Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vévodkyně z Věstonic

09. 07. 2016
3
6
1223
Autor
Movsar

Sobotní zápisník, 9.7.2016.

Věčný pohyb milostné ranky

Čas siesty. I tady na Slivenci ho Julio Iglesias přikryl sametem svého hlasu. Jde zahradami a okny otevřenými do nicnedělání. A slunce pálí a pod baldachýny kdekdo hledá spásu. Třeba tamta paní. Jednu ruku v misce třešní a druhou si dopřává potěšení. Sleduju ji skrze klíčovou dírku branky, věčný pohyb té milostné ranky.


Erotický veraikon

Třeba se jmenuje Veronika. Na velké věci už v téhle době rezignovala, a tak do látky sých šatů otiskla svůj zadek. Erotický veraikon. A vprostřed rozdělen trojúhelníkem, jehož vrcholy můžeš identifikovat třeba takto: láska, víra, naděje. Hluboko dole je láska, tvá víra v ni nepolevuje a v tom, že jde jen s kamarádkou, v tom je jistá naděje.


Zverimex

V antikvariátu v Myslíkově prázdninová brigádnice. Holka s úsměvem do kokosu a hřívou divou jak hejno kosů, spíš by měla brigádničit v Hollywoodu. A přijde chlap s kolií a ona se nejprve pejska slušně zeptá, jestli se nechá pohladit a už ho drbe za ušima. S čumákem mezi stehny nahými od šortek je zvířeti dobře. Nedivím se. A zvažuji, zeptat se jí taky, jestli se nechá pohladit? 


Kosmická trojice

Na mostě dvě plnokrevnice. Opřené do zábradlí z kamene prohýbají se slunci k chuti. Nahřejí se na večer. To pak do jejich pokoje jako nezvaný host přijde muž zlatých vlasů a jména Hélios. A záhy bude bez kalhot a bos a ty dvě se kolem něj budou otáčet jako planetky. A náhle všem vzkypí krev, protože tahle trojice není svatá, ale kosmická.  


Vévodkyně z Věstonic

Jsou čtyři a rádi dobře pojedí. Dva manželské páry, co jim skončil výlet a tak se teď ze Smíchovského nádraží vrátí domů do Berouna. Vévodí jim široká ženská v těsných šatech, vévodkyně z Věstonic. Ta když se sehne, to člověka vezme silněji než pomník Stalina na Letné. Ne vůdcům, ale Erótovi by měla být darem skládána monumentální díla. 


6 názorů

Gora
10. 07. 2016
Dát tip

:-) má to tak trochu v názvu


ano, zverimex probouzí hlady...


Movsar
09. 07. 2016
Dát tip

asi bych se předtím musel vedle v pivnici zpít do němoty. ale vůbec nepiju a pak bych nemohl mluvit..


Gora
09. 07. 2016
Dát tip

Teď trošku zamlouváš ten zverimex, tak zeptáš se nebo ne?


Movsar
09. 07. 2016
Dát tip

jak to s ním je, nevím, přimylsel jsem jim ho. a teď už je v jejich rukách, nebo ony v jeho, kdoví. :-)


Gora
09. 07. 2016
Dát tip

Zverimex: zeptala bych se, pohlazení jsou tam jistě na denním pořádku, v tom zverimexu:)   Hélios bude spíš zvaný než nezvaný, že:)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru