Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Apartmá v sedmém

21. 06. 2016
3
8
1276

Humorné sci-fi o vztazích, sexu, uklízecím robotovi, robodinosaurech a o tom, jak moc důležitý je zevnějšek.

9.8.2023

Povídka se chystá ke knižnímu vydání, proto ji tu už nenaleznete. Děkuji za pochopení.


8 názorů

Píšu furt a nápadů je tolik, že nestíhám. Ale už jen málo věcí dávám na et a většinou po delší době. Jaro jsem pak trávil dopisováním románu.


Lakrov
28. 06. 2016
Dát tip

Není zač. Hlavně piš, přijde-li nápad :-)


Moc ti děkuji!:-)


Lakrov
28. 06. 2016
Dát tip

Prolog ve mně vyvolal dojem, že mě to možná nebude bavit, ale ten se během první  stránky rozplynul. Napadá mě, že ta fanatazie není vůbec nepravděpodobná  a přitom je podaná se znáčnou dávkou humoru; při větě  ...souhlasila se mnou ve všem a uměla vykrkat českou hymnu... se směju nahlas.  Taky v téhle větě je je pěkný "dějový zvrat":  ...Alkohol mi nechutnal, ale začal jsem pořádně chlastat..  Dočteno naráz do konce. Dobrý epilog.  Jen v téhle pasáži: ...Musel jsem se vzpamatovat...  mám trochu zmatek v porozumění ději; chápu správně, že...  jo, chápu. Ten zmatek je způsoben chybějící předložkou ve větě  ...Ivy výraz byl nezaplacení....  což upoutalo mou pozornost natolik, že to, ze které strany otevřel protagonista  dveře, mi dochází až při druhém přečtení.  Plus upozornění na pár dalších překlepů, které mě praštily do očí:  ...křičela na mně přes místnost... ;  ...asagne, které obsahovali samotrávicí mód... ;  ...Pak udělal něco ohavného. Začala si sundávat...  Tip.  


Díky díky:-)


agáta5
27. 06. 2016
Dát tip

jo, četla jsem s chutí :))) hajzl jeden :)))


Díkes moc:-))

Neřeš, tohle bylo napsané čistě jen pro legraci


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru