Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Super girl

08. 11. 2015
5
5
1381
Autor
Movsar

Super girl

Pod domem projíždí poslední autobus, mlžnou nocí hledá své depo. Z rádia táhne se proud milostných písní. Jedna je o super girl. Jak prosté označení. Proti tomu nelze protestovat, bere to všechny námitky předem, podobně jako atomový vichr krajinu; jako by krajina byla námitkou technice, bombě. Možná i řidiči autobusu teď krátí cestu super holka a v nanosekundách mění v prach všechny jeho nedokonalosti, jeho samého. K ránu, až se dostane domů a přilehne si ke své ženě, bude do tmy ložnice světélkovat: dnes se připletl do cesty super girl.


Pondělí

Pondělí. Recepční byla svěže krásná. Ministr školství by řekl „lahodná“. Květina na stole vedle ní prospívala. Zapomněl jsem i na svou žízeň, tak byla to ráno krásná.


Blondýna a strýček

Blondýna v tramvaji. Zvědavě se rozhlíží, jako by pod zimní bundou už nic neměla a čekala na příhodný okamžik. Je opálená ještě z dovolené v Řecku. Prsa má určitě jako baňky, dvě vykulené laňky. Budou působit o něco méně nepřístupně než ona, odhaduji. Doma má manžela, co s ní kloudného slova nepromluví, ale alespoň ji v sobotu odveze do obchodu s nábytkem a v létě vezme rodinu k moři. A o Vánocích bere do dlaní baňky těžká je. Jenže bere je stejně netečně jako ozdoby na jedličku. Až na úplný konec dělá zvuky a grimasy jako strýček Jedlička. Alespoň nějaká stopa života. Vystupuji a ponechávám příběh blondýny dopsat jiného fantastu.


Balthusovy slečinky

Culily se v řadě v samoobsluze a vedly školácké řeči. Nebyly tak krásné, ale měly svěží vlasy a prdýlky v legínách nejmenší velikosti. Byly cucaté. V definici Nabokova lolity vrcholného věku: nebylo jim více než třináct. Jedné stály uši a druhá měla tvář od pih. Jak říkám – byly krásné.


Kyprý výsadek

Pozřela by tou latinskou zadnicí celý pluk žíznících vojáků. Tak se vedou války, milostné. Milost v nich ovšem čekat nelze. Kdo z těch vojáků by dal přednost promrzlé půdě osazené uniformovaným hrdinou z kamene a věnci? Ten by už musel být řádně přidušen.. 


Pachatelka

Z chůze dnes umějí kriminalisté rozpoznat pachatele. Ta dívka jistě spáchala mnoho nepravostí, přestože sotva překročila třicítku. Nepochybně se umí dopustit mocného podřepu, nahého a zvlhlého, takového, co po něm zůstávají oběti ležet v kaluži tělní tekutiny. 


5 názorů

Lnice
09. 11. 2015
Dát tip

chi chi


Movsar
09. 11. 2015
Dát tip

díky za zastavení a zprávy. 

p: už mi to i splývá. 

n.n: a co teprve obrazy samotného balthuse. škoda že jimi nelze ilustrovat, nevím, jak by to bylo s autorskými právy.. 


Prosecký
09. 11. 2015
Dát tip

K pozorování využíváš čas, kdy máš přestávku mezi dobýváním a pleněním těch objektů?


dost odvážné

ale dobré

 

: dvě vykulené laňky...:)


Kočkodan
08. 11. 2015
Dát tip
Odkazuji na můj komentář u předešlého díla. 

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru