Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Žluté lázně

08. 07. 2015
8
5
1280
Autor
Movsar

Rodičky a Antonín

Bohorodičky to nebudou, rodičky ale jistě. Ty dvě prdelaté holky z vedlejší deky, průsvitné na plnotučné mléko a tvaroh, vyjadřují naději. Muž, co kolem nich prochází, si snad připadá jak sám svatý Antonín, přímluvce života. Tváří se skutečně přejícně, jenže jejich zájem nebudí.

 

Unavený andílek a tajemný muž

Holka s drobnými plavečkami a křídly vtetovanými  do zad nepřilétla, prostě jen přišla. Poněkud unavený andílek. Nejspíš ji zmohla sobotní noc. A o kus dál muž s rukou položenou v rozkroku, rytmicky jí hýbá. Aby zůstal mnohoznačný, skrývá ji pod ručníkem.

 

Ptáčci pana Oty

Dvě mladé Rusky si něžně štěbetají, jako ptáčci z obrázku Oty Janečka. Jedna si lehce sahá pod horní díl plavek a sděluje kamarádce něco o implantátech. Vysvětluje to pomalu a zřetelně, s důrazem na každou slabiku, jako když paní učitelka ze stupínku mluví k prvňáčkům. A já dávám dobrý pozor.


 

Zvoník a Matka Boží

Prošly tudy dvě mladinké dívky, držely se za ruce, jako zjevení míru na všech bojištích světa. A nedaleko sebe leží dvě mladé ženy. Jedna bruneta, druhá světlá, prsaté a s ohromnými zadnicemi vypadají jako z Kupkova obrazu Radosti života, jen hýkající poníci jim chybí. Ne tak docela - poník ve mně hýká. Zvlášť když světlá jde od sprchy, s každým krokem se otřese země a její prsa rozhoupou jak zvony od Matky Boží. Být tak na chvíli zvoníkem.

 

 


5 názorů

Gora
06. 10. 2015
Dát tip

Ota Janeček je milý mému srdci...nekonečná něha v kresbách - i jinak musím konstatovat, že máš dobrý zrak a sluch. Ráda bych tě dala do oblíbených, budu za dlouhých večerů pokračovat ve čtení tvé bohaté tvorby, díky.


Josephina
14. 07. 2015
Dát tip

pozor se dávat musí, musí!


florian
10. 07. 2015
Dát tip

V první tě poznávám nejvíc; tedy takový se mi nejvíce zamlouváš :)


Lakrov
09. 07. 2015
Dát tip

Tentokrát jsou tvé krátké poznámky z pohledů na svět zřetelně poznamenané prožitým horkým letním dnem. Méně myšlenek, víc erotiky -- jak už to v horku bývá. Tip (především za Rodičky a Antonína).


Kočkodan
08. 07. 2015
Dát tip
I přes velké rozrušení a vzrušení z četby se pokusím napsat tento komentář bez překlepu. 

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru