Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Smích pouštních erotiků

16. 07. 2016
5
5
1244
Autor
Movsar

Zápisky ze sobotních potulek.

Polední kolo štěstí

Staré Hlubočepy. V bílé haleně jak obřadník kultu Gastro vyhlíží ze dveří svatyně hladové ovečky. Pizzař. A je poledne, ony přijdou a on roztočí nad hlavou těsto, to kolo štěstí. Tady se obětuje paní Fortuně. Padne oliva, salám, nebo ančovička?


Smích pouštních erotiků

Je to krásný pár. On má široká ramena, ona pěknou zadnici a boky hotovou porodnici. Ve Spálené zahýbají do arabského krámku s oříšky. Pan Azíz jim s orientálním smyslem pro lásku a krásu vyjádří obdiv a nabídne darem hrst pistácií. Když odejdou do některé ze snubních zahrad Malé Strany, otočí se Arab na svého druha a rukama opíše velký kruh. A oba se rozřehtají smíchem pouštních erotiků.  


Kobylky v antikvariátu

V antikvariátu se rodinka pustila na desky, jako kobylky na egyptskou zem k nim slétli. A pucovali jednu po druhé. Kluk hlásil záchyt Barryho Whitea, máma zavrtěla hlavou, že našla Bittovou a Fajta. Táta si odskočil ke knihám a hlásil Klostermanna. Máma, aniž by spustila oči z vinylů, po něm štekla: „Petra?“ „Ne, Karel to byl,“ muž na to a už své ženě strkal důkaz pod nos. Tyhle kobylky čistily pole se zájmem o literaturu, historie takového hmyzu dosud nepoznala. Regály se jimi černaly. A antikvář se modlil jak Mojžíš k Hospodinu, a náhle, skutečně, jak je sem vehnal východní vítr, Hospodin ten vítr obrátil a vmetl je všechny do Vltavy.  


Hormonální šlamastyka

Ta žena má vlídné tělo, ale mužnou tvář. Asi hormonální šlamastyka. Jde po tenké pohlavní linii, kde se ženské s mužským stýká. Komu se podaří svést ji k malé noční bláznivině, tomu se hlava zatočí lépe než po slunečním víně. A jsou takovému muži jen dvě cesty: buď v dosud nevídaných mohutnostech jejího klína nalezne zalíbení, nebo zešílí a přijme řeholi přísné observance. Říkám, jiné cesty není.


5 názorů

kolo štěstí je výborný obraz!!!


Kočkodan
16. 07. 2016
Dát tip
Musím to říct, jiná cesta není – ve tvém dílku jsem nalezl zalíbení...

Skoro vždy tu najdu něco známého a blízkého  Pizza:-) a ty pouštní erotiky si vybavuji ještě z dob, kdy jsem byla v jejich zemích.  /T


Gora
16. 07. 2016
Dát tip

Erotici z pouště:)   Kobylky čistily regály:(   Šlamastyka:)))  Pizza:)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru