Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Extra virgin

05. 04. 2016
6
10
1357
Autor
Movsar

Extra virgin

Stojí vautobusu, holka svěží ránem, co od višní má pusu. A hladovým chlapům v tom autobusu nabízí chléb svého těla. Už je celá moučná od pohledů. A jeden si spokojeně mumlá: Bella. Tomu by k dobru přišla už jen kapka medu. Anebo olivového oleje extra virgin. Fajnšmekr - horuje pro lesklý klín!


Banánová dvojka

Banánová dvojka, bananenduo. Matka se synkem. Nesli si každý svůj banán zdvižený k ústům, mazlavý vzkaz okolí: My nejsme notoričtí telefonisté, co jen hlaholí, nejsme v outů soukolí. A šli někam pryč a systém nad nimi zavíral hladinu své temné tůně.


Už kulí maliny

Holky už ulicemi kulí maliny, a berou to vážně, není to bez dřiny. Město se náhle dává lesním ovocem, stává se jedním velkým tratolištěm vůní. A co se takto mužům dává, rádi by schovali pod peřiny. Ať už je tmavá, nebo plavá, chtějí být potmě a v teple u ní.  


Skořicová Bubina

Holka v skořicovém parfému, Bubina. Jede odpolednem, jen tak městem samospádem. A její zadek, to je dvakrát jedna bublina. Ten mladík ze sedačky vzadu na ni hledí jak rys šumavskými hvozdy, po skořici natahuje nozdry. Až vyrazí, bude to okamžik, bude to rychlejší než vilný tik.


Mošt lásky

Na Zlíchově voněl oheň. Takový, co za letních večerů škvíří špekáčky, svítí do nálady a pak se ještě dlouho drží flanelové košile. Míjeli jsme ho tramvají a on vnikal pootevřenými okýnky a připomínal jinou chvílí. Když se za takového večera sejdou cesty dvou, rty se chutí zalesknou a rázem je z toho příběh ovocitý. Mošt lásky.


10 názorů

Lakrov
03. 06. 2016
Dát tip

Tohle je (snad krom Moštu lásky) nabiné tajemnou erotikou.  Tip.  


gabi
11. 04. 2016
Dát tip

áno, stázka a kočkodan, dvaja najsmutnejší, mohli by ste na poslednej ceste odprevádzať zosnulých(možno by sa prebrali)  :)


Movsar
09. 04. 2016
Dát tip

nabírá to tady dialektických obrátek. :-)


Kočkodan
09. 04. 2016
Dát tip
Gabi, srandistkou jsi jedině ty. Jinak bys nemohla napsat, že jsem srandista… :-)

gabi
09. 04. 2016
Dát tip

:)* kočkodan je srandista, stázka


Gora
05. 04. 2016
Dát tip

Ovoce, skořice, lákavé obrazy verši protkané, moštem lásky zapíjené./T.


Kočkodan
05. 04. 2016
Dát tip
Píšeš jako nějaký starý muž – už jen o jídle a pití. ;-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru