Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

O zácpě a milování, kurva!

Výběr: Marking Machine
29. 01. 2016
3
4
2816

Kůkněte na muj autorský blok, kurva!  http://tozkurva.blogspot.cz/

A tadyk povinně kupte íbůk, ať mam na alkehol! http://www.palmknihy.cz/toz-kurva.html

Tož kurva, lidi zlati. Určitě to sami svinsky dobře znáte. Celé ty měsice žerete enem samá vepřová koleniska, býči kule kvalitni, bůček, krkovičku, serete na vlákninu, tož a pak co? No samořejmě, kurva! Pak sa jedneho dna nevyserete. Pajšl sa vám zauzluje, masičkem ucpe a je po prdeli. Mně sa to takto stalo před několika dny a nejeřili byste, kurva, jaké veliké následky to ucpání nakonec mělo...

 

 

 

 

 

 

Ten den mě zobudila svinky silná přírodní potřeba. Vyvalil su sa z pelóchu a že sa podu vysrať. Dokodrcala su sa tedyk do kadibůdy, zasedla a začala béčit, ale ať su ale béčila jak su béčila, nic ze mně nelezlo. Naslinila su si tedyk palec, strčila ho do mojeho sracího kráteru a provedla inšpekci. Masivni guvno sa nacházalo až uplně na dně a bolo tvrdé jak ten štolverk, kurva. Věděla su, že tutok nálož za normoš okolnosti prostě nevyseru.

 

Vysrala su sa tedyk na přírodni potřebu, vrátila sa domu a vytáhla z pelóchu rozespatého sinátora.

 

A zmrd Maminečko, copak sa děje, je pět ráno.

 

A já Hajzle malý, tvoja hodná maminka sa nemože vysrať, viš? Má zácpu katastrofálnich rozměrů, takže ty sa teď heski zvedneš a dondeš mi pro tolik lahviček gutalaxu jako máš prstů na pazórách.

 

A darmožrát Ale maminko, je ještě hrozně brzo, za okny úplná tma...

 

Dostal nohó od stola, tož vstal a pěšórem sa vydal až do Olomůce, kurva, a tama na černém trhu kůpil pro mamičku gutalax. Když sa vrátil, šecko su to nalila do kríglu, prskla k temu panáka fefrmincky, dolila šerákem a exla to. Tož a pak si enem tak sedla a čekala, až sa to ve mně začne šecko chrůt, guvno sa rozpustí a vystřikne ze mně jak močuvka z guvnoucu.

 

Tož sedim, sedim, ale nic sa neděje, žádné veliké sraní, tož su temu hodila záda, kurva, a že bodu něco prasiť kolem baráčiska. Kravám su tedyk dala, zmrdům králikům travu nandala, a jak su tak hezky pracovala, dočista su zapomněla na to, že mam nějaků to zácpu, kurva.

 

K večíru na dveře zabóchala Veruna a Milu, kurva, da sa chlastať! Neskaj je u Venci svinsky mnoho cizích kurevniků z okolních dědin, bode to čupr gut! Tož su sa nastrojila krásně, natáhla si nejlepči tepláky, bombra, sexy růžové holiny, do výstřih u svetru nalila pul flakonu voňafky od Jetnamců, kurva, abych mněla nějaký ten sexepíl a jako gut, no ne?

 

 

 

Starý kolem mě samozřejmě pobíhal jako retard kolem stánku s cukrovó vató a Mamo, prosimtě, já vim, že tama jdete za chlapami, to by sis jinak nedávala na poprsi tu voňafku a nebrala ty růžové holiny, prosimtě dyť máš mě, prosimtě zůstaň račik doma,  prosimtě, já tě miluji!

 

A já Drž chlebárnu, truse!

 

V hospě bolo narváno svinsky. Vite, přijela jakásik kapela, takové jakési Kabáty, akurát že polovina členů boli cigáni. Krásně hráli a hudebně békali, hospodský Venca nestačil točiť pivo. Ogárů cizích tu bolo móře, kurva, a boli to samé kvaltni kusy, fůsatí a břichatí degeneráti s gigantickými lulány, co sa jim eroticky rýsovaly pod látkó montérek. Dala su nejdřiv takových pět šeráčků, a pak sa vydala k báru, kurva, že tama na dnešni večer sbalim nějakého statného samca.

 

Veruna tou dobó už bola svinky rozhycovaná. Seděla nahulatá na výčepnim stole a předváděla ogárům, jak umí kuřit flašu od piva a zaroveň si otrtkávať piču skleněným tuplákem. Ogáři si třely bóle na gatich a slintali, a já jak su to viděla, tak mně napadlo, že bych si neskaj račik dala nějakého mladého nezkušeného neochmýrka, co eště nidky neviděl řádnů samičovsků chlupaticu.

 

 

 

 

Tož su sa rozhlédla a jedneho takuvého opatřila až vzádu u dveři na hajzl. Bolo mu maksimálně dvaceť járů, kurva, eště anik neměl fůsy a očividno sa svinsky styděl zapojiť do kolektivní zábavy.

 

Opatrně su k němu došla a Ahoj, ogárku heskí, jakpak sa neskaj máš?

 

A ogárek Dobrý den, pani, mám sa celkem dobře, akurát sa citim nesvůj, dnes su poprvé v životě na zábavě.

 

A já A líbí sa Ti tu?

 

A on Líbí, pani.

 

A já A neceš si se mnó zamrdať?

 

A on zčervenal krásně v gzichtu a Víte, paní, já su eště panic. Trochu sa teho prvniho milováni bojim.

 

A já Jáj, panic, tož já Tě zaučim, sceš? Paniců su mněla dohrumady zatim enem dvacet pět, kurva.

 

A on Nebode to boleť?

 

A já Neboj, já bodu něžná.

 

To ho uklidilo, tož su ho odvekla na záchodky, vyházala odtama šecky chčijici a serócí degeneráty a kliku od dveřisek podložila násadó od koštěte, aby nás nido nerušil. Pak su nás oba dva vysvlékla krásně do nahulata, ty naše hadry rozložila na podlahu a zprasečila takové impruvizované lůžko, aby nás ta doscatá záchudová podlaha nestudila, kurva.

 

Následně su zala panicovo pazórky a položila si je na cecky a řikla Totok je moja mlikárna. Líbí sa ti?

 

A panic Ještě nikdy su neviděl něco tak velkého, pani! A jak to řikl, tož sa mu začalo zvedať pérko. Mněl ho malé, asik enem dvacet čisel, kurva, ale vite, ten pocit, že odpaníte mladého hanáckého ogárka je k nezaplaceni, a élka mrdáku na něj nemá vobec žádný vliv.

 

Položila su tedyk něžně teho mojeho panica neochmýřeného na lůžko z hadrů a pak ho zalehla tak, abych měla před mordó jeho brčko a on moje statné pozadi. Ogárek sa samořejmě nejdřiv svinsky lekl. Každý ogár, když poprvé opatři kvalitni chlupatů holčiči piču a vedle ni mohutnými hemoroidami obrostlý srací kráter, sa lekne.

 

Začal volať pomoc, pani, to strašně smrdi, já nemožu dýchat!

 

A já ho konejšila To nic, nic, ogárku nezkušený, to je normálni. Nesmiš dychat čuchometrem ale ústami, viš?

 

 

 

Tož začal dýchat mordó a uklidnil sa. Čopla su mezi prsty tu jeho násadku malů a začala mu ju honit. Když bola násadka jako z kamene, kurva, začala su zkušeně krůtit prdelí. Moje závojičky píčové létaly sem tam, kurva, a jak dva čerstvé vepřové řízky eroticko pleskaly ogárka přes gzicht, krásně to mlaskalo. Ogárek bol úplě v rauši. Řikla su si, že teď, když je nejvic nadrbaný, že ho zbavim panictvi, a že to udělám richlo, aby sa zbytečně netrápil.

 

Sklonila su sa až k temu čuráčku a jednim cvaknutim zubů překůsnula panicků uzdičku.

 

Lidi zlati! Panic začal békať na hory na lesy, jako dyby nevimco! Volal uauauauau, to je bolesť, to je bolesť, snažil sa vyprostit, ale bo vážim asik tak dva metráky, tož to nešlo. No skrátka a dobře bolo to krásné a romantické. Smála su sa a smála...

 

..a pak to přišlo, kurva! Najedó mi masivně zabručilo v panděru, a já si vzpomněla, že su nadopovaná těmi deseti lahvičkami gutalaxu. Než su stačila cokoliv zprasiť, posrala su sa a je jasné, kurva, kama ta strašlivá nálož popadala.

 

Panic najednó už nevolal ale kloktal. Vyvinul strašlivů sílu, vysókal sa ze mně a s hlavó od poctivých tekutých morafských sraček a se strašným klokotavým kvílením proskočil v amoku záchodovým okynkem do nočni tmy a zmizel.

 

Tož su sa zdvihla, tim jeho ošacenim, co tama po něm zvostalo, su si vytřela sicnu, oblékla sa a jako pani královna důstojně opustila komnatu lásky. Pak su eště chvilu flirtovala s mistnimi degeneráty, dala několik piv a nakunec sa vrátila dom, kde už na mně čekal ubrečený starý a vítal mě s otevřenó náručí a Mamo, já sa tak bál, že sa vrátíš až někdy za čtrnáct dní!

 

Asik za tyden po tomto veselém sracim dobrodružství, su šla po návsi a najednó kókám, kurva, a před jednotó vidim teho mojeho ogárka. Představte si, že sa tama buznil s nějakým jiným degenerátem. Ocucávali sa tama a drželi za ruce, no hrůza. Vidite to. Nasrala su temu pod čuchometr a z řádného hanáckého ogárka sa stala prachsprostá venkovská buzna.

 

Holky! Dávejte, prosimvás, svinsky pozór, až bodete s vašim mrdákem provádět tu sedumdesát devítku, kurva, abyste mu nenasraly na ksicht, vidite, kama to až može vést.

 

Obě buzny su vydatně zrasila nohó od stola a řikla su si, že přiště už žádného ogárka neodpanim, že už mi to stači, a že sa bodu sůstředit na staré zkušené somráky, co už jim tu uzdičku překůsnula Veruna. To máte nejlepči.

 

Tož tak!

 

 
 

4 názory

careful
22. 02. 2016
Dát tip

Tak tenhle skvost jsem málem přehlídla. Líbil se mi popis toho oblečení na tancovačku... odpovídá realitě, taková Darina Rolinsová se oblíká stejně.

No, téma je teda brutální...překousávání uzdičky:D kam na to chodíš...to je silný snad i na inspiraci nejšílenějšími Amatérycz...ten čtvrtej obrázek to snad ani nechci vědět, co to vůbec je...

...gejové jsou celkem ok, ale nejsou to mé typy...to Radovan s nějakým jiným Radovanem by se dal...


Miluno, jsi nechutné čuně. Nechápu, že toto dílo zdejší pořádkumilovní admini okamžitě střelbou z orbitalních laserů vkusu nesmažou z povrchu planety Písmák. Přiznám se, že trpím, že má O.D.P. musí sdílet stejné medium jako díla "spisovatelky" Miluny Voškové.

Radovan Znechucený


Si hodná, mam tě svinsky Rada!


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru