Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kolokvium kritiků

06. 09. 2015
0
5
1423
Autor
Abelquin

Zhrzen z neúspěchů své korunní povídky na Písmáku, chystám se otrávit náhodné příchozí těmito nepřežvejkanými bláboly...

Kolokvium kritiků

 

Semiramis se poprvé protáhla a zjistila, že jí Ben působí orgasmus. Stáhla se do sebe jak černá růže. Její tělo bylo napjaté a kůže snědá s bílými krůpějemi. Semiramis se protáhla a zjistila, že se Ben udělal. Pozvala ho na večeři. Byly špalky masa a těstovinová příloha. Chtělo to tymián, který neměla. Poslala pro něj služku.

 

Ben se udělal do Semiramidiny kundičky a seznal, že se šel osprchovat. V celém bytě hrálo stereo, jak kdyby byl na záchodcích v obchodním domě. Miloval hudbu, kterou Semiramis vypouštěla do ovzduší jak éter prachu z cest a minulých koitů. Dostával se do varu a znovu si to zkoušel způsobit, ale nešlo to. Bez ní se mu nedařilo. Když vyšel z koupelny čekalo ho ještě víno. Semiramis byla v županu a měkce se smála.

 

Semiramis zastřelila brokovnicí růži na tržišti a Ben se netrefil. Tím se jim proměnily role. Pak šoustala Semiramis Bena a on se měkce usmíval maje na paměti, že žije ve 22. století před Kristobijcem z Pilátova románu. To je kravina, to je kravina, to je kravina, musíš to smazat a zapomenout na šoustání s holkou a umělým ptákem a kecama o uprchlících z Bešiktastánu.

 

Ben ošoustal Semiramidinu služku do zadku a rozloučil se se svou paní hlasitým říhnutím. Ještě vzal do zastavárny stereo. Semiramis plakala a zasadila umělého ptáka do země jak Kafka mrkev.

 


5 názorů

Abelquin
11. 09. 2015
Dát tip

A co to znamená? To je na koho?


Josephina
10. 09. 2015
Dát tip

Mám ráda chlapíky nabušený testosteronem, ale naživo, jejich literární výstřiky stojí v 99% za hovno!


Abelquin
06. 09. 2015
Dát tip

To je ten druhý text, ten má hlavu a patu, ale taky si ho nezasloužíš... ;-)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru