Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Donald, muž s hráškovým tupé

02. 10. 2016
4
7
1089
Autor
Movsar

Aktualita ze světa.

Donald. Muž s hráškovým tupé


Před kameru předstoupil muž s hráškovým tupé. A jal se hřímat. Jako nenapravitelný feminista začal příměrem: "Tady je žena, která by měla vést zemi. A neujde ani pět metrů." A protože mu nechybí dramatická vloha a spolu s Quintilianem ví, že actio je nejpodstatnější složkou rétorického výkonu, vratkou chůzi ženy předvedl. USA je ostatně kolébkou stand-up comedy. Bude právě tento komik příštím prezidentem Spojených států?
 


7 názorů

Trosečník
08. 10. 2016
Dát tip

Spojené státy už zažily daleko komičtější postavičky, takže snesou i tuhle. Je spíše otázkou, jak se k tomu postaví zbytek světa... Ostatně, s naším Mílou je taky srandy kopec. :-)

Bych přihodil ještě pár aktualit, jak to máš ve zvyku, tohle působí jako takový až moc izolovaný fragment.


careful
02. 10. 2016
Dát tip

toho našeho taky... stejně jako ostatní politiky...problém s volbami je v tom, že většina lidí jsou idioti a pak v tom, že kandidáti jsou lidé, co nebyli k politice vychováni, tak jako například bývali králové...lidé navíc vybírají na základě zkreslených informací z médií a dohledat dobré informace o všech kandidátech je skoro nemožné...nebo minimálně časově velmi náročné...volby jsou proto vždy rizikové..rizikové v tom, že je může vyhrát jakýkoli debil, nebo společenství debilů..viz Polsko


Gora
02. 10. 2016
Dát tip

Žiž/e?/ka neznám, ale zřejmě má pravdu:-)


Movsar
02. 10. 2016
Dát tip

amerického prezidenta by měl volit svět kromě američanů, jak navrhl žižek.


careful
02. 10. 2016
Dát tip

..zajímavé, jak jsme svázani vlastnimi nejapnými zákonitostmi natolik, že Amíkům nezbývá nic jiného než volba mezi těma dvěma debilama...jako kdyby nebyla žádná možnost celý ten systém prostě změnit... tak holt ať jim jeden ten šašek vládne, tak jako vládne šašek nám.

Ať pořádně ukáže, jak je tenhle systém boží... 


Gora
02. 10. 2016
Dát tip

Kdyby to nebylo vážné, napsala bych: skvělý parodický postřeh. Takhle jen: je Donald disneyovská figurka s mizerným vkusem na tupé?


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru