Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Chubby lady

20. 04. 2016
6
8
1337
Autor
Movsar

List z deníku, 20.4.2016.

Enjoy life

Srázy pražských silnic kypí odpadky. Do prostoru svítí nápis z plastu: Enjoy life. A o kus dál malá mohyla. Ještě než podlehl zrádnému kolu, užil si ten řidič svou lehkou colu?


Chubby lady

Má plnotučná stehna, ministerstvo zdravotnictví by na ně div neuvalilo daň. A znalci na to: Bože chraň! Jen nechte růst tu chubby lady a dopřejte ji sem tam navíc kejdy.


Idi i smotri

Jde Prahou s pusou bláhovou leskem, kdekdo by pro ni umíral steskem. Unikla skulinou aprílového nečasí do jara a teď ho rozdává na na potkání, nemá stání. A kde ji potkáš? Idi i smotri.


Bella donna

Vlahými rety potáhla z cigarety. Modrooká Italka v Celetné. A moc jí není, drobná jak tulákovo jmění. Před ní gotická vež, jenže hádej, kterou z těch dvou snáz přehlédneš.


Ofina jak břitva 

Svou ofinu svěřila hrnčíři. Chtěla ostrou linku, podle té bys uřízl v hrdle sklínku. Teď si to štráduje Vodičkovou a stačil by malý okamžik, augenblick…


Mastný poklad

Štefánikovou ženské směřují za krémy. Už jsou na dosah suché ruky, Anděl otevírá svou obchodní náruč. A ta léčí svým aloe, voní po heřmánku. Tenhle je pro holky, ten zas pro mamku, říká paní celá v bílém, strážkyně mastného pokladu. A ženské už mažou baladu.  


Nejasná zpráva o konci světa

Hledí do té knihy jak do nejasné zprávy o konci světa. Holka v tramvaji. A třeba jen myslí na to, jaká je Jožin sketa. Chtěla lásku, celé tělo dala v sázku, a nic. A on teď po hospodách její erotikou krmí nějakou chásku. Tak přece jen nejasná zpráva o konci světa. 


8 názorů

Lnice
22. 04. 2016
Dát tip

jé, to je zase celé povedené.-) nejvíc :Enjoy life, Mastný poklad a Nejasná zpráva o konci světa.-)


Movsar
21. 04. 2016
Dát tip

a nakonec z toho byla i četba v celetné, neboť právě otevřeli karolinum v novém, aleši. ale ta italka zastínila i knihy.

díky, sluníčko.  


věš/ž/tba v Celetné...


tvý oči jsou super!


Movsar
21. 04. 2016
Dát tip

kemor by mohlo být. zkus slovník na netu. o roma vakeren.

ne, kočkodane, spíš to je jako když apoštolové mluví o letnicích. ty jsi v nějakém letničním hnutí? tam, se to na seaních taky stává.


Gora
20. 04. 2016
Dát tip

Kočkodan: není to kemor něco romským jazykem? Jako bych to už zaslechla...


Kočkodan
20. 04. 2016
Dát tip
Brup gidon žwap xindurel. Kemor al pruskyt šamaňa. Snad nebude tento můj komentář vypadat jako nejasná zpráva o konci mých psychických sil. :-)

Gora
20. 04. 2016
Dát tip

Idi i smotri, v jediný augenblick dostane se ti nejasné zprávy o konci světa/T.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru