Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

One Doomed spacemarine

10. 02. 2000
5
0
1657
Autor
Merle

Tak tahle básnička je typická indispozice (srazáci vědí; koukám, že už funguje) a asi zklame skoro všechny. Hlavně romantiky, lyriky, kritiky, a i ty ostatní iky - básníky. Snad se tu ale najde jeden nebo dokonce dva herní maniaci, kteří si se mnou zavzpomínají na starou slávu Dooma, Duke Nukema nebo Quaka...

Ty, který neodradí ani případné varování před výskytem sprostých slov bych ještě rád (pro jistotu) upozornil, že vše se čte přesně tak, jak je to napsaný.

BTW: pro nesrazáky: Indispozice jako kategorie děl se vyznačuje tím, že k není není možno připsat kritiku, ale místo toho se kritika pošle autorovi do zpráv.

Vo co tu gou v tý zasraný gejm? Asi dát na prdel těm hajzlům zlejm! Tak to du do toho, fajtovat budu. Z enemís zbydou jen fleky od blúdu! Začínám s šotganem, tak to je slabota. Stejně s ním odkilnu prvního frogbota. Konečně našel jsem pořádný zbraně, seberu lounčera. A hurá na ňééé! Vypnu si ajming a nastavím autoran. Zdrhám a rokety fajruju do všech stran. Našel jsem síkryt rům za wól of stouns... Takže vý mít egejn máj daktr Džouns! Dostal jsem drsnej hit, jsem autof amo... Vytáhnu čejnsafku. Tak se těš kámo! Zas další level a zuří tu fajt lítý. Pozdě jsem si všiml: Došly medykyty... Přišel Smrť, zahuhlal: "FAKT SORY VOLE..." Zasmál se a dodal: "TVÁ GAME OVER!"
Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru