Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

metamorfoza

19. 01. 2017
3
5
385

je to levopis co jsem nahodou našel na starem HDD 

 

 

hrbolate je to ale mne se to i po tech leetch libi 

Metamorfoza 
Tu noc Akela cítil v duši zvláštní chvění .Přestože nebyl úplněk vnímal jemné vibrace pocitú okolních duší víc než jindy . Jeho lidské já se vzpíralo blížící se metamorfóze , dokonce i rozum přispěchal na pomoc a dýchal do posledních jisker světla jenž blížící se proměně bránilo .V každém dechu jiskri vykvetli v girlandu slov které jeho ruka horečně zachytávala a cit zplétal do věncú z veršú jenž svou vůní opíjeli okolní svět přetvářeli v jeho loviště de se cítil bezpečný .Dech jeho mysli se zrychloval a slova mu vířili hlavou , snaže se navrátit mu jeho harmonii a lidství .Obávaná ale očekávaná proměna započala .Rozom už neměl sílu se chránit a rozdmychávat poslední jiskry z plamene lásky v jeho duši , a pravěká tma animality započala hltat jeho vlastní já .Duch lovce a ploditele si pozvolna podmaňoval jeho bytost a temno se rozeznělo vlčí písní . Tichou písní beze slov - okolní svět rozvibrovala píseň lovce noci .Temno v duši se rozpínalo a pulsovalo v prostoru jeho jsoucna až jej zcela pohltilo . Akela byl sám .Sám beze světla a budoucnosti , ale s jistotou věčné existence jenž mu tato transformace dopřála . Temná aura aura ho přijala a ukryla ve svém nekonečnu – tam někde v nás .
Akela vykročil vstříc novím bojúm a pádúm


5 názorů

Jeff Logos
31. 05. 2018
Dát tip

Líbí se mi


mas pravdu  - je to de fakto psane v rychlosti a poslepu . proto mam svoje levopisi rad -  jsou jako ja - blaznive ale cestne


Lakrov
20. 01. 2017
Dát tip

Vzhledem k tomu, jak je ten text krátký, by stálo za to, aby si jej autor  po sobě přečetl a opravil aspoň ty nejvíc do očí bijící chyby a překlepy.  V současné podobě to totiž vypadá jako "psané poslepu" a množství chyb  čtenářovi nedovoluje pocítit atmosféru, jíž chtěl autor textem navodit.  Ale možná se k tomu stavím zbytečně pedantsky, vždyť koho dneska zajímá  spičovná seština.  


je to stare cca 10 let to se se mnou rozesla jedna upirka - taky laska jako tram


agáta5
19. 01. 2017
Dát tip

mě se to taky líbí... máš svůj rukopis, i kdybys nepsal levopisem, poznala bych ho :)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru