Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

filtr v seznamu děl

26. 11. 2015
7
40
1464
Autor
aleš-novák

Dal by se do seznamu děl přidat nějaký filtr, kterým by se dalo vybrat, jaké autory nechci v seznamu vidět?

Chápu, že každý má právo zavěsit tolik děl, kolik uzná za vhodné, ale prokousávat se denně seznamem, kde polovinu děl vypustil jeden člověk, není zrovna pohodlné.

Na hlavní stránce je filtr dán možností 5 děl za měsíc, dílna žádné omezení nemá. Měla by mít? Ale třeba to vidím negativně jen já...

 


40 názorů

MKbaby
31. 01. 2016
Dát tip

I já bych byl pro takový filtr všemi deseti... a koukám, že bych ho měl nastavený stejně jako aleš :-D


Je to sice bezpředmětné ale :

gdesi jsem slyšel něco jako žít a nechat žít.

Takže nee. A pak - myška má kolečko. 


je to marný,je to marný, je to marný 


Antoncek
30. 11. 2015
Dát tip

mám podezření. ale léčím se. mám podezření, že mnozí literární břídilové jsou IT ne-břídilové, když to umějí. Hákovat. Anebo jejich kumpáni.

A o relevantnosti této hypotéy mne přesvědčují informace z Totemu - prý to provedl někdo, kdo se přes stejné heslo uživatele "zde" i "tam" dostal na naše účty.

Akorát okruh zvažovaných trochu rozšiřuji....

Qui bono, nebo co....


Navrhovat jakékoliv úpravy je naprosto irelevantní - nemyslím si, že by měl Olda v plánu se serverem cokoliv dělat, když neřeší ani ty nejbanálnější nezbytně nutné věci související s udržováním chodu písmáku. Psal jsem mu email, jednovětné odpovědi jsem se dočkal po cca měsíci. Vidím, že nejsem sám, kdo se po tom hackerském útoku nemůže dostat na svůj původní profil.

Je to ostuda. Nebylo by lepší to tady rovnou zrušit?


Lakrov
30. 11. 2015
Dát tip

Čtenářský filtr, tedy možnost nezobrazovat si v seznamech díla konkrétních autorů, "kteří mě nezajímají", by mohlo být prospěšné také k udržení klidu mezi znesvářenými jednotlivci či skupinami -- vidět z Písmáka jen to, co mě zajímá a ty, kteří mě zajímají, ostatního si nevšímat. Mohlo by to zastoupit funkci "klubů", jejichž význam považuji za nedoceněný a nevyužitý. Občas zde lze narazit na slovní spojení "písmácká komunita"; s použitím čtenářských filtrů by mohlo souběžně existovat několik komunit, vzájemně se prolínajících. Technicky je to ovšem utopie. Nevěřím, že by to majitel (nebo někdo jím pověřený) chtěl naprogramovat, takže nezbývá, než se obrnit trpělivostí a tolerancí.

P.S. V oblasti prózy, jíž bývá měsíčně zveřejněno jen několik desítek děl, není zahlcenost čtenářů až tak kritická. A za největší vadu "Veřejného seznamu" nadále považuji ono odstřižení od předchozích děl na začátku nového měsíce -- zítra to přijde :-)


Romane, osobní urážky si nech mezi své kamarády z mokré čtvrti. Tady jsi v kultivované společnosti, tak se podle toho chovej.


rybkaH
29. 11. 2015
Dát tip

nemám potřebu si vyřizovat účty- není proč- mé znechucení je jen mým. Spíš jsem měla potřebu zalepit Romanův hrubý pytel hrubou záplatou...o gentlemanství umí totiž , bohužel, (a jen někdy) psát...


Antoncek
28. 11. 2015
Dát tip

A situace jistě mnozí zneužívají. K osobnímu ....účtování? (ale nemusí to být patrné, pokud vám, tak jako mně, při každém otevření těchto stránek nazazní hackerské "ehm ehm")


Antoncek
28. 11. 2015
Dát tip

nefungují žádné servery.


rybkaH
28. 11. 2015
Dát tip

~~kde polovinu děl vypustil jeden člověk, není zrovna pohodlné.... je přesně řečeno..ještě by měl autor uvážit co vypustí,, rymovačky naší Kačky, jen aby se něco vyplodilo..no hlavně, že je R.L. spokojený, stojí mu péro a vládne všeobecná pohoda.. ovšem- na úkor chudáků čtenářů...


Janina6
27. 11. 2015
Dát tip

Pochybuju, že Olda by měl zájem tady něco "vylepšovat" či upravovat, když nekomunikuje ani s lidmi, kteří se nemohou přihlásit na svůj profil (např. Gerty si kvůli tomu musel založit alternick).


LadyLoba
27. 11. 2015
Dát tip

To sve citis? to jako co prd to slovo ?! :-)

chacháááá to máš vetry jak ventilátor, že jo :-)


něco jako "chráněná dílna" ? :o)


Stárnoucí vlk: ano, někdy se stane, že sem nový autor zavěsí mnoho děl najednou a zahltí celý seznam v dílně. To se dá pochopit. Ale když to někdo dělá denně?

R. L.: vrátný nejsem, jen mi vadí tvé každodenní dávky poezie, které se poslední dobou ještě dost namnožily. Plodnost (v psaní) ve tvém věku je jestě úctyhodná, to ti nikdo neupírá. Projevil jsem svůj názor, jsem rád, že jsem se dočkal tvé reakce.


LadyLoba
27. 11. 2015
Dát tip

koukám že potrefená "husa" zakvákala :-)


Romane to je od tebe opravdu ubohé, ale buď v klidu, majitel Písmáka nekomunikuje, natož aby dělal nějaké změny, takže se nic dít nebude....


Aleši jsem opravdu překvapen, není to tak dlouho, co jsi v nějaké debatě razil názor, že hlavní seznam je omezen a jinam ať si každý lije co chce. Tak tedy ano (souhlasím s tebou), znovu připomínám, že by stačilo jeden příspěvek denně, no a jestli má někdo potřebu zveřejňovat deset výtvorů za den, tak ať je dá do jednoho příspěvku, dotyčný by byl uspokojen a my také ))


Alexka
26. 11. 2015
Dát tip

Nápad dobrý, jenže filtr a omezení jsou si myslím dvě různé věci. Omezení nastavíš určitě jednoduše, ale s tím filtrem si nejsem tak jistá


careful
26. 11. 2015
Dát tip

Já mám na blogu čtenost asi dva za týden:D.. ale i to je pomalu víc než tady:DD

 


Prosecký
26. 11. 2015
Dát tip

JÁ ŽERToval. Na blogu mám taky čtenost tisíc za den, 


careful
26. 11. 2015
Dát tip

...he... tak to tady už fakt nebude publikovat skoro nikdo...ono už takhle je to napůl chcíplý:D...navíc se platí i převody a podobný věci... nejde jen o ty peníze, ale i o to sraní s placením... to si to radši hodím jen na svůj blog, nebo někam, kde za ty prachy fakt i něco dostanu...tedy zaručený počet přečtení, komentů atd.:)


Prosecký
26. 11. 2015
Dát tip

Já jsem vzděláním ekonom. Jednoduchý filtr je cena. Ať každý z nás zaplatí za mžonot publikovat 10,- Kč! A hndle bude na provoz apod.  


jo a avi tomu, koho mám na mysli...


careful
26. 11. 2015
Dát tip

nj...jen si myslím, že všechny tyhle filtry musí někdo taky vytvořit,...kdyby tu radši byla editace komentů a trochu hezčí chat, byla bych radši...navíc toho sem fakt nepřibývá moc, abys musel rolovat, nebo tě to jinak obtěžovalo...


careful: zachovejme svobodu grafomanům, ale kdo chce, může se od nich odfiltrovat...


careful
26. 11. 2015
Dát tip

Hmmm.. a co třeba to napsat přímo té jedné, dvěma osobám, co toho hází pravidelně nášup... ony jsou to stejně většinou básničky, tak by si to dotyčný mohl fláknout do jednoho a nazdar...jinak se doporučují 2 díla denně...ale někdo to třeba neví a i já myslím jednou flákla tři...furt nějaký filtry...no toho tady za ten den ani tak moc nepřibude, abys se musel prokousávat pěti stranama...kolik toho tu za den je nového... 20kousků+-??


gabi
26. 11. 2015
Dát tip

nielen ty...sme minimálne dvaja...tiež by som uvítala filter...hoci diela nečítam, tiež ma prestalo baviť hľadať v medzerách možno aj zaujímavého autora


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru