Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Medoví Jackové

04. 04. 2015
3
15
795
Autor
William Goat

MEDOVÍ  JACKOVÉ

Já, ortodoxní zastánce Jamesonovy církve (s občasnou konverzí do řízného Skotska), jsem byl v pátek večer svým kamarádem vyzván, abych ochutnal onen novodobý nápoj Jack Daniels Honey. S nedůvěřivostí jsem k moku přičichnul a ochutnal ho : cítil jsem závan chemie připomínající med, jinak nic víc.

    ,,Kde je Jack?,‘‘ ptal jsem se kamaráda. ,,Co bylo na tom staroušovi špatnýho?‘‘

    ,,Tohle je novej Jack,‘‘ řekl mi, ,,jdi s dobou.‘‘

    Přimělo mě to k zamyšlení:

    Tak tohle ti dnešní muži chlastají? Nebudu se nijak navážet do těch dnešních moderních spolků hipsterů, metrosexuálů, gothiků a jiných sdružení (které beztak existují proto, aby se slabší jedinec necítil tak sám a mimoděk podpořil obchodníky s textilem). Potřebuji na uvedení příkladu něco obecného, co každý zná a má rád. Knihy? Ale no tak. Hudba? Sporné. Film:

    Při pohledu na hranatou lahev za barem se mi vybavili chlapáci jako například Jason Statham (aniž by v tom byl nějaký utajovaný homosexuální zájem) :  respekt budící Brit, který od svých třinácti let vypadá pořád stejně. Dobře, nechme Jasona bojovat na straně klasického Jacka Danielse. A za meďáky? Představitel nového Hollywoodu : Channing Tatum : až na to nesmyslné jméno, ostře řezaný hromotluk s postavou zápasníka MMA . Kdyby tito pánové vstoupili do hospody, nikdo by se s nimi do křížku asi dostat nechtěl (já tedy rozhodně ne, naopak jedna moje kamarádka se dobrovolně přiznává, že by se s Channingem klidně zkřížila). Ale nahlédněme za červený závěs obou pánů:

    Jason Statham, to je Kurýr, Zastav a nepřežiješ, Postradatelní… Channing Tatum, to je…Let‘s dance. Jason se vyjadřuje prostřednictvím toho, že započne soulož s neznámou ženou na veřejnosti, olízne volně ležící probíjející kabel, nebo udělá smyk autem – na dálnici. Channing se vyjadřuje prostřednictvím tance.

    To mi stačí.

    Položil jsem nedopitého panáka, mávnul na barmana a objednal si dvojitého Jamesona.


15 názorů

oracullum
21. 04. 2015
Dát tip

tak udělám výjimku,,sem sní,, :D,, nepiju totiž běžně barevný alkohol,, :) 


Takže whisky, jo? :-)


Takže whisky, jo? :-)


Takže whisky, jo? :-)


Takže whisky, jo? :-)


Takže whisky, jo? :-)


oracullum
20. 04. 2015
Dát tip

:D :D :D ,, ZJIŠŤUJI, ŽE JSOU TU I VTIPNÍ LIDÉ!!!,, 

1.) ano

2.) ano

3.) no možná kdybys mi raději nalil toho panáka,, 

:D


,,Humor ano, alkohol ne''.  :-)  (Sex : podle toho co nám dovolý příslušný stát - nebo čeho si nevšimne.)


oracullum
20. 04. 2015
Dát tip

:D :D :D ,, jsi mě rozsekal Williame,, za tohle si ten tip zasloužíš,, :D 


Nezletilým nenalýváme, slečno... :-)


oracullum
18. 04. 2015
Dát tip

2x stříbrnou teqiulu sem,, :D ,, děkuji,, 


Děkujeme za názor, Channingu. :-)


007 taky zrovna nepije nějaký lomcováky ne... myslím, že klasifikace maskulinity na základě alkoholu není úplně to pravé :D A medovej J.D. je náhodou skvělej :D


Hlavně : Co z těch kluků vyroste? Trubci!


mluvíš mi z duše!!! dostal jsem medového Jamesona k narozeninám a když jsme ho hned otevřeli a nalili, připadalo mi na chuti něco divného. Až pak jsem si všiml podtitulku Honey...prostě medovina s příchutí whiskey...kam ten svět spěje? :o)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru