Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nálada pod psa

25. 01. 2017
1
2
996
Autor
Cimanad

Nálada pod psa

Tak zrovna teď mám náladu pod psa. Začal mě bolet zub, a to dost. Jindy mám náladu pod psa, když ač jsem objednaná čekám hodinu i více u lékaře, mám náladu pod psa , když se mi něco nedaří, mám náladu pod psa, když je ošklivé počasí. A mohla bych pokračovat ve výčtu nálad pod psa dál.

Stále ale nevím, když mám tuto náladu, co s ní. Kam ji mám dát? Doma máme jen kočku, nálada se má dávat pod psa. Toho nemáme . Kdybychom jej měli, nevím, jak bych pod něj strkala svoji náladu. Pod psa jejich majitelé jistě dávají něco lepšího, určitě aspoň nějaký kus koberce deky či matrace, ti movitější pejskové jistě mají doma své vymazlené pelíšky, hezky v teple. Ti méně majetní se musí spokojit se studenými kotci a v lepším případě se starou matrací, pokud není venku hezky a netráví celé dny na zahradě.

Tak až zase budu mít náladu pod psa, zkusím vyhledat nějakého majitele psa a požádám jej, abych tu náladu mohla pod jeho psa dát. Nevim,jak na mě bude koukat., třeba mi poradí, co se špatnou náladou.


2 názory

Cimanad
30. 01. 2017
Dát tip

Jo, dík, rasu psa jsem neřešila,příště.


Kočkodan
26. 01. 2017
Dát tip
Vlastníš depku jako krávu? Náladičku chceš mít lepší? Šoupni ji pod tělo pejsčí, pod vlčáka, pod čivavu... nebudeš mít nervy v loji. (Rasa hraje malou roli.) :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru