Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Divná slova

25. 06. 2015
1
0
650
Autor
amoresperros

 

,,Umírají sami, bez objetí, bez milující mámy. Bolest pronikla do zmateného srdce." ,,Až skoro přetéká. Tak moc je jejich život zvrhlými ,  nenávistnými mašlenkami pohlcen." ,,To jsou oni, děti bez rodičů." ,,Každý na ně raději rychle zapomněl." ,,Většinou dožívají zbytek života ve tmě a v lihu."  ,,Myslejí zcestně!"  ,,Zas nějaký mamrd z pohledu do jejich očí bez života radost měl!" ,, Ale pak sbíral zuby své z chodníku a to nebylo moc hezké." ,,Nasranost, kterou v sobě dusí dohání je časem k velmi krutým činům." ,,No, vždyť těchto lidí najdeš nejvíc v zavšiveným krimu!" ,,Nehrají svou hru čestně!" ,,Hoďte nás klidně do plynu!" ,,Do prdelí nám třeba vlezte!"

,,Lásku neznají, tak ji ani nemohou darovat druhým." ,,Pro většinu jsou tito hrdinové vyvrhelové, ale i tak dají s úsměvem poslední love chudým."  ,,Vystupují z davu." ,,Hrají rádi na obě strany a každý má zde svou roly." ,,Nevadí jim mít obě ruce od krve rudý, hlavně ať to toho zmrda co stojí  vedle možná co nejvíc bolí!"  ,,Občas fetují, aby byli na chvíli v jiném stavu, kdy nevnímají onu skurvenou realitu." ,,Kurva předci, je to mnohem lepší, než mít posraný dluhy a nosit poblitý věci, vychovávat děti v hladu. ,,Krev!"  ,,Ctí jen sebe, chladnokrevně vraždí." ,,To všechno šílenství, jenž v sobě ukrývají a rozsévají po zemi, nemá v sobě jentak každý!"  ,,Ze slov jejich upřímných sálá neskutečný hněv." Jé, ve zprávách hlásí další vraždy." ,,Kéž by jednou oni dobyli celý svět, úplně ho převrátili a panovali zde navždy." ,,Kéž by to bylo ještě dnes." ,,Byla bych jistě člen té nejšílenější bojové řady v předu." ,,Šlehla bych si čáru a hned by zmizel všechen stres a zas jen vraždit!  Vraždit! Vraždit!..." ,,Na tom se dá mrtě mastit! " ,,Než zakopneš v rychlém běhu."

,,Proč zase kvůli posudku od vás pane doktore z blázince nejdu?"

,,Vy mě asi nemáte rád!?"

,,Tak jako dalších tucet zasraných šmejdů!"

,,Který bohužel musím znát!"

,,Tak ráda bych vzala samopal a bezhlavě střílela do těchto přemnožených stád!"

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru