Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Terapie nakloněné postele

Výběr: a2a2a
10. 04. 2016
26
31
10794

Šokující návod na obnovu zdraví!

Lékaři tuto metodu nenávidí!

Přísně utajovaný objev amerických vědců z oboru medicíny pronikl na veřejnost. Konečně je zdraví dostupné každému. Bez operací, léků, přístrojů a zcela zdarma! Hledáte-li fontánu mládí, právě jste ji našli. Za krátký čas se zbavíte všech (ano, čtete dobře, VŠECH) nemocí včetně těch nejtěžších. Bude vám stačit méně jíst, méně spát, budete vypadat a cítit se o mnoho mladší, krásnější a inteligentnější.

Američtí vědci intenzivně a dlouhodobě zkoumali metodu IBT (Inclined Bed Therapy) objevenou Andrew K. Fletcherem, známou jako Terapie nakloněné postele, kterou mnohonásobně zdokonalili. Klinické studie prokázaly, že touto novou revoluční technikou lze vyléčit všechny nemoci uvedené v Manual of International Statistical Classification of Diseases, Injuries and Causes of Death (Mezinárodní statistická klasifikace nemocí, zranění a příčin úmrtí) a nejen to, s její pomocí je možno harmonizovat celé spektrum vrstev aury, otevřít veškeré čakry, plně probudit vnitřní vědomí a tělo i mysl zcela naplnit pozitivní energií.

Přitom je to tak snadné – jde pouze o určitý způsob podložení lůžka, na kterém spíte. Nevěříte?

Vše, co je k tomu potřeba, jsou knihy nebo jiné podložky pod nohy vaší postele (američtí vědci dosahovali nejlepších výsledků s knihami The Doctor's Book of Home RemediesMayo Clinic Book of Alternative Medicine). S podkládáním vždy začínejte na 2-3 palcích (cca 5-7,5 cm) a postupně zvyšujte na 6-7 palců (cca 15 – 18 cm).

Ano, správně vás napadá otázka - kterou stranu postele vlastně podložit?

Hlavní propagátor Andrew K. Fletcher ve svých pokusech ustrnul na podkládání té části, kde máme hlavu. Není divu. Přišlo mu to logické, přirozené a překvapivě obsáhlý seznam vyléčených diagnóz byl šokující i pro nevyléčitelné optimisty. Nejednalo se však o metodu komplexní. Řada chorob zůstala Fletcherem opomenuta a sám si nedokázal vysvětlit, proč se u disponovaných osob (často trpících hypotenzí) symptomy nemocí naopak zhoršily.

Této výzvy se chopili američtí vědci, dali hlavy dohromady a po letech soustředěného výzkumu vytvořili techniku, která napravila nedostatky Fletcherovy terapie - umožňovala hojit a regenerovat buňky těla v celé horní části trupu. Metoda, nazvaná Klinolektulární inverze (ano, technicky se jedná o podložení opačné strany postele) způsobovala zlepšení žilní návratnosti krve z dolních končetin, podporu lymfatického oběhu, natažení páteře a uvolnění svalů kolem ní, prokrvení mozku a všech orgánů hlavy, odkrvila břicho, což zcela odstraňovalo potíže se zažíváním a nepatrně zmírňovala potíže s hemeroidy.

Zkoumaní jedinci si však stále více stěžovali na studené ruce a nohy, otoky tváře po ranním vstávání a zvýšenou tvorbu glaukomu (zeleného zákalu). Někteří z nich byli dokonce zaskočeni nově nabytou schopností vydávat a detekovat ultrazvukové signály, pomocí nichž se za naprosté tmy dokázali orientovat i ve zcela neznámém prostředí. Zarážející byla též vysoká mortalita v důsledku difúzního zduření a  herniace mozku.

Těžko lze americké vědce podezřívat z toho, že by uvázli s výzkumem v půli cesty. A také že ne. Po dalším časově i finančně náročném výzkumu se jim podařilo problém vyřešit integrováním obou metod do jednoho celku, takzvanou kognitivně simplexní modifikací (ano, prostě podložili obě strany postele stejně).

Závěrečná zpráva amerických vědců tedy doporučuje:

Podložte si postel u hlavy i v nohách knihami rovnoměrně, aby matrace zůstala vodorovná. Získáte tak univerzální prostředek k léčení a reálnému omlazení. Spánek na takto upraveném loži má tak mocné účinky, že v žádném případě neonemocníte, a pokud už nemocní jste, okamžitě se uzdravíte. Nespavost a noční můry se stanou minulostí, a vaše staré černobílé sny s titulky budou nahrazeny barevnými, ve formátu 3D s kvadrofonním zvukem.

V případě, že budete takto upravenou postel pravidelně využívat i k jiným nočním aktivitám, je dokonce velká pravděpodobnost, že nikdy nezemřete.

 


31 názorů

Lastgasp - koeficient tření závisí na tom, s kým spíš.

 

 


lastgasp
19. 04. 2017
Dát tip

Domnívám se, že uváděná terapie je specificky jednoúčelová a nerespektuje odlišnosti věku a pohlaví.  Rád bych doporučil rovněž více objasnit vliv nakloněné roviny na mozkovnu podle koeficientu tření.   

 


Mě jsi tím potěšila a za to dík tobě. (-:


Markel
13. 10. 2016
Dát tip

já jsem se pobavila a za to dík a *


IQ - díky za reakci. Nakonec se dá říct, že postel jako taková má léčivé účinky vždy. Záleží taky na tom, s kým do ní uléháme, že. Ale to už je téma na jinou studii.


IQ nick
02. 09. 2016
Dát tip
Řechtám se až se za břicho popadám. Škoda že ve zprávě amerických vědců není informace o tom jestli i nepodložená rovně postavená postel má stejně zázračné léčivé účinky..... bych podložila... radši. b:-))

Snejku, jsem sice trvale přihlášen, ale sotva stíhám přečíst aviza od oblíbených autorů (nemluvě o aktivním vyhledávání nových). Nepíšu, nic mě nenapadá. Možná, že kdybych předhodil nějakou duchaprázdnou blbůstku, tak by mě napadl R.L. a hned by byla inspirace.

Á propos, o co tomu R.L. jde? Já nějak nechápu, proč tak náruživě uráží všechny, kteří udržují Písmák naživu.


Whitesnake
03. 08. 2016
Dát tip

Květoňku přemilený a jinak chybějící - copak, nemáš inspiraci? Blbé období? že tě jen sporadicky vidět/slyšet?!

Tomu nevěřím, takový břitký optimista a glosátor - chybíš mi. A zaregistroval jsi cauzu toho bio-úkazu R. L. - to je něco neskutečného, co je to za imbeciloidní hloupno


*


Lakrov
13. 05. 2016
Dát tip

Ze záčatku je to chvíli takové suché, postupně začínám tušitcosi,  co by mohlo vypoadnout třeba z Cimrmanovy dílny, při větě ...zaskočeni nově nabytou schopností vydávat a detekovat  ultrazvukové signály... se směju nahlas a (tušitelný) závěr,  včetně 3D snů s kvadrofonním zvukem, je kouzelný. Dobrá satira.  Tip.  


macecha
03. 05. 2016
Dát tip

já si podkládám postel spisy kuchařskými, poté ve snu vařím .... T*


a2a2a
17. 04. 2016
Dát tip

Dobře jsem se bavil, snad bych měl připomínku k závěru, který je s ohledem na briskní spád a vynalézavý, rádoby seriózní jazyk, podtrhující celou kulišárnu, jakkoliv ji od počátku tuším, poněkud rozplizlý. Ve chvíli, kdy jsi text dovedl do vyústění v podobě rovné postele, což přece jen překvapilo, poněvadž od tebe bych se klidně nadal i jiného závěru, zbytečně větvení tento efekt tlumí.


Baaba - třeba se toho někdo šikovnej ujme. ((-:


baaba
16. 04. 2016
Dát tip

...tenhle text by chtělo propašovat do nějakejch serióóózních novin (pokud nějaký takový noviny existujou). Mám pocit, že by jeho odbornost byla naprosto bez problémů přijata. :c)


Prosecký - velmi jsem se těšil na hodnocení od mistra fabulace, kterým bezesporu jsi. A jsem potěšen.


Prosecký
12. 04. 2016
Dát tip

Velice mě mrzí, že tak propracované dílo nemá hlubší kritiku, ale ukazujse se, že autor je si tím sám vinen, nebo´t kritice systémově zabránil. Připomíná mi to asi dvoutýdenní školení v Bundesbance ve Frankfurtu nad Mohanem. Měli jsem navrhnout jak zajistit, aby členové bankovní rady byli nezávislí. Po velkém úsilí a několika doktorských pracíh jsme dospěli k závěru, že nejlepší bude, když člen bankovní rady dostane tak vysoký plat, aby ho nebylo možné ovlivnit.


Zordon
12. 04. 2016
Dát tip

Tohle mě fakt pobavilo. Možná to bude tím, že se ve své profesi potkávám s podobnými, leč vážně míněnými texty :)


Já jsem si podložil jenom levou zadní. Má to tu výhodu, že si člověk ve spánku připadá totálně ožralej i když je střízlivej.


tak jsem to vyzkoušela a rozhodla jsem se nakonec experiment povýšit a podkládám si obě levé nohy ... přestala mě bolet záda a ráno skáču z postele jako čamrda :)) ... někdy už i v noci


MKbaby
10. 04. 2016
Dát tip

Nic si z toho, prosím jich, nedělaj, mně se to líbilo a pobavil jsem se skvěle. Třebaže jsem prý jen idiot a tak mi stačí málo :-)


Ano, ano vím, že to není kdovíjak vtipné. Chtěl jsem jenom vyjádřit svůj postoj k těm internetovým článkům, které začínají podobnými větami a tváří se přitom seriózně. Tož tak.


careful
10. 04. 2016
Dát tip

...prostě už jsem podobných textů četla asi sto...mít to nějaký podtext, nebo něco, hned by to bylo o pár levelů výš.


careful
10. 04. 2016
Dát tip

Technicky bych to viděla jako celkem zdařilé a určitě i dalo práci sehnat pár termínů a tak, ale 2x vtipný mi to nepřišlo...v podstatě se tam furt táhne jeden nápad...mohlo to být třeba i o léčbě pomocí navlíkání kondomů na končetiny, nebo pojídání lentilek té či oné barvy... prostě klasický rádobyvědecký problém, vyřešený tím, že sežerete všechny lentilky najednou...


Gora
10. 04. 2016
Dát tip

Po přečtení došlo u mne k herniaci mozku: jdu si podložit postel:)))/T.


aleš-novák
09. 04. 2016
Dát tip drami, Aru

mnoho písmáků si dokonce může podložit postel svými vlastními knihami...

bude to mít zcela zásadní vliv na kvalitu jejich další tvorby, sám jsem toho příkladem...:o)


Diana
09. 04. 2016
Dát tip

Takhle jsem se snad ještě nikdy nenasmála. Všichni jste skvělí! :-))))****


Ferry
09. 04. 2016
Dát tip

V mé nakloněné posteli

se verš klasika tetelí

mám ho přímo pod hlavou

tutéž zcela děravou

byl tam dříve verš či hlava?

nevím, paměť pokulhává...


Barevné sny mám od té doby, co si to dokáži upamatovat ( a to je co říci) a mé lože nelze vypodložit neb spím na úžasném výtvoru svého chotě podle mých návrhů. 

A  v noci spím a ve dne žiji.      /T


Kočkodan
08. 04. 2016
Dát tip drami
Pod lůžkem mi leží Lenin, ve zdravého už se měním. Pod postelí Stalin Pepa, teď jsem zdravý jako řepa. Tak jsem trochu zmáčknul Klému, mně je dobře, blbě jemu.

MKbaby
08. 04. 2016
Dát tip

Možná je to to nejúčelnější využití sebraných spisů všakvyvítekoho :-)


Kočkodan
08. 04. 2016
Dát tip
Snad mi pomůžou Babička, Kmotr, Pantáta Bezoušek a Otec Goriot.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru