jsi fajn člověk a mohli bychom povídat o všem možném, tady na totmo serveru už neodepisuj, je to fakt zbytečné, trapné a ničím to nikoho nenaplňuje....Děkuji moc za pochopení. 


smyčka
12. 11. 2014
Dát tip

Bez slunce, bez boha, bez helgarda...............rvu si vlasy!


helgard
11. 11. 2014
Dát tip

Smyčko pro tebe tohle vůbec není. Ty máš svůj mikrosvět a vněm nevychází ani poezie ani slunce....Sbohem děvče neštastné.


helgard
11. 11. 2014
Dát tip

Všechno popořadě Safiáne, nejprve se musíš dostat k tomu abys mohl psát z pozice jako jáí a odpovídat lidem do pozice jako jsi ty...tedy nekecat a napsat něco takového, aby tě oslovilo nakladatelství o tom to je....pak se můžeme posunout do roviny žvatlání o tom, co chybí na trhu....ale to už ne se mnou protože já na to žvatlání nejsem.....


smyčka
11. 11. 2014
Dát tip

Děkuji nechci


Safián
11. 11. 2014
Dát tip

Nemusím zrovna vyznávat Egilův způsob básnění, stačí mi jistá zkušenost s literárním provozem, abych nevěřil tvému návodu. Vydání knihy ještě nic neznamená, dnes dokonce nedává ani záruku, že má alespoň základní kvalitu. Co chybí, je objektivní kritika. Ale i to má své důvody a nic s tím neuděláme.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru