Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pro všechny splavy Rýna

09. 11. 2015
7
10
1499
Autor
Movsar

Pro všechny splavy Rýna

Mládenci z Drážďan přijeli, aby poznali krásy města na Vltavě. Je jich plná tramvaj. A taky přijeli, aby poznali půvaby místních dívek. Pak uzavřou německo-česká přátelství, ukáží dívkám kostely v Halle a taky všechny splavy Rýna. A taky své turecké mámy těm dívkám ukáží. Zatím je vše ve fázi hledání. Vystupuji na nábřeží, jako vždy a nechávám těm hochům volnou cestu ke štěstí.


Vítězná pasáž

Vítězná pasáž obchodního domu Kvádrio. Tady zvítězil konzum, tudy vedou triumfální cesty, tady každý může být Napoleonem: sáhne do portmonky a pokoří tovar. Pak projde skleněným obloukem na fotobuňku mezi davy na ulici. 


Řekou vůní

Kamenným korytem Příkop teče podzimní slunce, láme se o větve lipek. Větřík zvedá listí, ale na těžké sukně už je krátký. Alespoň rozvane parfémy. Zvedám se z lavičky a jdu tou řekou vůní udělat pár temp.


For pleasure

Špatně oblečené Angličanky, oplácané a zubaté, holky rozhořelé pubertou. Hýčkají si zženštilého kamaráda s náušnicí jako harémového kastráta. Jedna si sedne tak, že ji dlouhým rozparkem leze stehno. Kypré a bílé, nelítostný sval, kterým večer na hotelu přiškrtí kastráta. Jen tak, z plezíru. For pleasure.  


Mléčná občanka

Na Andělu čekali lidé na tramvaj. Stále tam čekávají. Starší žena sevřená do zimní bundy stavěla do prostoru mocné prsy. Jako odznak ženství je dávala k dobru. Snad se jimi i legitimuje: mléčná občanka.


Růžový opar

A pak město bral růžový opar, končilo odpoledne, schylovalo se k příběhu sobotní noci. Chodníky před osvěžovnami budou ronit krev, ta kamenná stigmata, a dívky svými hlasy rozněžní i zabijáky. Policistům z 1. oddělení připadne méně práce. Ráno pak kakao a tak dále.  


10 názorů

mléčná občanka z Anděla? tip


Lnice
09. 11. 2015
Dát tip

mléčná občanka:-))


Gora
09. 11. 2015
Dát tip

Ok... ok...


Movsar
09. 11. 2015
Dát tip

tam je krásně. jsem pro. 


Movsar
09. 11. 2015
Dát tip

tam je krásně. jsem pro. 


Gora
09. 11. 2015
Dát tip

Až budeš vyplaven Vltavou v Č.Krumlově, dáme si kávu.


Movsar
09. 11. 2015
Dát tip

díky přátelé. snad se i tam dostanu, obvyklá trasa je hlubočepy - centrum, ale sem tam mě to vypalví i jinde 


Prosecký
09. 11. 2015
Dát tip

Kdy taky zajedeš na Prosek, na Střížkov nebo do Letňan?


Gora
09. 11. 2015
Dát tip

Líbí se mi tvá pozorování všedních dní.../T.


Kočkodan
09. 11. 2015
Dát tip
Chtel jsem te priskrtit masivní kritikou, jen tak for pleasure, ale prece jenom jsem nemel to srdce...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru