Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Lidem ošklivým hlavně zvenčí

16. 05. 2016
5
5
848
Autor
Kolobajda

Svým posledním počinem s názvem:  "PARTIČKA HLUPÁKŮ NIC NEPOCHOPILA A JE URAŽENA VNITŘNÍ NEDOSTATEČNOSTÍ. CO JE TO ZA DRZOAT MĚ OSLOVIT? CO jSTE DOKÁZALI? OHLÉDNĚTE SE!" aspiruje na zápis do Guinessovy knihy rekordů. A pod "dílem" patnáct diskuzních příspěvků - pravda - všechy z péra mistrova. A jelikož si autor nepřeje, abych mu posílal avíza - dal jsem mu TIP (to lze). Domnívám se, že to je vrchol jeho díla, těsně před nástupem na léčení.

 

Lidem ošklivým hlavně zvenčí

Než vyšmajdá schody tak se nadře

ON MISTR má totiž nohu v sádře

však nevleze klaustrofob do výtahu

nezbyde mu než postoupit námahu

přesto slyšte pozitivní zprávu

do sádry mu (zatím) nedali hlavu

zatím také nikdo nesáh mu na dásně

a tak žvastá - sype perly - skvělé básně

vždyť my nebazírujeme na jeho vizáži

hlavně že je slušný - nikoho neuráží…

 


5 názorů

MKbaby
18. 05. 2016
Dát tip

Já bych místo sádry použil beton :-D


Kolobajda
17. 05. 2016
Dát tip

Děvčata - děkuji vám.    " -))     Irčo - nejsi!!!  Ale ten název - to je (dle soudu Mistra) tzv. KRADENÝ, to jeho původní dílo mělo název: Lidem ošklivým hlavně zevnitř... (no tak nevím, zda to nebyl pokus o autobiografii a sebereflexi). Ten můj výtvor jsem měl již napsaný v době, kdy byk klid zbraní na Golanských výšinách


agáta5
17. 05. 2016
Dát tip

škoda slov :)

 


Gora
17. 05. 2016
Dát tip

Skvěle jsi to napsal, Pavle. Jsem také ošklivka,zejména zvenčí, zevnitř nevím, to se jednou prubne na patolce:(((, hrdě se k tvému dílku hlásím. Neumětel a ošklivec: co může být v životě veselejšího? A´t žije humor.../T.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru