Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Chorá(l) Kybelé

30. 01. 2000
3
0
1241
Autor
Maldoror

To, co jsem obětoval z obraznosti pro zachování sevřeného tvaru a zdání hospodárnosti, věnuji nyní nejlepšímu (ač hromadnému) básníku Čech - Františku Vladimíru Holasovi - za sestavení výboru lidových písní - Láska a smrt.

Křídla se do střech poskládají, náledím soucitu jak uzamčená brzy. Pojď milovat se, jen dál od partají , za atikou, tou duhou mojich slzí. Chvíli si utéct , zapovlávat, sluší prý pouze rondelu !? Honí mě mlsná okousávat tvrdnoucí skývy šindelů. Ref. ( vyvěračka ponorné ulice ) : Zahřměním procitlé do mrákot provázejí celníci, neboť událost tu stojí . A s ní nová. I kdyby kameník ulehl , přec by nesl, náčiní z hřbitova , hřbitovem , do hřbitova.
hermit
12. 08. 2001
Dát tip
****************************!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! paráda!!!!!! člověče, přidej sem zase něco!!!!!!! těším se!!!

Wopi
12. 08. 2001
Dát tip
****

Anonym
06. 02. 2000
Dát tip
Nejdřív jsem toto dílko vynechávala, jak to dělám, když vidím cizí věnování.. Ale teď mám něco na srdci. Snad se kameník neurazí.
o 106(nebo S.O.S.): refrény se opakují.. ona zpívá asi hodně vysoko.. obava, že střecha nad hlavou bude povlávat, neznamená nutně chorobu.. obzvlášť, když tam v bouřce ta střecha najednou nebyla
~ ~ ~

O.S.to6
04. 02. 2000
Dát tip
Jine, zvlastni, napadite - tim pritazlive. Uz, uz jsem dostaval chut zjit si nekde smlsnout nejakou tu tasku, ale refren me trochu vyvedl z tematu, nalady. Jinak dost propracovane, tesim se na dalsi.

papoušek
31. 01. 2000
Dát tip
Bezva, bezva..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru