Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vita sexualis

13. 01. 2016
9
6
1253
Autor
Movsar

Vita sexualis

V televizi odborníci hovoří na téma sexuálního pudu uprchlíků. Kupodivu je stejný jako u ostatních lidí. Muži s kravatami mluví k tématu o překot, jako by souložili slovy. Události, koitáře.


Noční autobus

Noční autobus, taková kostka průsvitná na přání být už doma. Někoho ukolébá jízda serpentýnami, jiný střeží stanici na znamení. Svedeni náhodou a jízdním řádem, teď po sobě zvědavě pokukují jako zvířata na zešeřelé mezi. Pak zasyčí dveře a vyplašení jsou pryč. A kostka už je docela průsvitná. Konečná.


Reliéf lásky

V tomto kraji, když se dva lidé mají rádi, jen tak nemohou zanechat stopy svých těl v zemi. Není tu písek a v noci příliv, který by takový reliéf lásky vzal na věčnost. A kdyby snad přece, nastydlé brali by ty dva strážníci. Na stanici, zabalené v dece.


6 názorů

pampelin
19. 01. 2016
Dát tip

zabus*


Lnice
14. 01. 2016
Dát tip

:-))) jinak souhlasím s Gorou


dva strážníci byli málo už v době Jaroslava Ježka...


Lilie
13. 01. 2016
Dát tip

Za bus a reliéf ... Tipipit


Kočkodan
13. 01. 2016
Dát tip
Vyťukám raději jen pár slov, aby to nevypadalo, že mám písemný styk.

Gora
13. 01. 2016
Dát tip

No tak tady pro mne končí legranda - oni ti chudáci uprchlíci obtěžující ženy za to vlastně nemohou, to je volání divočiny...nadzvedlo mne.../T.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru