Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Známost

23. 11. 2015
2
11
676
Autor
amoresperros
                                         
 

   Seznámili jsme se docela náhodou. Mezi intrákama v HK byla interlila ve stolním tenisu. To jsem byla ještě v prvním ročníku. Proti intru Masaryčka a intru Vocelova jsem já, zastupující internát Hradecká vyhrála všechny tři sety. Samozřejmě mašťandy,(skupina lidí na intru - mašťáci, co hulí trávu a nedodržují pravidla. Tento rok mě hlavní maštanda také povýšila na mašťandu. Je to pro mne čest...) které patřily do našeho týmu, přišly na zápas zhulené a všechno zase projely. Jen ještě má spolubydlící z intru projevila nějakou snahu.

Po konci prohraného zápasu jsem si venku naproti Futuru uvědomila, že jsem si zapomněla koupit cigarety. Pak jsem ho zahlédla sedět na zídce... V tom černém kabátu a dlouhými černými vlasy na mne působil velmi elegantně, jako upír. ,,Ahoj, nemáš navíc jedno cígo?"  zeptala jsem se ho skromně. ,,Nekouřím, odpusť mi, ale můžeme ubalit špeka." Zaleskly se mi oči, chtěla jsem se zhulit s tímto elegantním, bledým, pro mne zatím naprosto neznámým, mladým člověkem.

 Začaly jsme se blíže poznávat. Teď po půl roce jsem mu zcela oddaná, ležím na jeho posteli nahá a vychutnávám si ze zavřenýma očima každý jeho další zkoumavý, ale velmi jemný dotyk. Zrychluje se mi dech a tep... Červenají mi tváře. Jeho ruka sjíždí po mých stehnech nahoru, až ke kalhotkám, které po dotyku okamžitě zvlhly. Pomalu roztahuji nohy.. Ovládá mne chtíč. Sundal mi kalhotky, sevřel je do svých zubů a pomalu mě z nich vysoukal. S chutí  začal, snad pro blaho nás obou jazykem sjíždět po mém rozdrážděném klitorisu. Zavírám znovu křečovitě oči, vzdychám. Mírně sebou škubu. V rukou svírám ze všech sil hebké povlečení. Po chvilce mi tam  strčil dva prsty a jazyk zároveň. Vyhrkly mi slzy, ještě nikdo mě takto nevzrušil! Jeho jazyk se uměl škubat jako úhoř.. Ano, divoce jako úhoř! Už jsem si na chvíli představovala, jak pocítím jeho část těla v tom mém. Chci to.  Jsem příliš vzrušená nato, aby mne vůbec mohlo napadnout mu vzdorovat. Ztuhly mi bradavky, hřeje mne pocit, že jsem celá jeho. Přisunul se ke mě výše, jeho hrudník se otřel o mé bradavky a to ho nejspíš vzrušilo ještě více. I přes drahou látku, jeho kalhot ,cítím jeho tvrdý penis. Touží po mě a ví, že já toužím po něm. Zalehl mé tělo vahou toho svého. Cítím jeho mužskou dominanci, jeho sílu. Ach.. I lásku ke mě. Dlouhé a vzrušující líbání přerušil můj hlasitý, ale zcela neškodný výkřik,  hned poté, co mne hrubě probodl svým údem. Být mnou v tento okamžik je tak krásné!

 

*  Elvi


11 názorů

:) O, děkuji.. Jsem zvědavá, co řeknete xD na mé nejnovějíší dílo Dvě sestry, které se zde chystám publikovat dnes. ;)  * Elvi *


Nespoutaný
24. 04. 2016
Dát tip

zajímavé a především teda poslední věta ...ta je ;)


je to jen představivost.. Ale jistě se takový najde.. :) :)

 


Toho hocha CHCI! Přesně můj typ. ;-)


Je to různé.. Záleží hodně na okolnostech. :)

Tak nečtěte díla teenegera, ale někoho, kdo nepíše ,,totální pusta", mám tu svý ambasadory a píši pro ně.  Rozhodně kvůli většině negativních kritik nebudu měnit svůj styl. :) Nehodlám zklamat sebe, ani své fanoušky. :) 


careful
23. 11. 2015
Dát tip

mno, možná to je zajímavý sex pro něko, komu je šestnáct, nebo pro znuděnou maminu odvařenou z 50 odstínů... pro mě totální pusto...


Je to pouhá povídka, krátký časový spád, krátký děj, malá charakteristita postav.. Samozřejmě respektuji váš názor, ale neschodneme se asi v tom, že sex není zajímavý.. ale nezabíjejte mne zato.. :)


careful
23. 11. 2015
Dát tip

No, mě zaujaly tři části, co k sobě zrovna moc nejdou...nejdřív nějaké sportovní klání a zmínky o lidech, které nikam nevedou...pak hrdinka potká kluka...příběh nula a už jsou po půl roce najednou v posteli a je tam nějaký ten klitoris a působí to dost ...řekněme...slizce, spíš než že by to bylo nějak vzrušující... ničím jiným to zajímavé není, sex není zajímavý, postavy nejsou ničím zajímavé a ani technicky to není napsané nijak zajímavě... co si z toho má čtenář vzít?...netuším...ale zas nějak příšerně to napsaný taky není, abych jen nenadávala...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru