Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zmoklé holky z Barrandova

25. 07. 2016
7
11
1741
Autor
Movsar

Zmoklé holky z Barrandova

Holky jedou z bazénu. Ještě jsou jako ptáčci za dešťů, ještě jim srdíčka divě bijí. A dole jsou rozmoklé a taky trochu prostydlé. A muži v tramvaji jednou fantazií žijí.


Pod lipkou drobný mls

Chce dobře jíst, kult Marie Elekty jí patrně neříká nic. Tak si teď nese balíček od pekaře Pavla, sedne si s ním pod václavskou lipku a jak se na židličce rozkročí, nechá z šortek vysvitnout, kam mizí světaboly jejího štědrého živitele.


Agnes

Vlasy má beránčí, úmysly neznáme. Slušelo by jí to mezi pomeranči, v tanci nahé a svérázné. Kolem je však jen spousta železa eskalátorů, šero a pach oleje, žádná svěžest jižního kraje. Tak jedu za ní a nejsem jistě sám, kdo jednou fantazií hraje.


Světice, nebo matróna?

Tváře červené granátovými jabky, v kopcích Kavkazu by se ztratila, má toulavé tlapky. Holka kdoví odkud. Tak teď se zatoulala k Muzeu a můžeme hádat, jestli jí určí směr přísné pohledy zemských patronů, nebo se ve Smečkách časem promění v lascivní matrónu. Praha je plná nástrah a ani granátovým jablkem si nemůžeš být zcela jist.  


11 názorů

Yozam
26. 07. 2016
Dát tip

Ona tu taková není? Škoda.


Movsar
26. 07. 2016
Dát tip

no jo, zkusme udělat petici za novou kategorii!

a díky začtení, blacku a yozame


Yozam
26. 07. 2016
Dát tip

To by spíš mělo být v kategorii Miniatury erotické, ne? :)


....uznalé hmmm.....*/**


Movsar
25. 07. 2016
Dát tip

díky evýenie a kočkodane za zastavení a milá slova.


Je zajímavé, jak tu erotiku decentně obalíš slovy.    /T


Kočkodan
25. 07. 2016
Dát tip
Lepší červené granátové jablko než červené koleno po dopadu granátu na jablko...

Movsar
25. 07. 2016
Dát tip

onehda mi jeden rus říkal, že to, co k nám vozí nejsou granátová jabka, ale padavky. působil přesvdčivě. byl to sympaťák. to musí člověk do gruzie za takovými jabky!


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru