Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nášušnice

16. 11. 2016
4
1
748

Jáj, lidi, kurva! Představte si, že ten můj debilek sinátor normoš takhle najednó začal prcať ze školy a do školy v mikině s kapucó. Ze začátku su to vobec neřešila jako, myslila su si, kurva, že sa asik začal stydět, že má takovů blbě šišatů kefu od teho, jak ho do ní fort spravedlivo rubu nohó od stola, kurva! Tož chodil a chodil a mně to zajimalo čím dál vic, až mi to nedalo a začala su ho špehovať...

Neuhodnete, co su vyšpehovala jako! On dycky v tej kapuci poodešel od Baráčiska a frk, shodil ju, obnažil kefu a razil dál. Když sa pak vracel zasik zpátky, zasik su čihala. Tentukrát to udělal opačně. Kefu měl enem tak a jak sa blížil k domovu, frk, nandal si ju. V tu chvilu su zasáhla. Vylezla su ze svého úkrytu za dubem a Jáj, konec tajností, chuji, pocem!

A debílek vykulil očadla a Maminko, co tadyk děláš? Já su tě nečekal.

A já Já vim, že ne! A hňápla su po něm, přitáhla ho, sundala mu kapucu a zkůmala.

A sinátor Au au au, maminko, netahaj mě za vlásky, to bóóólííí!

A já Možeš si za to sám, viš? To sa mosí, hezky drž.

Tož a pak su to vyzkůmala! Představte si, že hajzl měl cosik na ušadlách, vite, jakésik takuvé malé pecky kovuvé z mnědi nebo čehosik, kurva. Na každém lalučku jednu. Hajzle, důfám, že máš pro tutok věc jakésik rozumné vysvětlení, zahromovala su! Vypadá to jako nášušnice pro buziky!

A sinátor Maminečko, mám, mám! Viš jak jsme tuhle boli v tem vlaku a já neměl jizdenku, bo si mi ju zkonfiskovala, a pan průvodčí mi za trest procvakl ušadlo? Ono to vypadalo nehezky, tož su si tama dal nášušnicu! To je teď taková móda, au au au!

A já to prohližala, otáčila ušadlama semka a tamka a Hajzle malý! Myslíš si, že su blbá nebo co? Moc dobře si vzpomínám, že ti procvakl enem jedno ušadlo. A ty máš ty nášušnice dvě, kurva!

A darmožrůt Maminko, viš, ona ta jedna nášušnice vypadala špatně, tož su si v Olomůcu nechal propichnót i druhý laluček a dat nášušnicu, aby to bolo symtrické au au au!

A já Tož gut. Posledni dotaz! Kde si na ty ušni sračky vzal love jako?

A hajzl Maminko moja hodná, naša škola má takový projekt, jmenuje sa to sbiráme vička pro chudé děti a plníme jim přáni. Spolužáci na mě vybrali sto tisic viček, viš, a zaplatili mi nášušnice, abych měl v životě takik cosik pěkného, au au au au!

A já Chuji! Dyť celý tvůj život je svinsky pěkný! Máš svůj suchý mrdnik kam nezatéká, máš prkno na spani, máš žrádlo a vodu k piti a někdy máš dokonce aji vši! Viš vobec jaké sů vši vzácnosť? To už má neskaj enem málukdo, kurva!

A sinátor debilek Já vim, maminko, šeho si moc vážim. Omlůvám sa, že jsem si pořidil nášušnice bez tvého vědomí, už sa to nestane.

Odpůštím ti, řikla su a nášušnice sundala. Sinátor kvičel a svíjel sa, držel za lalučky a Jajajajaj, to je bolesť, to je bolesť, moje ušadla! Když sa uklidnil, šli jsme oba dva do dědiny. Naburácala su do hospy a Jáj, Venco, tadyk ti jdu zaplatit sekeru, kurva! A dala su mu nášušnice. Venca to vzal, kůsnul do teho a gut, sekera je smazaná jako. Nalil mi panáka na cestu a sinátor dostal vodu prvotřdni ze dřezu, kde sa myly krýgle, tož to měl jakoby takový zdravý chmelový liftík, kurva.

Pak jsme valili domů a hajzl bol celý takový skleslý a já Si smutný, viď, bo si myslíš, že bez těch debilních nášušnic nejsi hezký viď? Máš pravdu, vypadáš jak pičus, ale z teho si nic nedělaj, kurva! Taktok si vypadal už předtím jako! A pak su dostala nápad. Čopla su ho za jedno to krvácejici ušadlo a zavedla do JZD. V teletníku zrovna nastřelovali telatum do ušadel takové ty plastové plácačky s čislami. Došla su k ogárům a Jáj, ogárci dobří, tadyk můj debilek by chtěl být krásný, nastřelte mu takyk dvě kravské nášušnice!

Sinátor jak pochupil k čemu sa schyluje, chcel vzect do zaječich, ale já ho zavčas zastavila a Chuji! To je nejdřiv nášušnice sem, nášušnice tam, slzy, skovávni pod kapuci a teď, když možeš mit kvalitni parádu ušadlovů, tak chceš utect? A přidržila su mu kešeň ogáři mu cvakli na každé ušadlo jednu krásnů novů kravsků nášušnicu, a já to polila slivovicó, aby do teho nedostal nějaků záseru. Békal mocně, to je jasné, ale bolest rycho přešla a jako gut, no ne?

Tož darmožrůt má konečně krásnů parádu, ale moc si jí neváží, je to teď úplně obráceně než dřív. Doma chodí normoš s kravskými plácačkami venku, ale jak jde do školy, hnetkaj nasazuje kapucu. Asik mu ji, hajzlovi nevděčnému, bodu moset odpárať!

 

 


1 názor

Lakrov
29. 11. 2016
Dát tip

Za našeho mládí se tyhle kravské náušnice nosily taky, ale připnuté na tašce.  Tohle je holt pokrok. Jedna z tvých lehčích je tahle povídka. Tip.  


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru