Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Skoro devět, vole!

18. 03. 2015
4
9
918
Autor
Sal Paradise

Sliby který si dal člověk sám sobě, i jejich plnění, žene ho do deprese a z ní jej nedostanou ani tři góly z ofsajdu. Petra se dobře stará o děti a servírka u Jelena má v nose piercing. Vlaštovko, neprovokuj! Vyhozený obaly od mražený pizzy, omluva z návštěvy ortopeda, ale běhám už v trenýrkách. Chybí mi Koren, Riegráče a pražský zahrádky. Ohrada, Jiří! Vesmír se stále rozpíná, publikuje dnes kdejakej blbeček a pořád nemám přečtenou Kerouacovu manželku a na píchání myslím jen občas. Jaj, kolik toho člověk neví a co teprve Athény a Jeruzalém. Vlaštovko! Zas hledám otvírák do duše Anči a práší se mi na stůl, bedýnky hrajou a Lysá hora dnes šla krásně vidět. Škoda, že Vojta přišel o disk. Vzpomínám na kolej, sundávám slávistickou šálu a jdu se proletět. Vlaštovko...Počkej!


9 názorů

patricia w.
26. 03. 2015
Dát tip

:) protože jsem nová, ne ? přeju pěkný den


Proč;? -)


patricia w.
25. 03. 2015
Dát tip

Tak dík. Blbeček


sepiolite
21. 03. 2015
Dát tip

fajn.okamžitě po dočtení mi to vmetlo otázku, nakolik může být forma rozhodující, protože si dovedu představit, že tohle by leckdo rozdělil na jednotlivé řádky a ejhle, báseň! ale čtení příjemné, o tom žádná


Dept
19. 03. 2015
Dát tip

hezký rozjímání, dotklo se mě, zejména poznámka o publikujících blbečcích:))) Budu o tom přemýšlet:)


Díky ;-) 


smyčka
19. 03. 2015
Dát tip
Na skorodevět je to dobré.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru