Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak mnět ogára s obrovským přirozením!

19. 12. 2015
2
3
1159

Mylé kurvy, kurva! Kupujte Milunino svinski heskí íbuk, jinak dostanete rakovinu sraciho otvoru!

http://www.palmknihy.cz/toz-kurva.html

Tož a takik sa možete kuknót na muj autorskí blok!

http://tozkurva.blogspot.cz/

 

Tož robky! Určitě to nejednu z vás svinski trápí jako! Co? No že váš ogár je sicek dobrí gembler, love nosí zautomatu, krmí vás, šati, ale dole mezi kytárami má enem takoví malí čuráček a neni s nim žádná zábava v pelóchu, kurva! Chitrá robka si pořidi k ogárovi živiteli ještě milence tajného, za kterým sa chodi kurviť, frndu aji prcku mu nastavuje a má sa dobře! Tož ale něteré robki nejsů dostatečně sebevjedomé a maji strach sa kurviť kvalitně jako! Jáj, piče! Tytok robky si často anik před svatbó neskontroluji lulána od ženicha a pak sů často překvapené, dyž o svatebni noci vybali z ogárovo trencli jakýsik poštěváček, co má fklidu centimetr a při stopořeni jeden a půl!
 

 

 
 
Přesně pro tytok blbé robky je tento článeček! Holki! Nebojte sa, dycky existuje způsob, jak sa nějako dostat aji z těch největšich sraček, kurva! S malím čuráčkem to sicek nejni jen tak, potřá to trochec času šecko, ale nakonec to de.
 
Základem šeho je pořádně psichicki zpracovať vašeho dementa, abi spolupracoval. Prostě si s nim sedněte, kafičko třeba udělajte a začněte třeba taktok: Tož debile muj! Asik sa bodeme moset rozvést jako! Muž sa lekne a Mamo co to jako, proč? A vy mosíte: Máš nejmenči péro z celé dědiny, jáj! Nidy su neviděla menči! Obešla su šecki sůsedy, čuráčki jim skontrolovala, si ten nejvječi lůzr jako! Eslik nesceš rozvod a haranty na krku, tož sa to péro mosi zječit! Ogárek sa vječinó lekne a udělá šecko, co mu poručite.
 
Malého lulána je dobré začit nejdřiv natahovať. Přivažte na noc ogárovi kolem žaludu asik metr dlůhů šňurku, ke šňurce kostku dlažebni a s timtok vinálezem ať ogár misto válení sa v pelóchu heski zvostane až do rána stat na nožiskách! Eslik je jeho chuj opravdu minyjaturni, tak je lepči přinutit ho dělat až do rána heski dřepy nebo s tó kostkó dlažebni skákať po schodišti. Taktok sa péro ogárofské zječi asik o mylymetr každů probdělů noc.
 
 
 
Dyž má čuráček asik tak dvacet čisel, je čas začit s rozšiřovánim. Na to je nejlepči řácky masivni vosí báň. Samořejmě neexystuje ogár, co bi dobrovolně strčil tágo do něčeho takuvého! Zasik to chce trochec teho fištróna. Začněte sa s ogárem mazliť v pelóchu, lochtajte mu kuliska a bradafki a pak mu řikněte Neskaj tě svážu a bodeme prasečkařiť alternatývně, jo? Ogár kyvne, neznám ogára, co bi nekyvnul, tož mu kytáry a pazóry přivázajte k pelestim a pak vitáhněte ze šupliku připravenů báň vosí a strčte mu do ni čuráčka.
 
Jáj! To vite! Bode veliké békání, ogár sa bode snažit uvolnit, ale vi ho mosite držet svinski! Žádná litosť, je to pro jeho i vaše dobro! Dočoporučuji mu sednót prdeli na ksicht a trochec ho přidusiť, aji prdnót si možete, to mate jako narkózu, kurva!
 
Po nějakých pjeti minutách báň dajte do piči a kukněte na ten výsledek! Z malého brčka je obrofská nalitá klobása! Tož nemeškajte a rychle si na ni zajezděte, kurva! Pro trvalí výsledek je dobré tutok proceduru tak desetkráť zopakovať. Je jasné, že po první etapě ogár nebode chět spolupracovať, rohipnol fpivu to ale jisti, kurva!
 
Tož robky! Čupr gut, což? A pametajte si, že to s těmi vosami je dobré aji na zječeni cecků! To možete vizkůšat sami na sobě! Enem cihlu si k dudlikum nepřivazujte, to je na piču, bodete je mnět vitahané jak vídeňské párky a to je moderni enem fpáglu jako!
 
 

3 názory

To nemože skončit čpatně, viš? To je ověřené letami prakse!


Prosecký
20. 12. 2015
Dát tip

Ty, Miluno, a není fakt jednodušší se rozvést? Co když ty úpravy skončí špatně? 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru