Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rudé video

06. 06. 2015
2
0
649
Autor
amoresperros

Už jsem odepsaná, vzdávám to, již nevracím bomby do ksichtu těm hajzlům, co se mnou mají nekalé,nelidské úmysly. Byl to předem prohraný boj, padla jsem do léčky, je jich na mě moc. Nasrala jsem špatné lidi, tohle je slibovaná pomsta.

Železnou špičkou boty jsem to schytala do hlavy a břicha, ano,teď jsem opravdu v hajzlu. Ztratila jsem vědomí. Probouzí mě bolest celého těla a nějaký smrad... A do prdele! To je benzín! Nevím, jak dlouho jsem byla mimo, ale ti zmrdi mi stihli postavit hranici, jsem tu přivázaná ke kládě, podemnou je dřevo, jehličí polité benzínem. I já jsem ohozená touhle chemikálií. Mám zlomený snad všechny žebra, nemůžu se ani pohnout. Stojí všichni vedle sebe naskládaný předemnou,mají zaplou kameru, nahrávali to od samého začátku.. Smějí se.. Jeden z nich z kapsy vytahuje sirky, pomalu krabičku otevírá, pozoruji ho s hrůzou v očích. Vytáhl 2 sirky, zažehl je, a hodil je k okraji hranice, která ihned vzplála. Chytly mi nohy a pak celé mé tělo, můj zoufalý řev ustal po chvíli, díky té nepopsatelné bolesti jsem padla do šoku.. Mé tělo hoří,ale v duchu si odříkávám modlitby páně. Za chvíli je po všem.. Zbylo po mě jen to bestiální video, které není pro slabé povahy.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru