Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Při vyhulení

22. 03. 2002
1
0
1311
Autor
Blaznivkaaa

Tohle je prosím \"dílko\" kámošky jedný mojí kámošky, když byla naprosto vyhulená, je to opsaný z papíru z chybama a se vším co jen to mohlo mít nastvál, ale ošidit jsem Vás o to nemohla...::)

12° 80´ SOS                                                                                       198. 5% 4501

 

Další zpráva z Marsu

Zdravím Zemi- stop.aktivní draslík- stop- předpokládaný návrat z kyslíkové oblasti Venuše- stop- je napočítán na nanosekundy- stop- oběv doby „člověk“- stop- končím-stop- hašiš- stop.

 

Depeše Venuši

Zdravím průzkum na Venuši- stop- správa zajištěna- stop- návrat na Zemi je nejlépe- stop- vzít přes souhvězdí Androtripa- stop- pak přes kvadran Zraněný býk- stop- a po nukleární letící vesmírný prach to střihnout- stop- na úhel 1235°65´- stop- a za rohem stočit nukleární raketu vlevo- stop- končím- stop- dobrý hulení- stop- dík -stop.

 

Pluto

Palubový počítač porouchán- stop- odchilka z atomového plánu- stop- asi o 255 ° 16,89´- stop- zraněný býk byl prozkoumán- stop- pro zemské THC pole život nemožný- stop- odchází nám vysílací jaderný systém- stop- pokuste se napojit na náš mezihvězdný program- stop- haudujudu- hulba- stop-.

 

Depeche spět na hvězdnou nukleární kosmickou loď- skoušely jste vyměnit marihuanové pojistky- stop- pokud ano- stop- a selhaly- stop- tak se vyhulte a čekejte na nové správy- stop- posíláme náhradní kosmickou loď- stop- plná LSD. Stop- neskonzumovat vše- stop- nechat něco pro kapitána Toma- stop- nouzový let na polární směr 315°038´severovýchod- stop- na krekové planetě- stop- čeká- stop- nádrž- stop- s pervitynovým palivem- stop- nevyplejtvat- stop- musí vydržet na let- stop- trvející 12 svět. let a 314 dní- stop- další instrukce až na planetě Mrtvé dítě- stop- čerpací stanice- stop- konec- stop-.

 

Kosmos

Shit- stop- pojistky vyhuleny- Kreková planeta objevena- senzory X dobré- Pervitinové palivo při teplotě  AK 501 °C nepoužitelné- stop- vyhozeno do megaprostoru- stop- přešli jsme a solárkyselinovou tekutinu- stop- s tímto palivem rychlost světla překonána o 15000 J- stop- Mrtvé dítě na horizontu levobokem za 80´- stop- těším se na setkání- stop- mám něco pro tebe  Tome- stop- dáme si- stop- čau- stop.


Snaky
13. 02. 2004
Dát tip
Neřekla bych, že je to nicneříkající. Mě se to zdá docela vtipný. Ale na druhou stranu nemůžu říct, že je to nějaký veledílko. Protože člověk když je zhulenej, tak nakecá tolik blbostí, že by ten co to nezkusil tomu sotva uvěřil:-)

Kukulich
06. 04. 2002
Dát tip
nejak nic pro me

Nyx
24. 03. 2002
Dát tip
Ať si každej dělá, co chce, ale podle mě tento text svědčí o tom, že dotyčná má nějaký vztah k fyzice, dále, že je to v podstatě blbost nicneříkající a pokud se někdo pokouší o nějaké surealistické pásmo, tak jsem četl a možná i napsal lepší. Jinak z vlastní zkušenosti vím, že snaha napsat něco dobrého ve stavu opojení, omámení je snahou lichou a soudnej člověk to po vystřízlivění raději zahodí. Nevím jestli jsem divnej, ale ve svých 23 letech nekouřím trávu ani nic jiného,nekonzumuji jiné drogy kromě rozumného množství alkoholu. Jsem divnej? Sorry, ale já v podstatě lidmi, kteří se takto ničí různými látkami, no nechci říct opovrhuji, dejme tomu, že mi je jich bohužel líto.

************

Wicana
22. 03. 2002
Dát tip
zbytečnost, asi že nejsem "vyhulená"

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru