Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Věčně nadržené psycho

25. 05. 2015
2
0
843
Autor
amoresperros

Někde jsem slyšela, že tenhle hrob, na kterým jsi mě před chvílí mrdal patří malé holčičce, která se před lety polila benzínem a následně upálila po tom, co se neúspěšně pokusila svou matku rozsekat sekáčkem na maso. ,,Docela pěkný zážitek ty plameny pozorovat." Musela jsem si udělat i nějaké fotky, mám je ještě pořád vystavené v pokoji mého manžela. ,,Jak to myslíš?" Jsem totiž matka toho malýho smrada, co odmítl sežrat svého fotra po tom, co se mi povedlo mu ve spánku useknout hlavu. Jsem správná máma, viděla jsem jak hoří, musela jsem se smát, viděla jsem všechno! Tak ostatně jsem ji k tomu pomohla ,,malinko" Hehehehéé... Šílená matka šesti dětí, klečící nahá na tom hlupákovy s malým pérem, vytáhla 13 cm čepel a s neuvěřitelnou radostí mu ji vrazila  přímo do srdce. .. ,,Taky se ti to kurva tak strašně líbí, když ti ho tam někdo vrazí!?" ,,Ty úchylný prase!" 

Počkala pár minut, než utichlo smrtelné sýpání její oběti a srdce mu vyřízla z těla. Šla celá od krve a bahna, bez jediného kusu oděvu domů dětem uvařit jídlo. ,,Jestli vám to je málo, tak na hřbitově leží zbytek." ,,Ještě čerstvý." ,,Penis je ale jenom můj, mí milovaní kanibálci." Otevřela pouzdro s injekční stříkačkou, píchla do sebe zbytek heráku v ní, a do srdce, které leželo na stole před ní, prázdnou stříkačku zapíchla. Řekla si sama pro sebe... ,,Existuje na světě opravdový chlap, ten pravý, co by ze mě tu šílenost jednoduše vyšoustal?" ,,A pomohl by mi tak spasit moji duši?" Přerušila vnímáni okolí, jen cítila, že to chce udělat znovu, víc, mnohem víc než předtím. ,,Kurva ne,  už zase! Zanedlouho masturbovala a opakovala si v hlavě tváře všech těch nadrženců, kteří ji to kdy dělali... 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru