Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

stahování

15. 08. 2016
2
19
1087
Autor
aleš-novák

přátelé,

zkoušel někdo v poslední době využít funkci

 

Stáhnout všechna svá díla v .zip archivu

 

a byl úspěšný?

to jen abych věděl, jestli je porucha jen mezi  mou židlí a klávesnicí

nebo ta funkce nefunguje nikomu...

 

Možná se to někomu nezdá důležité, možná jste v zálohování děl pořádnější...

V každém případě předem děkuji za věcné reakce...

 

 

 

 


19 názorů

Rabb
30. 08. 2016
Dát tip

Kdysi dávno to fungovalo, ještě mám někde archívek :-) ale to už bude let.. a jinak jak píše Oldjerry, pomalý rozklad, rozpad, ano ano-- tak nějak to tu chátrá. A já myslím, že za to můžou ty fejsbůky! Psaní literatury na počítačí a na litwebech už tolik netáhne, jsou jiný lákadla. My měli to štěstí, že těch lákadel ve zlaté éře Písmáka nebylo tolik.Každopádně jsem netuši, že je na netu tolik serverů, kde se dá publikovat. Máš v tom luxusní přehled, Oldjerry :-)


Gerty
29. 08. 2016
Dát tip

Oldjerry - no jo, tady je to dost slušný, alespoň tedy z mého pohledu, ale asi to tady vidím ještě slušnější, protože se tu vyhýbám různým tahanicím, na rozdíl od P-P :-)  Akorát je blbý, že tady majitel usilovně drží bobříka mlčení, zaregistroval jsem ho tady akorát nedávno při tom hackerském útoku, kdy přišel obnovit smazané profily. Ale pořád asi zůstane pravda, že server dělají především autoři - jejich díla a jejich aktivity. A poslání litwebu? Já jsem tady i na P-P nasbíral nepočet postřehů a poznal spoustu skvělých lidí, včetně autorky, se kterou teď tvořím asi své životní dílo :-) Ale myslím, že i plno jiných lidí se tu dobře realizuje, a hlavně - pořád alespoň sem tam přibydou noví dobří autoři. No, snad to vydrží alespoň v tomhle stavu.


Oldjerry
28. 08. 2016
Dát tip

Tak  co já vím, trochu funguje Liter a Libres, nevím nic o Litwebu se Sandy, sexistickou  polobohyní, o Totemu, které bývaly jen o kousek slabší, než Písmák. Na vyhynutí je Poeta, zanikl Temnoles, pouhou setrvačností několika věrných snad ještě funguje Literra, ale tam snad ještě dosud je příšerný admin, nafrčený frája. Nevím, jak dopadla Epika a stejně tak Poetikon, kde je možná ještě pořád podobně nafrčená adminka. Já mám napsáno  dost věcí, ale  nechce se mi už publikovat, protože už taky nikdo  nečte... a pak jsou tu zase prudiči a nimralové, troubové, kteří nekritizují díla, ale urážejí autory (na Písmáku naposled před dvěma dny, na Poetovi před dvěma lety, ale i na Literru před čtyřmi roky).  Někde si admini hrají na pány, protože jsou majiteli webů, neuvědomují si, že by byli ho*no bez autorů. Na Poetovi  majitel zas nedodržuje pravidla slušnosti, která sám sestavil... a tak by se dalo... Pořád ještě si myslím, že Písmák je stále nejlepší z toho, co jsem kdy za těch 10 let poznal a  někdy i odzkoušel... Chce to mj.  dfinovat poslání a statut webu a důsledně se té definice držet...


Gerty
28. 08. 2016
Dát tip

Nefunguje to. Klik - a nic. Já mám tedy všechna díla uložená ve velkém počítači, který ani nepřipojuji k netu, tak jako zálohování mi to připadne zbytečné, ale fungovat by to mohlo, když to tady je.

Ještě ke komentu Oldjerry - ono jdou litweby z kopce asi obecně. Na Piště-povídky je vývoj situace naprosto stejný jako tady, a o žádném dalším funkčním litwebu už ani nevím. Zato vím o jiných, které už nefungují v podstatě vůbec, či byly úplně zrušeny. Příčinu bude víc. Vyčerpaly šuplíkové zásoby autorů, kteří hodně psali ještě před tím, než se na nějaký litweb zaregistrovali, za další příčinu považuji to, že se litweby okoukaly. Už to prostě nejsou tou "novou a strašně zajímavou hračkou". Možná mnoha lidem přinesly i zklamání, jiní na ně přestali chodit kvůli blbým vztahům - z PP takhle odešlo několik dobrých autorů a hlavně kritiků. Asi dost velká část literárních "zkoušečů" na litwebech zjistila, že psaní pro ně nebude tak silným koníčkem, aby se mu věnovali soustavně. Dalším autorům možná došla inspirace, můza, chuť k psaní. Jen můžeme doufat, že současná situace už vydrží, další pokles zájmu by litweby asi pohřbil úplně, pokud někdo nevymyslí a nevytvoří něco zásadně jiného.


Oldjerry
27. 08. 2016
Dát tip

                                      CHTĚLO BY TO DERA!!


Oldjerry
27. 08. 2016
Dát tip

Já jsem to už dokonce reklamoval, ale nejenže se nic nestalo, dokonce ani mne nikdo neposlal do pr--yč: čili ticho, jede se dál a rozklad Písmáka zvolna pokračuje. Je to vidět i na aktivitě - když jsem sem naskočil, denně bývaly normální dvě i tři strany vložených nových děl - dnes jsou na jedné straně díla s datem podání 23. 8. až 27.8. Velice varující rozdíl.  Písmák  patříval na netu k tomu nejlepšímu v literární oblasti, neodvažuji se hodnotit jeho místo mezi literárními servery dnes... Jasně - jsou  ve všem běžné odlivy a přílivy - jen (možná chybně) se mi zdá, že tady ten odliv trvá už nějak dlouho (možná je to jen dilatací času ve vyšším věku, ale moc bych se na to nespoléhal)...


Žejo? Třeba nám, vočím, to nestáhlo ani ň.

Tento web je nadutý a elitářský!


tím se to vysvětlilo...


Funguje to. Ale je tam skript filtrující díla mdlá, blábolivá a vůbec veskrze nedobrá. A tak se holt někdy stane, že to někomu nestáhne ani trencle.


Frnek
16. 08. 2016
Dát tip

stahování - kde to žiješ. dneska už neni rok 1999. normálně jsem si je nahrál na kazetu.


MKbaby
16. 08. 2016
Dát tip

hmmm... nezkoušel jsem... věřím Písmáku :-)


...já vím co tomu je....je to rozbité.......:-))))))))


to se snadno řekne...:o) tak jo, pokusím se...:o)

 aděkuji za reakce :o)


nejde to už dlouho......jak píše Lnice....kopírovat průběžně  někam, kde to nalezneš......


Lnice
16. 08. 2016
Dát tip

já si to kopíruju do počítače průbežně.-)


Sršáň
16. 08. 2016
Dát tip

jednou jsem to zkoušel a nešlo mi to ... proto si kopie píšu jinam..


Nezkoušela, raději si je průběžně tisknu.


Nezkoušela, raději si je průběžně tisknu.


okoloidúci
15. 08. 2016
Dát tip

... skúsil som, neúspešne.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru