Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Uniformovaná lasička

19. 11. 2015
5
7
1213
Autor
Movsar

Přísná lesbička

Metrem k Náměstí Jiřího z Poděbrad jedou dvě. Podobají se, každá má pihu pod okem. Jedna působí přísně: rty má sevřené, jako když utáhnete hlavní uzávěr vody. Kdyby povolila, co z ní by se asi vyvalilo na svět? Nevím. A taky nic nevím o její orientaci, ale přimyslím jí lesbické sklony. Je to tak na těch několik stanic přísná tvář lesbičky.


Uniformovaná lasička

Čekám před celou. Právě se zúřadovává návštěva nějaké vězenkyně. Prohlédnout v protější cele ji musí rovněž žena. Když je po všem a dozorkyně vychází, stahuje si gumovou rukavici, drobný fetišistický doplněk, a přivírá za sebou těžké kovové dveře. Kvůli mně - stojím naproti. Všimne si, že se dívám, a spiklenecky se usměje. A je v tom úsměvu celá předešlá scéna zavřeného katru: svlékání z teplákové soupravy, nahý dřep, pátravý pohled po všech záhybech těla a nakonec dotek gumové ruky. Byla tam dole, v potenciálním úkrytu zakázaných předmětů, nedočkavá dlouhými dny vyměřené vazby? Nebo to brala jako nutné úřední zlo? To už jsem z pohledu dozorkyně vyčíst nestihl. Otočila se a zbyla z ní jen silueta a plavá hříva. Ta uniformovaná lasička z Pankráce. 


7 názorů

Movsar
21. 11. 2015
Dát tip

m: :-)


Marcela.K.
20. 11. 2015
Dát tip

...ve špitálu dávám doktorovi na jednu ruku dvě - pro jistotu ;-)


Lnice
20. 11. 2015
Dát tip

Ach , ty Kočkodanovy nápady:-)


Movsar
19. 11. 2015
Dát tip

díky za nápad ,kočkodane


Kočkodan
19. 11. 2015
Dát tip
Jsem rád, že dílko nepojednává o hranostajovi v civilu. :-)

Movsar
19. 11. 2015
Dát tip

ještě že se nelze v představách probírat skrze gumovou rukavici. ale kdoví


Gora
19. 11. 2015
Dát tip

Jejda, tvé představy proniknou opravdu kamkoliv..../T.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru