Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kousek

14. 01. 2016
1
1
481
Autor
amoresperros
Povím vám krátký příběh, o jednom teplým vychcánkovi. On říká svému penisu pravidelně ,, Ty můj velký králi." Jak já o tobě tuze rád vím. Pořád honí si ho, to je pochopitelné... Tak aby jednou neurval si ho. Řekne ti pak na to, ,,Neboj, já vím." ,,Tak už jdem konečně na to?" ,,I'm a big boy." ,,Sexem kalorie pálím." ....... Devatenáctiletý feťáček se večer vydal s kleštěma ke kontejnerům, se starou a nefunkční elektrotechnikou. Chystal se ho vybrat a peníze investovat do další jízdy. Už to nebral pro zábavu, ale protože musel. Když odštípnul zámek, otevřel víko a opřel ocelové kleště o kontejner. Zavěsil se o hranu tak, aby mohl odháknout čtyři poutka, které pytel, nacpaný elektrickými spotřebiči drží v kontejneru těsně nad dnem, aby se nezasekl a bylo snazší ten pytel pak vyndat ven. Jak sebou ale nervózně škubal, a marně se snažil přimrzlé poutka odháknout, železné víko během chvíle spadlo a přimáčklo ho k ostré hraně. Každý pohyb byl pro něj velmi bolestivý. Ke kontejnerům přišel tak 40ti letý muž, který šel do elektra vyhodit nefunkční elektrický robertek. Když viděl a slyšel naříkat toho nešťastníka, řekl si pro sebe ,, Mám ho vytáhnout ven?" ,,No, zatím jsem mu ho tam ještě nevrazil, nejdřív ho vytáhnu z trenek a až později, i z jeho konce střeva.Hlavně vše postupně a ono to nějak půjde." Stáhl klukovi kalhoty a jeho, teď ještě zoufalejší volání o pomoc z cela ignoroval. Naslinil si prst a zapíchnul mu ho tam. Hlasité zasténání pak vystřídal děsivý křik, když tomu nešťastlivci roztáhl svalstvo v análním ústrojí tím nefunkčním robertkem. Následoval hlasitý pláč, když mu to začal pak na férovku dělat on sám osobně a bez gumy. Když se muž uspokojil, sáhl pro kleště, opřené o stěnu kontejneru a vzlikajícímu mladíkovi je narval do zadku, až po okraj. Krev byla všude, ráno ho našli bezdomovci mrtvého ve stejné poloze, jako byl ještě před znásilněním. Válel se tam s kleštěma vyčuhujícími z půlek. Ty skončili ve sběru.

1 názor

Lakrov
22. 01. 2016
Dát tip

Co má znamenat ten děsný slovosled v úvodních několika větách? Nechceš si to ještě jednou přečíst, než to předložíš čtenářům, kterým by to po obsahové stránce (věřím, že se tu takoví najdou) vyhovovalo. Omouvám se za možná trochu ukvapený názor.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru