Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

na ostří nože

04. 07. 2016
3
11
628
Autor
verulinda

                                                                                                                                                                      verulinda

 

že  prý rádi  balancujou  na ostří nože

z toho se vždycky málem počůrám

když vzpomenu  na rýmičky  a  kašlíky

promiň Bože


11 názorů

pedvo
07. 07. 2016
Dát tip

Tohle se ti jako básnička nějak nezdařlo, alespoň podle mého laického úsudku. Ten useknutý konec... Trošku práce si s tím dát a bylo by to dobré. K obsahu: Patřím k těm, které rýmička vyřadí ze života a tak si připadám genderově napadán. Tou rýmou, samozřejmě, ne tvým dílkem.


Gogin
05. 07. 2016
Dát tip

Já nechci jít na nože,dál se tvářím, jako že spím.


4U
04. 07. 2016
Dát tip

líbí *


ano, je použito množné číslo. A? Řeč může být o dvou konkrétních jedincích...nač to hned brát jako genderovou paušalizaci...

A rýmička není na seznamu smrtelných mužských nemocí? Tse :o)


verulinda
04. 07. 2016
Dát tip

nestavím muže proti ženám, většinou píšu o sobě, jak jsem na tom já, co cítím a většinou k muži /ne ke všem mužům, což je logické/ vzhlížím .o)), ale to zcela  z osobního důvodu, kterým je láska, jednou vybočím, většina se snad tomu zasměje bez ohledu na to, zda jsem napsala rýmyčky nebo rýmičky , s "i " se mi to slovo nelíbí/. A Vy jste v telce neviděl toho chlapíka s tou rýmičkou, ani nemohl zvednout ruku .o))))). Doufám, že jsem se dostatečně obhájila, což  většinou nedělám a už dělat nebudu, čtenář , ať si to vyloží jak chce. Před několika dny jsem  také udělala výklad a pán mne zablokoval /dobře mu tak!/ a řekl mi , že se s "hlupci" nebaví, třeba ho znáte. Mějte se pohodově, stojí to za to.


Movsar
04. 07. 2016
Dát tip

já mám pocit, že dneska je in stavět proti sobě všechny možné skupiny, tady muže proti ženám např. není to škoda? není lepší psát o tom, jak jsou báječní a co se ti nan nich líbí, než je ztrapňovat pro rýmičky, nota bene podle klišé, které je skutečně nepravdivé.


verulinda
04. 07. 2016
Dát tip

nějak nevidím  komentáře , když jsem přihlášená, tak se musím odhlásit, abych to zjistila, co se mi píše :o),,,, takže to tam cítíte dobře a úplná blbost to asi nebude , je to  ze života, jistě mi dáte  zapravdu, po prvním vytočení a já neříkám, že se to týká všech mužskejch

   

Movsar
04. 07. 2016
Dát tip

nejsem pobouřen, ale cítím v tom osten. proč?


verulinda
04. 07. 2016
Dát tip

tak tedy rýmičky? to taky vypadá divně....já spíš čekala smích, ne  velké pobouření?  proč? to je život...


Movsar
04. 07. 2016
Dát tip

než si k ruce vezmeš nějaké další genderové klišé, měla bys dohnat gramatiku.  


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru