Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Konec

08. 06. 2015
3
13
1013
Autor
amoresperros

Byli dva nerozluční kamarádi,oba chodili do 3. ročníku na střední školu, kde se vlastně poznali.  Málokdy by jste měli šanci narazit na větší provokatéry. Roman, ten starší, uměl moc dobrě karate a vůbec se nebál o svůj život, Ondra,to je srab, ale s Romanem se nemusel bát vůbec ničeho, on to dobře věděl, proto za ním stále chodil jak vocas. Společně skopali spoustu romů, bezdomovců, i policajtovi zlomil Roman nos a ukradl mu služební zbraň, se kterou později vykradl benzínku, aby měli oba peníze na děvky, když o ně holky nejevily zájem.

Roman měl rozjetých spoustů kšeftů, škola pro něj hodně znamenala, ale něměl na ni prostě čas. Na konci roku se blížili postupové zkoušky, 1. 2. ročník byl celkem v klidu, zkládali se z ,,pouhé" estetiské přípravy. Ale teď ve 3. ročníku, se zkládají z historie výtvarné kultury, je toho šíleně moc... Má strach, přišla na něj řada, potí se mu čelo. Vše nechává na štěstí, jediné co umí, je Románský sloh, Antika, Baroko,  Starověký Egypt, je expert v sochařství a malířství, ale architektura je jeho největší slabina.  Ještě by si možná vzpomněl na pár dalších kultur, ale to prostě a jednoduše nestačí. Vylosoval si Krétu a Egejskou oblast - architekturat - hlavní motivy. Omdlel.. Nic neví....  Neprošel! :O

Na chotbě ho probudil jeho třídní učitel, se slovy, že mu chybí spousta ročníkových prací a jelikož neudělal postupovky, tak prostě jeho studium končí. Roman byl už několik měsíců rozhodnutý...  Jestli by neuspěl a vyrazili by ho, tak prostě spáchá sebevraždu. Neuspěl, tak opilý vtrhl do svého pokoje, nabil policejní zbraň, kterou si schovával na skříni a zastřelil se, se slzami a bezmocí v očích.

 Ondra byl v hajzlu, teď poněm šli všichni romové,homeles, fetky, které stačil se svým, teď už mrtvým kámošem nasrat... Přišla i na něj řada,,, Jednou ho před domem jeho rodičů  přepadli, v naprosté  tmě ho strašně zmlátilii,  měli i paralizér, vybili si na něm všechen vztek a pak mu podřízli hrdlo a nechali ho na zemi umírat... 


13 názorů

Děkuji.. Teď jste mile potěšila... A dodala.jste mi i sebedůvěru, já se zlepším, slibuji.. Ale hlavně děkuji.. :)

A paní Lalulá, nejsem kokot, ale oěkná piča. ;)

Barčo ser na ně, jenom se nudí. :D Mám je víš kde, oni nás také,vyřešeno! :D muck

Baus-idk
12. 06. 2015
Dát tip

Ev má pravdu. Ale lidi mě zařáží, že když m,áte námitky na pravopis tak proč čtete od amaterů??? Nevím jak vy teda, ale já a většina lidí co znám a čtou tak komentují obsah, děj a né chybi.


Baus-idk
11. 06. 2015
Dát tip

Zdenda = děkujeme

Lakrov = jen tak to píšu, ale ve většině případů se píší Ti, kteří chybu... ;)


Děkujem.. :) jsme jen upřímné. :)...

Přesně tak. Jsme designeři a kreativní lidé,píšeme ve spěchu a nemáme čas svá díla opravovat... Ser na tyhle rádobiintelektuály.


Baus-idk
10. 06. 2015
Dát tip

Musíte brát v ohledu jistou informaci, jsme začátečníci.  Máme to tam jasně napsáno; v tomto směru se moc neorientujeme. Ano, přiznávám. Pravopisné chybi se najdou u všech a hlavně u někoho, kdo píše v rychlosti na mobilním telefonu. Tam to jde těžko ohlídat. Ano, měly bychom si to po sobě přečíst, ale vám se to řekne lehko, když teď nmáte nasraných několik předmetů a k tomu za rohem školní akademii a přípravu náročnou jak prase. 

Elví, máš to dobrý! Víš, že tě vždy podpořím a vím, že ty mne. Na komentáře tohoto typu ser. Sama víš jak píšu na watt, taky mě lidi nsnáší. A já? Seru na ně, každý má na to jiný názor ;)


Tak to nečtěte. Vyřešené. :D

Lakrov
10. 06. 2015
Dát tip

...Málokdy by jste měli šanci ... byste Touhle chybou hned v prvním řádku se odsuzuješ k nečtenosti. Ty, kteří chybu přejdou (nebo si jí nevšimnou), pak odradí obsence mezer za interpunkcí, případně stupňující se vulgarita a násilí.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru