Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Musím být německá žena

08. 05. 2015
3
5
554
Autor
Semipalakva

Je vlastně jedno, jestli příští život existuje. Není totiž jisté, jestli to je ten další v pořadí, nebo jsme ho už vlastně prožili. Čas nebo pořadí přeci nemusí hrát roli. Slovo příští nebo minulý může existovat jen v naší řeči a v našem chápání.

7.5.15.32

V příštím životě musím být německá žena s prsama tak akorát do ruky a berlínským přízvukem! Musím mít zelený oči, hnědý vlasy bez roztřepených konečků a vonět čerstvě natrhanou mátou. A pihovatý tváře musím mít, jinak to nepůjde. Chci husí kůži mít každý ráno, když se ke mě přitulí můj Fitz... Miluju ho - a je to osudový! Budu nosit harémky těsně u pasu, ale s rozkrokem u kolen. Kolem ramen saténový boá, lilii za uchem a každej mu mě bude závidět! Taková chci bejt! Ich möchte so viel. Natürlich Ich kann! Warum nicht?

Chci se smát a dovádět. Fitze táhnout za ruku, svádět ho úsměvem a pak před ním utíkat. Bez okolků se ho na veřejnosti dotýkat a pak být frigidní, ale jen na oko. Na Instagramu budu mít tisíce followerů a nejčastější fotkou budou moje dokonalý nohy. Budu nosit Conversky, protože boty jsou odrazem mojí rozervanosti a nespoutanosti. Živelná, pozitivní, zdravá vegetariánka, co v dětství překonala bulimii, ale na vejšce hrála rugby. Mít rozkošné germánské er a piercing v pupíku. Mít jemné chloupky na zádech a tetování na zátylku abych byla trochu punk.

8.5.15.32

S velkou pompou a přehnaně přiznávám, že ženou příště chtěl bych být. Nemám krizi pohlaví ani nelituju penisu. Jen srdcem i hlavou žil bych líp, kdybych nenesl břímě samce. Hrdou ženu s germánskými rysy, pro další kolečko v sobě hýčkám, jako jednou ona bude hýčkat svého Fitze. Hladím ji po vlasech, usmívá se. Zatím jí moc nerozumím s němčinou je to na štíru... Tak si píšeme dopisy anglicky. Pošle mi celkem 4 a pak to najednou končí.

Jmenovala se Ramona, ta moje germánská láska a inspirace. A já bych někdy chtěl být "v ní", protože na ní často myslím a ona je ve mě.


5 názorů

Semipalakva
08. 05. 2015
Dát tip

Ten závěr vlastně kazí tu vtipnost. Díky všem za kritiku.


florian
08. 05. 2015
Dát tip

Ja, ja, já znám akorát nějakého Fritze, to asi nebude on, že? A na štíru jsem s němčinou, řečtinou, srbochorvatštinou... a nakonec i s angličtinou (což je tedy naprosto šoking), češtinu z ní nevyjímaje; nebo je to opačně?

P.S. Pokus být vtipným mi pokaždé nevyjde, promiň (vlastně es tut mir sehr sorry :)


Kočkodan
08. 05. 2015
Dát tip
Ich bin mit deinem Werk auch zufrieden. :-)

Josephina
08. 05. 2015
Dát tip

Wunderbar! (Jen bych to utnula u posledního Fitze.)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru