Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Narozeniny

31. 07. 2015
1
3
573
Autor
amoresperros

 

Chlapeček má dnes narozeniny, je mu 12 let... Dárky od rodičů už dostal... Ale to mu nestačí... Vezme svou kočku a jde směr bordel. Prostitutce nabídne kočku za sex a řekne ji, že nemá peníze, nikdy to nedělal a hlavně, že má dnes narozeniny. Prostitutka souhlasí.. Vezme mu kočku a pěkně mu to udělá. ,, Tedy chlapče, to bylo něco! " ,, Když mi to uděláš znova, tak ti vrátím tu kočku." Kluk souhlasí a jde do druhého kola. Chlapeček je radostí bez sebe. Jde domů, aby se s tím pochlubil. Kočku mu ale na silnici srazí auto, je mrtvá. Rozbrečí se chudák. ,, To snad ne!" ,,Moje číča!"

Mladý řidič, který mu kočku srazil ihned vystoupil z auta. Je mu chlapce dost líto... Dá mu 100,-. Chlapeček je znovu šťastný. Rychle utíká domů.. ,, Mámo!" ,, Táto!" ,, Nebudete tomu věřit!." ,,Dostal jsem k Narozkám další tři věci..." ,,Zadarmo." ,,Luxus, protože jsem měl pí*u za číču, číču za pí*u a 100,- za číču, která byla stejně na pí*u!"


3 názory

Třeba časem... Došla mi múza. :/ :D

Lakrov
31. 07. 2015
Dát tip

Závěrečná mírně se rýmující slovní hříčka není špatná; taková z dětské anekdoty, ale celkově je to na p...ováženou :-) Spíš než jako povídka to působí jako předrealizační poznámky, o čem že by ta povídka měla být.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru