Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mentál, kurva!

Výběr: Marking Machine
21. 05. 2016
2
3
742

Tož lidi, kurva! Vite, dycky, když si začnu myslat, že je ta moje rodina degenerovaná vlastně docela čupr gut, tak přinde veliké zklamání. Mosím vám řect, co su tuhle nedávniko zažila s darmožrůtem, tím dobytkem, co nevim, eslik by bývalo nebolo lepči, kdybych si ho během těhutenství nevyhnala z piči drátěným ramínkem, kurva.

Teho dna su sa dosrala z fachy asi o hudinu dřív, než je zvykem, bo Magda Chvatónová fajčila reťoura u stohu a podpálila to, tož sa kolem teho fofrovalo svinsky a jak sa fofrovalo, tak su využila zmatku a valila dom. Tož tedyk přindu dom, kurva, a slyšám takové jakésik podivné burácání. Našponovala su ušadla a slyšám, že to burácání jde shora z patra.

Hnetkaj mi bolo jasné, že to je dílo buď starého nebo sinátora! Já vám dám, řikla su si. Zasik jakásik alotria když je mamička hodná mimo baráčisko! Čopla su nožisko od stola, stáhla holiny a fusky a potichůčku prcala nahoru po schodách za tím zvukem. Mosila su dávat svinsky veliký pozor, bo jak mám zrohuvatělá chudidla, tož to po tem dřevu cvaká jak koňská kopyta!

Jak su sa blížila, tož sa mi zdálo, že to burácání vlastně není burácání ale jako takuvé bletí, vite jako tudle když mi u nás v hospě nesedl gulášek zamřelý, co už do něj můchy nakladly vajíčka, takže sa pohyboval jak bažina kurva. Pomyslala su si, co sa to tama nahuře asik děje za prasárny úchylné!

To bletí šlo samořejmě ze sinátorovo špinavého mrdníku. Vobec mně to nepřekvapilo! Když sa u nás doma děje cosik prasáckého, kurva, má v tom prstiska darmožrůt! Čopla su kliku a zaklikovala masivně, ale bolo zamknuto.

Hnetkaj su spustila! Šuline nečistý, co si to dovoluješ zamykať sa v mém domě? To nevíš, že nemáš právo na sůkromí? Kůkaj přestat blet a mastit si ten svůj zakrslý štencl nebo co to tama sereš a odevři, jinak to tadyk šicko podpálím!

Ale darmožrůt nic. Pořád to tama unitř blelo, dveřiska sa neotevírala. Nedalo sa nic dělat. Opřela su sa do dveřisek, zabéčila svinsky, křuplo to a dveřiska sa vylomila z futer.

Jáj, lidi! Neuvěříte, co bolo unitř!

Sinátor seděl na piči na židli, na kešeni měl sluchátka, kolem samé leproduktory přinešené ze skládky, kurva, a z teho šeho sa ozývalo svinsky hlasité bletí, kurva! Jak mě opatřil, zaječel hrůzó, vypnul blití a Ježišmaria, maminko, já su tě neslyšel, já su poslůchal hudbu, myslel jsem, že přindeš z práce později, promiň, nebi mě, nebi mě!

A já ho rasila nohó od stola, honila po mrdníku a Degene úchylný, co to tady bolo za blití, asik tě bodu moset vykleštit, aby tě totok úchylačení přešlo!

A sinátor přede mnó petal, uhýbal spravedlivým ranám a Maminečko moja hodná, to není blití, já ti to šicko vysjetlím, jenom mě přestaň bit!

A já ho fort rasila A chuji, nejdřiv vysvětli, pak uvidíme, eslik přestanu!

A sinátor Maminečko, au au au, to je muzika taková, víš, kanybalkorps! Mentál! Obyčejný mentál!

A já Jáj, kurva! To už vím dávno, že si mentál! Já ti ale dám, kurva! Šecko to tadyk zrasím! A začalu su devastovať celý mrdník. Leproduktory su rozjebala na kůsky, kazeťák takyk, sluchátka zašlapala svojemi zrohovatělými chodidlami do pudlahy a pak čopla haldu kazet a takových těch hracích kulatých zrcátek, šecko co tama sinátor měl, kurva, a Chuji, deme na dvůr!

Na dvoře su sinátorovi dala kladívko a Hajzle, pěkně nadrobno ty blicí sračky rozjeb, bodu tě hlídat, aby to bolo pečlivé! A sinátor jebal kladívkem a pořád vysjetloval, že hodně těch věcí má půjčeno od kumpánů ze školy a co jim na to řikne a spóstu srágor ze sebe sypal, a já sa enem smála, bo mi to bolo jedno, a chodila su po tem roztlučeném a zašlapávala to do slepičinců.

Když to bolo šecko rozprasené na malé kůsky, poslala su sinátora do dílny, aby tam uložil kladívko. Jak ale chuj vstal, tak hádejte, co sa stalo. Z kapsiska u hózen mu vypadlo několik dalších kazet! Degenerát si asik myslal, že mě ošálí, ale pámbíček včas zasáhl a odhalil veliký hřích, kurva!

Řikla su, podej mi to, chuji!

A chuj podal a klekl si do slepičinců a Maminečko, prosím tě, totok mám půjčené od pani učitelky na hudební výchovu, opravdu! Mosím jí to vrátit!

A já si ty kazety prohlížala, přemýšlala a pak frk frk, vytáhla su z nich tu pásku, hodila na zem a rozdupala na kaši. Sinátor bulal jako pětiletá postižená piča a Taková ostuda, kdo mi teď co půjčí, kdo mi teď co půjčí.

Najednó mi ho bolo trochec líto, kurva. Řikla su Ogárku nečistý, když máš tak rád ten mentál, tak bych mněla takový nápad. Uděláme si výlet do Olomůca.

Sinátor si otřel sopla a Maminečko, kůpíme nějaké nové kazety pro pani učitelku a karamády, ano? Děkuji! O oběma rukama objal moje levé lýtko, co má průměr jako stoletý buk, kurva.

Nasedli jsme na nejbližší autobusu a jeli do Olmíka. Sinátor bol celý našponovaný, bo nevěděl, co mám nachystáno. Dojeli jsme, vystůpili a šli někam, kde to chuj neznal, víte, vysoký plot, nahuře ostaté dráty.

A chuj Maminko, vím, kde tadyk mají nejlepší obchod s hudbó, pojďme, aby nám nezavřili! Možná si aji ty něco hezkého najdeš, třeba nové album od Danečka Landového nebo Evičky a Vaška!

A já Jojo, kurva, asik si něco nandu. A jak bol chuj zpitomělý, čopla su ho za páčo a za kuliska a frk! Hodila su ho přes ten plot. Víte, to byl plot od zahrady olomůcké psychiatrické klinky. Chuj sa nahuře zachytil o ten ostatný drát a kvílel a já Teď poznáš, co je to opravdový mentál, kurva!

Obešla su celů klinika, naburácala do vrátnice a Dobrý den, tama vzadu vám visí na plotě mentál, asik vám chce vzet kramle, tak si s tim cosik zpraste. Tož mi poděkovali, udělali alarm a za chvíli bol chuj v kazajce.

Odesrala su sa domů a pustila su si rádio a poslůchala tři sestry a bolo mi svinsky krásně.

Kolem půl devaté večer feletonán z té kliniky a Dobrý den, máme tadyk neregistrovaného chovance, co blózní, že je sinátor Miluny Voškové. Moc mu nevěříme, ale je potřeba to ověřiť. Možete nám k tomu něco řect?

A já To bode omyl, já žádného degenerovaného chuja nemám.

A oni Myslali jsme si to, promiňte za vyrušení, pustíme do něho eletriku, třeba ho to blóznění přende. Příjemný zbytek večera, paní Vošková!

A sinátor? Až ho přivezů, tak ho přivezů. Ona pro mladého člověka je každá zkušenosť dobrá. Kdybych si teho malého zakrlého chuja občas nevzala do parády, bůh ví, co by z něho vyrostlo. Třeba jakýsik progrumátor nebo čůčetní, a to nemožu potřebovať!


3 názory

Jáj, Edísku, děkuji svinsky, kurva! Mám taková radosť, že sa mi zježilo ochlupení mezi kytárami a takik ježečci co mám v podpaždi!


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru