Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dušený vztekloun

22. 07. 2016
8
47
778
Autor
MKbaby

Reakce na pamflet NEDUSÍM SE VZTEKY jednoho vzteklého pána :-)

Dušený vztekloun, knedlík, zelí,
než tohle pozřít, rozum velí
v Mekáči zbaštit vlhkou teplou housku,
nebudeš muset zvracet do ubrousku.

Dušený vztekloun se špenátem
zauzlí střeva, cukne s hnátem,
cpát se tím není vůbec nutné,
tenhle pán nepatří mezi chutné...


47 názorů

Připojuji svůj souhlas s MKbaby.  /T

Mohu připojit i spoustu nepěkných urážek a sprosťáren od R.L. Taky o to nestojím.


MKbaby
22. 07. 2016
Dát tip
Já na ně prdím, ať si dál oslavují Mistra. Inteligentovi napovídat netřeba a blbci je to jedno :-) Movsar má holt problém s tím, že jsem ho po jeho výlevech, které se ovšem netýkaly našich vzájemných vztahů a jichž jsem nebyl účastníkem, přestal číst a tipovat a vyřadil si ho z oblíbených, aniž bych ovšem provozoval nějakou propagandu proti němu nebo mu nějak nadával. Byl jsem před Movsarem, budu i po něm. ReLé ať se staví na řasy a píše pod Goginova díla, že teď sem "...napereme nějaké nové kousky až okolí ustrne. I ty báby větrné," čemuž se nelze než smát, jak si o sobě opravdu myslí, že je velký básník :-D Dokud ovšem tohle pako bude otravovat ostatní, nechť počítá s tím, že to nezůstane bez reakce. Kdyby měl mozek, došlo by mu, že vzájemné neútočení je prospěšnější než to, co tu neustále vyvolává. Nabídkou míru ovšem pohrdá; podle něj je on sám nedotknutelný, zatímco on si k ostatním může dovolit všechno. Kapitolou samou o sobě je místní jakékoli akce zcela neschopný spolek vzájemně rozhádaných adminů, kteří tu nechají exhibovat magora, porušujícího nejen pravidla Písmáku, ale obecně platná pravidla lidské slušnosti. Ale takový už je život. Včetně výskytu magorů ReLého formátu. Nad lidskou blbostí se nedá zvítězit. Ale nikdy se nesmí přestat proti ní bojovat...

agáta5
22. 07. 2016
Dát tip

oprava: nepřiložil


agáta5
22. 07. 2016
Dát tip

pááááni a Zdenda aby si nepřilož polínko :))

bejby, vykašli se na to, nemá to smysl. Vyhrocený emoce jsou na prd a nic to neřeší... však vidíš sám, je to furt dokolečka a hovno z toho. r.l. zablokovat a nečíst... a  je po problémech.  ať si každej píše co chce


Movsar
22. 07. 2016
Dát tip

mk, dám ti takovou radu: vyhni se výchovným zatuhlostem v řeči, jako jsou "zklamal jsi mě", "nebudu s tebou ztrácet čas" a podobně. ono to působí trochu jako ve škole pak, to říkávaly paní učitelky, když si chtěly dodat na autoritě. stačí jen psát k věci. ale to jen na okraj, myslím to upřímně. (ne jako kluk z plakátu.)


Čudla
22. 07. 2016
Dát tip

/*


MKbaby
22. 07. 2016
Dát tip
Máme ti přeposlat zprávy od chudinky napadeného? Když Goře vyhrožoval, že jí povraždí zvířectvo a rozstřílí okna v baráku? A spoustu dalších? To, co provozuje on, bohatě stačí na zahájení ne pouhého přestupkového řízení, ale trestního stíhání. Až tvůj chráněnec narazí na něco jemu podobného, pak bude mít veliký problém. Nám tento chudáček nestojí za to, abychom s ním ztráceli čas, což je jeho klika. Pokud tohle obhajuješ, nehodlám s tebou dál ztrácet čas.

Movsar
22. 07. 2016
Dát tip

nevím, jen jsem tvou reakci přelétl, ale myslím, že není věta bez nějaké emotivního, příp. přímo vulgárního slova. a že jsi jich napsal dost...  


MKbaby
22. 07. 2016
Dát tip
Drahý Movsare, mýlíš se, když mne označuješ za dušeného vzteky. Já si z tvého nového oblíbence jen dělám srandu, protože takový exot se vážně brát nedá. Vážně mohu brát někoho, kdo je mi v diskusi partnerem, a ani s ním nemusím souhlasit - přes a nebo spíše díky rozdílnosti názorů mne taková diskuse obohatí. Jak mne ale má obohatit styk s volem, který ve svém díle prachšpatných kvalit píše o tom, že neumím psát, s volem, který mne denně zásobuje hloupoučkými zprávami jako "Čůráku", "Zasranej debile" a podobnými? Tvému chudáčkovi pronásledovanému, lynčovanému a pogromům vzdorujícímu jsem nabízel klid a mír. Porušoval ho on, ne já. Protože tohle boží hovádko nezměním a v dalším urážení ostatních mu nezabráním, budu si z něj dělat alespoň legraci. A budu to dělat do té doby, dokud on nedá pokoj nebo dokud nebude zablokován nebo dokud ho někdo nezabije. Moje "pogromy" (cha cha) jsou vždy pouze reakcí na jeho urážky a na jeho útoky. Dokud mlčí a píše si jen ty svoje běžné slinty, o kterých si myslí, že je to poesie, tak nedělám nic. Což ti zřejmě ušlo. Tak se hoď do klidu, Movsárku, a vysvětli to svému chovanci. Když bude držet hubu on, nebude nikdo napadat jeho. Ostatně byl to on, kdo už tu byl minimálně dvakrát zablokován kvůli své sprostotě, ne nikdo z neumětelů.

na to, že by se měli všichni válet někde v Chorvatsku, slušná bitka, teda :o)

že vás to baví, lidi.


Marcela.K.
22. 07. 2016
Dát tip

Kundera? Já to mám obráceně...a abych nezapomněla občas si to schovám do básničky ;-)


Movsar
22. 07. 2016
Dát tip

myslím, že by se tady neměly pěstovat sváry. ať už mají původ kdekoli, v komkoli. "dušený vztekem" je přece i mkbaby, když sem umístí takový text. pléduji za přitakání novému dni (zní to tak socialisticky, ale proč nakonec ne), v němž pro spory již není místo. ne proto, že by bylo něco odpusštěno, nýbrž zapomenuto (protože jak tuším v nesnesitelné lehkosti bytí píše kundera, platí: nic nebude odpuštěno, vše ale bude zapomenuto. 


Marcela.K.
22. 07. 2016
Dát tip

Movsare, jsi hodně vedle a jednou na to třeba i přijdeš.

Ty se nebráníš "slabšího", ale toho, kdo tu uráží každého kdo mu napíše nepochvalnou kritiku, nebo se kritika - kterého on vzápětí napadne - zastane. Všechny zde má zablokované, proto ty reakce pod "cizími" dílky - všimni si, že to i autoři dávají do blbůstek, protože nic jiného to není. Možná bys změnil názor, kdybys četl všechno to, co si ten člověk dovolí psát v SZ. Já už dávno využila možnosti jeho SZ zablokovat, protože jeho slovník "vůl garismů" mě vůbec nezajímá.

To, že píše ve stylu láska - páska, hola - kola...a myslí si , že je Mistr slov, to už je jeho problém.

To tě nenapadlo, že on se tímto "baví"...vždyť co jsou ty jeho "díla"? Z velké většiny jen hloupé, vzteklé, sprosté a nenávistné reakce na autory zde, kteří mu leží v žaludku, protože mu nastavili zrcadlo. A ty mu je tipuješ ...


Movsar
22. 07. 2016
Dát tip

já myslím, že už by se tady hodila už i samostaná kategorie textů: válečné. myslím, že byste všichni měli zakopat sekeru a žít třeba pro léto. ono někdy stojí za to si kriticky některé věci vyjasnit, jako jsem se pokoušel u jedné rýmovačky, ale když v přesile útočíte (na r.l.), tak přece nemůžete čekat, že se nedostane odezvy..  


Marcela.K.
22. 07. 2016
Dát tip

Nevyhrožuji, konstatuji fakta...nakonec nejsem tu sama, kdo vidí, jak se tu už půl roku chováš.


careful
22. 07. 2016
Dát tip

Už se bojím.:(..už to dokonce i vyhrožuje...ano, učiněná slušnost...


Marcela.K.
22. 07. 2016
Dát tip

Ne, klidně si tu buď...ono už se o tobě ví, co jsi zač, ale neurážej tu lidi . To co sis dovolila k mně, už je i trestné ze zákona, tak bacha na to, holčičko.


careful
22. 07. 2016
Dát tip

No a co, že jsi tu tisíc let..nechceš mě náhodou vyhazovat jako pam R.L. ...už se nám ta skutečná povaha začíná rýsovat...


Marcela.K.
22. 07. 2016
Dát tip

Ty káčo! Co si o sobě vůbec myslíš a co to tu plácáš za kraviny?! Podívej se jak dlouho tu jsem já...já už tu pana R.l. zažila i zablokovaného od majitele a nikomu nemám potřebu nikam lézt....

Ale taky si o sobě nemyslím, že jsem děsně in, když budu plácat kraviny pod díly jiných autorů a nechám si na to přišpendlit  nefunkční titul redaktorky.

 

Myslím, že jsi se tu už předvedla dostatečně.


Gora
22. 07. 2016
Dát tip

Jediný, co bych nikomu nepředhazovala, je, jak vypadá, to se mi zdá víc podpásovka než takzvaná slušnost. Jsou lidi, kteří neuvěří, že slušnost není předstíraná. Budiž. Jsou hezcí lidé, kteří se vysmívají méně hezkým. Tak to mi vadí. Vadí mi, vydává-li se někdo za literáta, a neumí pravopis.


careful
22. 07. 2016
Dát tip

mě ty tvé zajímají ještě míň, než tebe ty mé..zdar a klidně umři, bude mi to upřímně fuk (pozor, už tě běžím zabít, což je má oblíbená činnost)


careful
22. 07. 2016
Dát tip

..viz komentář výš, aneb příklad takzvaného "slušného chování" , aneb nenápadně pomlouvám, a lezu ostatním do zádí, abych byla hlavně oblíbeňoučká u většiny...


Marcela.K.
22. 07. 2016
Dát tip

Paní redaktorko, vaše dojmy mě nezajímají, ale dejte si pozor na svoji papulu, abyste nenarazila, už překračujete hranice opětovně.


Marcela.K.
22. 07. 2016
Dát tip

Agáto, dočkej času ;-) Až mu Movsar odmítne jet do chatičky na kožešinu, taky pozná, čeho je velké relé schopen :-)

 

...a neber to tak vážně...to by ses nad dnešním světem utrápila.

Ale souhlasím s tebou, že ke sprostotě se mlčet nemá - dokonce si myslím, že naši předci měli pravdu - na takto hrubý pytel lze dát jen hrubou záplatu ;-)


careful
22. 07. 2016
Dát tip

já mám zas pocit, že Marcela K. je druhej Eichmann...


careful
22. 07. 2016
Dát tip

..to s tím podvratným jednáním bylo na okoloidúcího, páč k tomu má trochu silnější sklon... ale není tu sám, jsou tu jiní imho horší případi, co si na oko hrajou na svatoušky a mají do nich možná dál než R.L.

... to co někdo vnímá jako takzvanou slušnost já často vidím spíš jako snahu se zalíbit a to někdy dokonce za každou cenu (což už není vyloženě tvůj případ, ale jsou tu tací)


Marcela.K.
22. 07. 2016
Dát tip

No, já mám pocit, že paní redaktorka se ráda poslouchá a umí hezky "kopírovat"...ale v tomto případě už je to za hranou.


agáta5
22. 07. 2016
Dát tip

careful, ty to vidíš hodně černobíle... co jako z toho mám? Myslíš tipy? Nebo davovou psychózu, poplácání po zádech nebo já ti nerozumím. Kašlu na to, co si o mně myslíš, jsem prostě taková a smiř se s tím. Nechci a nebudu se chovat jako někteří debilové a můžeš si tomu říkat třeba přetvářka.  Nechtěla bych žít mezi sprosťákama jako je r.l. - je to prostě dobytek a šílenec. a že se nezamýšlíme? Děvče možná bys byla překvapená, kolik lidí tady používá mozek i na něco jinýho než na sprosťárny.

Že je člověk slušnej, tak je špatnej? slušnost není tradice, slušnost je prostě slušnost ať se ti to líbí nebo ne. Jestli někoho chci poslat někam, pošlu ho tam slušně, na to nemusím mít slovník sprosťáren a špatnej charakter.

On i ten "slušnej" člověk občas potřebuje šlápnout do ksichtu těm, co jsou "neslušní", páč jinak by byli pitomci, nic víc. Ale podvratným jednáním bych to nenazvala. že ty a r.l. nejste schopni udržet svůj slovník na úzdě, není naše chyba. Jsme stejní, jen se jinak vyjadřujeme.

Já tedy osobně občas ke sprostýmu slovu nemám daleko, ale odsuzovat lidi za to, že protestují slušně nebo svým způsobem, je taky krátkozraký. Ano, sprosťák je ti možná milejší, on je totiž krásně k přečtení, ale ruku na srdce, chtěla bys to doma?  Říká ti něco asertivita?  Upřímnost až za hrob? Nevím proč bych měla bejt upřímná až za hrob k lidem, které vlastně ani neznám. Jsem k nim slušná, protože oni jsou slušní ke mně. Co je na tom nepřijatelný?

ty vado, jsem si chtěla dát voraz z tohohle guláše a zase mi to nedalo.... peču na to, nic ve zlým. care, trochu se známe... já jsem prostě asi víc sluníčková a abych ti pravdu řekla, jsem za to ráda.


Kočkodan
22. 07. 2016
Dát tip
Podlehnu silnému nutkání, pochválím údu cukání, aby vsak nevznikla mýlka - jen jako soucást dílka. Jinak vsak výskyt techto skubu vyvolá vetsinou skrípání zubu.

careful
22. 07. 2016
Dát tip

Tady něco k banalitě zla: 

Eichmann v Jeruzalémě: zpráva o banalitě zla[editovat | editovat zdroj]

Adolf Eichmann, hlavní organizátor Hitlerova „konečného řešení židovské otázky“, po válce uprchl do Argentiny, kde byl vypátrán izraelskou rozvědkou Mosad a unesen do Jeruzaléma. Zde byl postaven před soud za válečné zločiny a zločiny proti lidskosti, posléze odsouzen ke smrti oběšením.

Eichmann byl obecně považován za monstrum, sadistického psychopata motivovaného hlubokou nenávistí k Židům, ale Arendtová jej na základě svého studia a pozorování u soudu vykreslila úplně jinak.[2] Eichmann byl podle ní docela obyčejný člověk a přes hrůzné činy, jež vykonal, nebyl žádné kruté monstrum, nýbrž spořádaný otec rodiny, nenápaditý a výkonný úředník. Eichmann totiž sám sebe chápal jako úředníka, který má důsledně plnit své povinnosti a rozkazy - a nic víc. Hrůzy způsobené jeho jednáním byly podle Arendtové důsledkem toho, že se jako „pouhý úředník“ zřekl vlastního svědomí, své morální autonomie. Jednoduše řečeno, Eichmann o svých činech nepřemýšlel ani nepochyboval – prostě poslouchal rozkazy. V jednom rozhovoru dokonce řekl, že několikrát "selhal", a to když několika Židům umožnil, aby z transportu utekli.

Závěr, který Arendtová vyvodila, byl poměrně kontroverzní. Její popis Eichmanna byl téměř opakem všeobecného přesvědčení, takže vyvolal značný odpor a pohoršil mnoho lidí. Obzvláště sporné bylo její přesvědčení, že Eichmannovo jednání nebylo motivovánoantisemitismem, ale že pouze plnil rozkazy. Z toho by totiž mohlo vyplývat, že pokud by Eichmann dostal za úkol Židy zachránit, také by to udělal.[2] Arendtová však chtěla poukázat na to, že ve zločinném režimu se člověk může stát zločincem i bez zvláštní nenávisti. Proto mluvila o "banalitě zla".


careful
22. 07. 2016
Dát tip

agáta: Já vím, že je hnusnej jak hýždě. Už jsem mu to jednou taky někde vpálila.:D

okoloidúcí: no, to je přesně to, o čem mluvím... nemusíš napsat jediné sprosté slovíčko...o tom to není... ale takové to podvratné jednání, nebo když si jedinec, nebo skupina ani neuvědomují, jak se chovají špatně... nebo řvou, že tak je to "normální", nebo tradice a ani se nesnaží zamyslet, omezit se, nebo hledat jiný způsob...například: tatínek vraždil, soused taky vraždí, lidi vždycky vraždili, tak je to tradice a jinak to ani nevím vlastně proč nejde...já jsem hodnej a něco z toho i mám, tak proč bych to měnil...

... a sám jsi skvělý příklad!


Marcela.K.
22. 07. 2016
Dát tip

On pan blbej hulvát totiž nepřizná, že si to tu pletl se seznamkou a tady těm babám, jednou nohou v urnovým hájku, nabízel svoji přízeň ;-), proto si asi myslí, že ty báby touží jen po mladší lásce :-))) když ho každá, na kterou to zkusí, pošle do Dolních Prdelkovic, protože z těch jeho popisů své "Můzy"  a coby - kdyby - je opravdu člověku jen blivno.. On už by se měl procházet po Olšanech každý den, když je dejchavičnej a špatnej na srdce :-)))


agáta5
22. 07. 2016
Dát tip

 

a co tyhle starý rovnou zabít?! 

On pan tlustej r.l. taky není žádnej mladík a píše vcelku obstojně o těch svých sexuálních praktikách.. měla by sis to vyhledat a tipnout to taky - když už nic, tak by sis poránu aspoň vyčistila žaludek ...  

 


okoloidúci
22. 07. 2016
Dát tip

agáto, súhlas.

careful, by som sa úprimne divil, keby práve Teba „čilila „obyčejná "neškodná" agrese“ :))


careful
22. 07. 2016
Dát tip

No, já musím říct, že se u toho občas nasměju... za ty báby a zrcadla snad musím dát R.L i tip a tomuhle taky za to cukání hnátem:D

... a všimli jste si, že mě se třeba ve tvorbě urážet nesnaží (nebo jsem si aspoň nikdy nevšimla)...on asi tuší, že by mě to spíš pobavilo...mě totiž daleko víc čílí banální zlo (to které jiní ani nevidí, nebo vidět nechtějí), než obyčejná "neškodná" agrese...

...jenže by si tu muselo pár dam občas přiznat, že je to s tou mladou láskou uráží, protože se R.L. celkem trefil...ono je to fakt občas docela vtipný něco číst, když víte, že na druhé straně nesedí žádná šestnácka, ale spíš taková už milionkrát na smrt osudově zamilovaná Hrozamunda Pilčr.


agáta5
22. 07. 2016
Dát tip

Nemá to cenu. Nad debilem se vyhrát nedá, ten zůstane debil do smrti. Jsem nesmírně unavená z těch jeho urážek a sraček, co píše... a lidí, co mu tleskaj ...


Gora
22. 07. 2016
Dát tip

Kanibalismus nee...


MKbaby
22. 07. 2016
Dát tip

Na té muchomůrce si alespoň pochutnáš, prý chuť má vynikající, zatímco z tohoto individua se maximálně pozvracíš.

A Movsar zase může psát bláboly o pogromech :-D


MKbaby
22. 07. 2016
Dát tip

Nejíst, je nechutný! :-)


MKbaby
22. 07. 2016
Dát tip

Mastné kosti, on se toho nějaký pes ujme :-)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru