Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

2. Teorie vln

12. 03. 2016
5
10
1011
Autor
Vedun

2. Teorie vln

Existují dva základní způsoby, kterými se energetický tok šíří prostředím. Prvním je kondukce. To znamená, že energie se mezi nabitými předměty přetéká dotykovou plochou například v místě, kde jste je slepili dohromady, nebo v místě přiložení baterie k negativně nabitému předmětu za účelem jeho neutralizace dosažením energetické ekvivalence.

Druhý způsob přenosu energie je záření. Energetický přenos zářením funguje na principu komplxeního provázání čátsic mezi nabitými předěmty. Šíří se formou vlnění, i když ještě dnes vědci nedokáží říci, co že se to vlastně vlní. Prostě berte jako fakt, že to funguje. Kdyby jsme odkryli všechna tajemtsví, svět by už nebyl tak zajímavým místem.

Počet vln na jednotku času udává frevkenci záření. Délka vlny se nazývá vlnová délka záření. Existuje speciální druh frekvence energetického záeřní, které se říká harmonická. To je frekvence, která je v harmonii s frekvencí vašeho fyzického těla a jejím působením se cítíte blaženě. Vlnovou délku záření lze spočítat z charakteristického rozměru zdroje záření. Pokud například září hůl, vlonvá délka je rovna vzdálenosti mezi jejím začáktem a koncem. Pokud vyzařuje obrazec na zdi, vlnová délka je rovna jeho povrchu.

Důležitým nástrojem pro měření energetických vln je kyvadélko. To se skládá z tělesa zavěšeného na provázku nebo řetízku, druh materiálu závisí na tom, jak velký objem energie chcete měřit. Čím je tento objem energie menší, tím vodiěvjší musí být mateirál na ktreém je těleso zavěšeno. Použité těleso musí mít rezonanční frekvenci odpovídající frekvenci Vašeho těla.

Pro běžné domácí experimenty může stačit knoflík z Vašich džínsů a tkanička z boty. Výhodou této konstrukce je, že takové kyvadélko je možné zkonstruovat narychlo v případě nouze.

Jakmile kyvadélko pevně uchopíte to ruky, v provázku se utvoří mezi vámi a kyvadélkem energetický tok a provázek začne přjiímat energetické vlnění a začne vychylovat těleso z rovnovážné polohy, protože do energetického toku vstupuje jiná frekevnce, než je vaše. Frekvenční citlivost kyvadélka lze zvýšit voblou délky závěsné šňůrky, kdy nejvyššího vychýlení těleso dosahuje v případě kdy vlnová délka měřeného vlnění odpvoídá délce tkaničky z boty. Kyvadélko tedy můžete ladit na správnou frkevenci odvíjením a navíjením závěsné šňůrky. Kyvadélka většinou bývají mnhoem senzitivnější okamžik krátce po přeladění.

Kydby jste mohli energetické vlnění vidět (to dokáží pouze skuteční trénovaní mistři), tak byste viděli spoustu na sebe navazujících „kopečků“. „Kopečky“ jsem měl štsětí vidět jenom jednou v životě když se sazemi zanesla karma (průtokový ohřívač vody) a všechno se zamořilo zplodinami oxidu CO které pohlcovaly pozitivní záření vlonvé délky 4,6 mikrometru které potřebuje člověk k dýchání. „Kopečky“ jsem viděl ale jenom chvíli, pak jsem neviděl už nic. Pak přišla hodná paní ze sociální péče která mi chodí uklízet a rychle otevřela okno. Zplodiny se smíchaly s kyslíkem a vznikl z nich neškodný CO2, ze kterého jsou třeba bublinky v mineárlní vodě. Poté jsem ještě chvilku viděl „kopečky“ a za pár minut jsem opět viděl normálně. Větišna lidí, kterým jsem tento přbíěh vyprávěl mi říakli jaké jsem měl štěstí, protože mi záviděli že jsem na vlastní oči viděl energetické vlnění. Tento stav bych rád minimálně ještě jednou zkusil vyvolat. Mám už doma připravený tmel na utěsnění spár a plynovou bombu s CO. Tmleem utěsním v ložnici všechny škvíry v rámech oken a dveří, lehnu si na postel a povolím ventil na bombě CO. Bohžuel paní ze sociální péče mě navštěvuje nepravidelně, takže experiment nemohu zatím bezpečně načasovat.


10 názorů

careful
13. 03. 2016
Dát tip

Většina mého života by stála za sepsání, ale bítníci mě nebaví ani číst, natož abych to psala.(smajlík)


agáta5
13. 03. 2016
Dát tip

to by stálo za sepsání :)))))))


careful
13. 03. 2016
Dát tip

...což byl ostatně i důvod, proč jsem pila přímo z kohoutku..normálně používán skleničku...aby si StvN náhodou namyslel, že neznám skleničky a běžně piju z kohoutku (pan etiketa)... ale jsem je eticky nechtěla otravovat a navíc oni je měli spíš na výstavku, zaprášený... a pili jen ze dvou hrnečků...


careful
13. 03. 2016
Dát tip

Já myslím, že mi je cpali, ale nechtěla jsem chytnou na nehty plíseň...to víš starý lidi...


agáta5
13. 03. 2016
Dát tip

moc zajímavý psaní, úplně mě uchvátilo.

careful, to byli nezdvořilí rodiče, jak to, žee ti nedali taky bačkory??? To jsou lidi!

já občas vidím vlnění kolem očí... takový průsvitný vlnky - jako vyšívaná krajka ubrusu po babičce ... pan doktor říkal, že je to od toho čumění furt na Písmáku, ale já si myslím, že je to AURA ... to mají svatí... nejspíš jsem svatá asi tedy


careful
12. 03. 2016
Dát tip

..ale to asi nebylo tohle vlnění, co?


careful
12. 03. 2016
Dát tip

Já viděla energetické vlnění...bylo asi patnáct a byli jsme u prarodičů mého tehdejšího chlapce...já se v koupelně napila vody, co tekla z kohoutku a oni tam měli do vody svedený proud...byl to starej barák, oni chodili v bačkorách a vůbec to nevěděli...no a já viděla pořádný vlnění....


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru