Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Esmeraldiny zahrady

15. 02. 2016
2
7
1524
Autor
Abelquin

V internetové kavárně v Plzni se dobře píše, zvlášť když se člověk vykoupal na charitě a má zrovna důchod.

Jinotaje smrti a spoluživení se snoubí ve visutých zahradách božské Esmeraldy. Nezřídka se první větou všechno zprzní a odradí se dívka, která jinak mohla skončit se mnou v posteli, říkal si urucký Manuel, majitel polepšovny. Měl jednu zásadu: holky ani chlapce nebrat, dokud nejsou zajištěni ve hmotném světě. Proto si odpíral všechna potěšení kromě bití a šmírování při sprchování a několikrát svolil i k nucenému sexu, který neskončil koitem. To mu poradil bůh.

Jeho dcera byla dobře zajištěná sufražetka v harému bengálského prince ještě dávno předtím, než vznikl islám a oba jeho synové bojovali s duševní chorobou skrze věštebné výkřiky, které Manuel zapisoval na tabulku z hlíny. Byl to lepší člověk a nezřídka si chodil zpříjemnit večer do místního nevěstince. Jeho žena zemřela, když bylo nejmladšímu synovi čtrnáct.

Na kapky oleje dopadaly smaragdové kamínky rosy, ženy chodily po uhlí a kroutily boky, táborák si Manuel užíval a trochu se připil, aby mohl spatřit šťastnou hvězdu nad obočím své milé Rozalindy, kterou podváděl jak mohl, ale zároveň i nepřestával uvádět do tajů mužné touhy. Nebo mužské? Touha být mužná nemůže, neboť cokoliv mužného okamžitě dojde naplnění v podobě orálního sexu a jiného sexu a ohmatávání dívčích lýtek a převlékání se za společnici boha smutku a tak dál a podobně je to i se ženou, ta touží pořád a ztrácí se v tom jak slepýš věštec Teireisias. Ten to měl vymyšlený dobře. Devadesát procent všeho uspokojení patří vždy ženě, inu záviděníhodné, říkal si Manuel, zatímco si navlékal podvazky. V tom vtrhl do pokoje jeho syn, otevřel ústa a... (konec první části)

 


7 názorů

susu
14. 06. 2019
Dát tip

se sufražetkou v harému se taktéž setkávám poprvé :)


Jeff Logos
20. 05. 2018
Dát tip

 

A kdepak je to pokračování ?


Abelquin
17. 02. 2016
Dát tip

Díky moc. Četl jsem to dnes psychologovi a moc to nepobíral a vlastně možná ani není co pobírat, naštěstí pomoc už je na cestě a svých obsesivních témat se zhruba do roka zaručeně zbavím. :-)


careful
15. 02. 2016
Dát tip

Když jsem se stal bohem, tak jsem se rozhodl, že budu mývaly umývat zásadně v heřmánkovém jaru. V létě je totiž přiliš vedro a sex leze řadě divných lidí na mozek. Možná by se měli stát skopci. Skopci byli slavné hnutí, co znalo boha a svět a tak si kdejaký člen radši sám uřízl koule, aby nepáchal podobný kraviny. Což vlastně pochopili i jednorožci, kteří se dávno zbavili svých rohů a stali se z nich koňové. 

Zdar a sílu hledej v sýru!


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru