Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Strážce pylonu

15. 10. 2015
2
4
1281
Autor
Movsar

Američan a divoženky

Američan brumlá barytonem své snubní řeči lépe než motor fordky. Dívka sedící proti němu už má uši ovlhlé vzrušením, jen veřejný prostor bezmasé jídelny jí brání svěřit tělo erotické náhodě. Dole pod galerií drží divoška u prsu robátko. A rozmlouvá s přítelkyní, dívkou stejně divého ražení. Amazonky ukořistily dítě. 


Pár z Glasgow

Národní jde zástup cizinců. Účastníci zájezdu z Glasgow. Převážně mladí muži, huláni v džínsách, kamarádi z tamních vysokých pecí. Mezi nimi dvojice. On ji něžně hladí drobný zadek. Večer, až se nikdo nebude dívat, vrazí jí do něj prst. A ono to tam bude žhnout jak ve vysoké peci. 


Strážce pylonu

Strážce pylonu Mostu Legií drží hlídku dlouhé chvíle. V létě ještě měl co strážit: víry horka, růženíny na ňadrech dívek a opály jejích úst. Co ale teď.. Mongolčíci s koženými rendlíky na hlavách a pochodující fotolaby. Ze zoufalství snad spáchá selfie.


Býk

U zdymadla Smíchov stojí loď jménem Býk. Strašlivý čumák vnořených do hladiny a na hřbetě teteliví lidé. Od nozder jdou bubliny a pára. Přesně jako lidem na hřbetě: zima si žádá své.


Pičky jemné pleti

V obchodním domě pičky jemné pleti. Je to tady jejich rajón, ty cesty kolem výkladů, stolky kaváren, nakloněná mola eskalátorů. Na rtech lesk a v kabelce nové silonky. Až půjde večer parkem u Sacre Coeur, uškrtí je jimi nadržený muž. Do protokolu pak sdělí: Měla pičku jemné pleti.


4 názory

Lnice
16. 10. 2015
Dát tip

:-) povedené


Kočkodan
15. 10. 2015
Dát tip
Já mám u tvých dílek také často humidní boltce vzrušením. 

Movsar
15. 10. 2015
Dát tip

díky za zastavení, goro. beru na sebe úkol domýšlet ty čuňačinky, co se dějou mezi lidmi. a pak vás tady na pismaku o tom zpravuji.


Gora
15. 10. 2015
Dát tip

Američan..."erotická náhoda" dobrá náhoda..., selfie je fakt akt zoufalství...

Býk...před dvěma dny vyměnil můj známý bezdomovec kšiltovku za ušanku z kožešiny /hu hu hu , zima už je tu/

Pár - prst - erotika řitní? a poslední - takový film /Černá punčocha/ už tu byl...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru