Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Drama z literárního bojiště

15. 02. 2016
7
25
2245
Autor
Kolobajda

Jsou mezi námi - nadlidé... Mají nadpřirozené schopnosti (a jsou bohužel nepochopeni a nedoceněni)

A těm je to věnováno...

 

Drama z literárního bojiště

Ach pane - je to vážně drama

ta dáma, co tady přišla s váma

vyzrálá již holčička, i když maličká

čiperná je z ní holička - stříhá, holí…

teď dostala na holou holí

i když ji to trochu bolí

stále však ještě má naději

dostat to, co má raději

někdo tu plácá na obě půlky

vilně jí obnaží křížní důlky…

Pane, milujeme vaše pochody duševní

místo úst máte sice otvor poševní

však ovlivnili vás Psyché a Cupido

ten kdo vás čte, musí mít silné libido

Ach pane - je to vážně DRAMA

všechno zlé pryč - a pánbůh s náma

(a plácá, a plácá…)

 


25 názorů

sak nech pluje. su tak slabe ze ich nikto normalny s kuskom estetickeho citenia ako mam ja nebere vazne a je ich tolko ze ich nikto normalny neprecita. do zajtra budu zabudnute:-)


Aššurballit: jasně, můžu si ho zablokovat, ale to mu nezabrání plivat po jiných ve svých textech.

btw: on mě má zablokovaného, já jeho nikoli :o)


MK: dievcata su svojpravne. --- mozu si ho zablokovat ked im bude vadit. tak ako ty alebo ktokolvek. --- toto kvaziinternetove rytierstvo je k nicomu. bud je to troll a podobne reakcie ho tesia. alebo je to ciry psychotik - blazon a nema s nim zmysel diskutovat. --- tak ci tak tymto sposobom "nevyhras"


dílo přidáno do klubu...:o)


MKbaby
16. 02. 2016
Dát tip

aššurbalit, gabi:

Jasně, ať si cintá, co chce, to nikomu nijak moc nevadí. Pokud ale opět sáhne k nadávkám a výhružkám, pokud bude vulgární, zejména vůči našim děvčatům, zkrátka pokud se bude chovat jako prase, bude nutné se zase ozvat.

Pro všechny: stále probíhá nábor nových členů klubu neumětelů, kde je zatím aleš, gabi, Kolobajda a moje maličkost, hlaste se :-)

 


MKbaby
16. 02. 2016
Dát tip
aleš: dovolil jsem si požádat o členství v klubu neumětelů, to je pro mne čest :-)

gabi
16. 02. 2016
Dát tip

súhlas s Ašš

ja by som nechala romana písať, na jeho komentáre a správy nereagovať, to je jediná účinná zbraň


basen na nic.

 

k r.l. --- moc to riesite. je to klasicka internetova figurka ktorej sa clovek velmi lahko zbavi. tym ze sa nenecha strhnut./vyprovokovat --- mne po par spravach po ktorych som pekne podakoval za jeho nazory a tu a tam mu pripomenul ze nevie pisat dal pokoj az mi je to luto:-))


dámy a pánové, beru "všakvyvítekoho" za slovo (viz jeho Prohlášení) a zakládám klub neumětelů

http://www.pismak.cz/index.php?data=club&id=69415

přidá se někdo? :o)


Gora
16. 02. 2016
Dát tip

Ještě jednou vám děkuji, nerada jsem na svém oblíbeném Písmáku řešila takovéto věci. Ovšem: R.jede, za dnešní noc zase čtyři vzkazy na zvracení...


"všakvyvítekdo" už byl párkrát zablokován i na Písmáku... 


Lnice
16. 02. 2016
Dát tip

děcka, to je vážně hnus, to co produkuje, díky moc, že jste se Irči zastali. když někdo dokáže ubližovat tak milé osůbce jako je Gora, musí to s ním být opravdu hodně špatné:-(


MKbaby
16. 02. 2016
Dát tip

Tak koukám, že jsme na tom v podstatě úplně stejně :-)

Jen bych si dovolil mírnit Tvůj optimismus - lidem, jako je ReLé, se v palici nikdy nerozsvítí. Rozsvítí se slušnému člověku, který takříkajíc šlápl vedle a je si toho vědom, protože je nadán schopností sebereflexe. Tuto schopnost ovšem ReLé postrádá.

On je o sobě přesvědčen, že umí psát (i když např. jeho vázané verše mají naprosto příšerný rytmus, on prostě jen nějak poskládá slova k sobě a neví, jak to má vypadat) a že je nedotknutelný.

Tohle je typ člověka, který musí dostat ošklivě po tlamě, aby se lekl a dal na chvíli pokoj. Myslím tím fysicky po tlamě. Jenže to není můj styl, stejně jako nikoho z napadených. A protože se nikdo z nás nezvedne a nepůjde mu to vysvětlit tzv. "po chlapsku", neboť nikdo z nás nepatří mezi hospodské rváče, bude nutné čekat, až ho zablokuje někdo z adminů. Řekl bych, že materiálu opodstatňujícího jeho zablokování už je nasbíráno víc než dost.

Přes noc mi v poště přistály další čtyři zvratky dojemně dokreslující duševní stav chudáčka ReLé. I ty se dají přiložit...


Kolobajda
16. 02. 2016
Dát tip

Ahojky MKbaby, jsem potěšen tvým komentem. Reakce ReLé mají takovou hyperbolu - napřed stoupající, a pak prudce klesající tendenci až do "černé díry". Už dříve  (když jsme ještě nebyli vepři), mi poslal mimo jiné seznam lidí, kteří ho tady serou. Docela dlouhý výčet, ale tys tam tenkrát ještě nebyl. Jsem rád, že ses pokusil to vysvětlit Evžence, nicméně: Já jsem původně vůbec neměl v úmyslu ten svůj paskvil tady publikovat, ale jsou určité meze, které je vhodné nepřekročit. Když mi napíše: "Ty zasranej Pšonku, nejsi nic víc, než vypatlanej horník...atd" , beru to s úsměvem. Pokud ale vulgárním způsobem uráží zde publikující ženy, kterým sahá tak nanejvýš do půlky lýtek, mám nutkání si zahrát na Robina Hooda a chránit slabší pohlaví. Vím, že tím opět kalím hladinu zde již tak rozbouřené vody, ale řekl bych, že pokud ho vyženeme, bude tady nám všem líp.

A pak se zase vrátím ke svým tapírům a zážitkům z našeho dvorečka. Teď už tomu dám volný průběh - třeba se mu v té palici rozsvítí...


MKbaby
16. 02. 2016
Dát tip

Správně píše Kolobajda... zejména chudák Gora to od samozvaného písmáckého pánaboha schytala nejvíc. Zřejmě ho nedokázala dostatečně rasantně poslat tam, kam patří.

Kolobajdo, já jsem slinty R.L. pod svým elaborátem okamžitě mazal, za což jsem byl okamžitě napaden tupým předmětem (tedy právě ReLé), naštěstí jen slovně - byl jsem zcela dle jeho originálních pravidel slušné literární diskuse označen za blbečka. Ale já jsem na to hrdý, protože každý, koho dosud vztekle cvakající ReLé nazvalo debilem, blbečkem, sviní apod., patří mezi inteligentní a slušné lidi, které mám na Písmáku rád. A tedy ocitnu-li se v tomto klubu i já, považuji si to za nesmírnou čest :-)

Ale tady vidím, že je vlastně lépe tam ty splašky nechat, aspoň každý vidí, co za průjem někteří jedinci nosí v hlavě. Inu, i potenciální psychiatrický pacient je člověk, marná sláva :-)

Evženie:

R.L. se tu dlouhodobě chová velmi sprostě a už se tu velmi nevybíravě navezl do slušného množství lidí. Budeš-li mít zájem, určitě Ti pár lidí ochotně přepošle zprávy, které jim R.L. psal. I já jich od něj několik mám. To, co se tu poslední dobou děje, je právě reakce na jeho neuvěřitelné hulvátství.

Písmák přitom není prvním místem, kde jsou s tímto exemplářem potíže. Mrkni se třeba na diskusi na serveru liter.cz, konkrétně na http://www.liter.cz/forum-clanek-3191. Řeší se tam (ale bohužel není dořešeno) sice mj. i to, jestli za vulgárně vystupujícím nickem ROMAN LOHRENT je tatáž osoba jako za vulgárně vystupujícím nickem ROMAN LOHNERT, ale stížnosti ohledně vulgárního chování jsou na oba. A to bylo v září 2010. Tenhle pán prostě má nějaký problém s hlavou, který sám neumí řešit, a pomoci odborníka se zřejmě vyhýbá...

Ostatně přečti si smazané komentáře R.L. pod mým výplodem KIA  a NOKIA (http://www.pismak.cz/index.php?data=read&id=464614). Ty jsou zcela jistě autentické a dokreslují to, proč tady tohle individuum čím dále, tím více lidí nemusí. Místo diskuse pouze urážky a vulgarismy, to je R.L.

*/Praha(15. 2. 2016)Recenze i neliterární ;-)


Asi jsem byla nějak mimo, lidé milí,

a vy jste se tu nějak  divně poškorpili.

jednou je vtipný ten, pak zase ten,

snad jak děti, hodně dávno tomu, říkávaly,

prostě jej praštit, třeba jen koštetem.

A ta silná slova a hloupé narážky sem prostě nepatří. :-(((


tak vy nedáte pokoj "všakvyvítekomu" ? v literárním pekle se budete navěky smažit...:o)


Kolobajda
15. 02. 2016
Dát tip

Románku - ty kluku ušatá - tak to je to nejlepší, co jsi kdy zplodil!!!  To určitě vejde do čítanek!  A v Klementinu to bude ve vstupním vestibulu zlatým písmem  vepsáno do omítky!   Navždy... navždy...    : -))


Gora
15. 02. 2016
Dát tip

Leni, podáš komusi ruku k smíru:

on nazve tě p.... a vystřelí do vesmíru...


Lnice
15. 02. 2016
Dát tip
Lidi, jsem smutná z toho, co se tady děje Člověk se přece raděj směje Radost, lásku , štěstí rozdává Ten nejmilejší vždycky vyhrává U sebe v srdci najde kvítek lásky To vám chci říci bez nadsázky

Kočkodan
15. 02. 2016
Dát tip
Prosil bych přes hýždě pár fláků či poštípat zadek jak od hejna hus, i já bych chtěl, pane, zde na Písmáku předvést vám další orgasmus. Vyslyšte supliku hrozného mouly, jinak vám zůstanu nahrbu, škrábejte, kopejte, dělejte bouli, způsobte vzrušení pablbu...

Gora
15. 02. 2016
Dát tip

Kolobajdo, díky  za zastání, po včerejšku je tvůj song balzám na nervy. Už jsem z těch lichotek dostávala osypky.. chlapec je v rozpuku.tvůrčích sil..../T.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru