Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Záhadné mizení děl

Výběr: Zdenda
30. 10. 2015
1
31
1870

 

 

Vážení přátelé!

Nevím, jestli se vám během posledních dvou dnů stalo něco podobného, ale předpokládám, že ano. Z profilu mi zmizela čtyři díla. Nemyslím si, že by je byl odstranil kdokoliv z adminů, protože v tom případě by byl akt primitivní destrukce doplněn nějakou odůvodňující zprávou. To se však nestalo. Zajímalo by mě, co se to děje a proč se to děje, a jestli to má na nějakou souvislost s tím, co se tu momentálně děje ("diskuze " pod touto). Mizí z písmáku naše výtvory? Máme se něčeho obávat?

Váš Radovan Starostlivý


31 názorů

dobra hadka - sam bych lepší nevyvolal 


admin: presiel som si tie diela v kosi. a fakt by ma zaujimalo co je problem? nevravim ze su moja salka kavy ale ani z mojho pohladu nic neporusuju. radovana argumentacia merkom je viac nez presna.--- pride mi to len ako obycajna viac ci menej vydarena satira a hyperbola

 

kolobajda: tvoje feferonky su podla mna  na nic. neexistuje nic ako miera vkusu. tvoje meritko je tvoje ---  v tomto bode existuje len tvoja sebestredna arogancia ktora je presvedcena o tom ze ju poznas a ako bonus mas tu drzost prezentovat ju cez svoje vlastne dielo. to mi pride na smiech.


careful
20. 11. 2015
Dát tip

no, já už svoje věci raději zálohuju... internet je plný "slušných lidí", kteří si zaslouží umřít velmi ošklivou smrtí:DD... a vůbec jich nebude škoda...


vulgarita na pismaku ako problem. vyborna vec. --- to mas za to ze ta hajpoval piorecky....


Víš, je to jako s tím chlebem a sádlem v Obecné škole. Za minulého režimu nemohli, teď můžou.


Odjakživa. Jenže v mém případě je to o tom, že tímhle nikomu neškodím, do nikoho se neobouvám, nikoho nikde nenahlašuju, nežaluju na něj, dodržuju pravidla serveru. Lidi se mnou trollí sami, když se nechávají naštvat nebo pobouřit tím, co píšu.


Ovšem je fakt, že Áčku tu řádí jako bezprizorní harant :)


31.10.2015 18:34:45 Radovan Skromný - Tvořivý

Kdesi jsem četl, že typickým znakem umírajícího webu je nárůst aktivity trollů a flamerů. Je to jako když dodělávající organismus napadnou bakterie, co se celou dobu chovaly jen jako komenzálové. Joint je jen ukazatelem toho, že je něco v nepořádku.


oran
31. 10. 2015
Dát tip

v podstate idealni cas na to, aby to tu joint opet polozil. :)


oran
31. 10. 2015
Dát tip

nic nemeni na tom, ze armin tamzarian je tupe hovado. olda na to sere, armina nema kdo hlidat a taky proc.


Kolobajda
31. 10. 2015
Dát tip

Zdendo! Když už se tak nudíš - co kdyby sis přečetl moje FEFERONKY, které jsem zde publikoval 12.11.2014? Snad pochpíš, co je to "překročená míra vkusu". A zkus se na to dívat nezaujatě... a porovnej


Kolobajda
31. 10. 2015
Dát tip

Děkuji přátelé za váš (až dojemný) zájem, a snahu mi něco poradit. Jinak Radovánku - ty kaštánku! Kolobajda je ON (tedy já), a mimo jiné jsem 12 roků fáral (takže pro hrubý výraz nemám daleko), ale také 2 roky jsem dělal ředitele (Kabel plus), protože za bývalého režimu jsem byl tzv. Neperspektivní...     A Sadeho Justinu jsem četl  : -))


Kolobajdo, mám dojem, že to vypadá, jako kdyby Tebou lomcovala stařecká demence v kombinaci s Tvou docela pravděpodobnou stranickou minulostí :)

Máš-li problém s pedofilií v literatuře, pak by mě zajímal Tvůj názor například na Nabokovovu Lolitu, Sadeho Justinu nebo Stěně bez oušek od Kupce.

Já vím, nic z toho jsi nečetla, viď? Ty toho toho totiž od pohled moc nenačteš :)


Kolobajda
31. 10. 2015
Dát tip

Ty skromný tvořivče!  Jak už nám v hlavičce sděluješ, že ti brzy vyjde básnická sbírka, mohl bys nás potěšit zase nějakým skvostem? A když luskneš prstem, papínek vysolí a bude tvrdá vazba... That´s true - is´nt it? Ta "13." byla úžasná - jistě máš v zásobě podobné výblitky... Admin A má soudnost, a že Zdenda ho nazve sráčem - tak to je snad podnět pro redakční radu, ať se zamyslí i nad Zdendovýn IQ.

 


Jinak je mi jasné, že uživatelé R.L., Kolobajda a Black Sabbath si na mě stěžovali. Jsou to přesně ty typy bolševicky smýšlejících prdů trpící přesvědčením, že svět by se měl lajnovat dle jejich vlastních omezených měřítek. Je-li něco z jejich pohledu špatně, nechť je to odstraněno.

Zároveň je zajímavé, že nikdo neměl problém s tím, když se do mě začali vulgárně navážet. Stačí se podívat do dsikuze na mé autorské stránce, co tam předvádí - a to je přitom nic ve srovnání s tím, co mi psali pod ty smazané texty.


Zdendo, děkuju za výběr, myslím si, že problém(y) související s pánovitým chováním admina A, potažmo Armina Tanzariana, by se měly začít komplexně řešit. Tohle není poprvé, co bezdůvodně někomu něco smazal. Nedalo mi ani moc práce, abych zjistil, že problém s ním měl například už i Fruhling (poslám avízo).

Admini utváří atmosféru na serveru, proto bychom od nich měli očekávat alespoň bazální inteligenci a schopnost řídit se pravidly samotného písmáku.


Admin A
30. 10. 2015
Dát tip

Ale no tak, co je to za nehezká slova :-)


oran
30. 10. 2015
Dát tip

armin je idiot, co se nad tim vubec pozastavujes. ten ma stesti, ze ho neznam osobne, rozkopal bych mu rypak. protoze jediny, kdo me umi tak vytocit, je uz jen moje matka. :D


Tohle samozřejmě za vyřešení považovat vůbec nelze, naopak. Velice dobře znám pravidla serveru, tak vím, že v nich nikde nestojí, že takzvaně "vulgární" díla jsou zde nějakým problémem. Jak jsem Ti ve zprávě odpověděl - pokud musela být odstraněna má díla, pak ať jsou z písmáku odstraněna například i všechna díla známého Petra Měrky, případně všechno, co Tobě připadá "vulgární." Mimochodem - definuj pojem vulgarita.

Já jsem toho názoru, Armine, že soustavně zneužíváš svoje adminské pravomoce. Nebylo Tvým právem moje texty odstranit.


Admin A
30. 10. 2015
Dát tip

Vyřešeno ve zprávě.


Já nevím, mám dojem, že jediný vulgární jsi byl od začátku při útočení na mě akorát ty. A kdo ti dává právo rozhodovat, kdo na písmáku bude a kdo ne? 


oran
30. 10. 2015
Dát tip

ja bych se celkem obaval. :)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru