Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

3Friends [POLO VOLKSWAGEN TOVAR]

23. 02. 2017
0
5
643

A spatří odvahu, která bojuje až do konce. Brácha řikal, že chce jít bojovat do Sýrie. Tohle tetování mi připomíná každou bitvu, kterou jsem prošel. Vždycky mě fascinovali všichni extremisti. Indický sádhuové, Palach, sebevražedný atentátníci. Na tom nejkrajnějšim sebepopření, toho, čemu ostatní přikládaj tu nejvyšší váhu, od čeho odvozujou sami sebe, na tý odvaze se toho, se všeho, vzdát, překročit tu hranici, ta odvaha mě vždycky fascinovala. A spatří odvahu, která bojuje až do konce. To nevim.....výjimečná. Já sem určitě nadřazená rasa. Árijská blondýna. Už delší dobu pročítám A2larm a Referendum a marně hledám nějakej návod, nějakou konkrétní pozitivní ideu, podle níž by bylo možný žít. A spatří odvahu, která bojuje až do konce. Avšak ve výsledku, na rozesmátých selfies účastníků a statusech o překonání sebe sama, působí spíše jako pokračování zábavného meziměstského maratonu, spíš nežli vážně míněný aktivismus. Zkusil jsem práci, kterou jsem nenáviděl i takovou, která mě bavila, ale stejně jsem se pořád necejtil naplněnej. Po vztazích, který byly strašný, jsem zažil takovej, ve kterym jsem byl spokojenej, ale stejně byl muj život pořád prázdnej. Nic z toho, co sem dělal, nemělo žádnej smysl. Of course, i'm a little afraid, but i think, that it really makes sence. Protože my se nikdy nevzdáme toho, v co věříme. A i když prohrajeme, budou si navždycky pamatovat, že sme byli ty, co bojovali až do konce.


5 názorů

Tohle sem odflak, vim to, nekdy to jeste predelam!


Kdo huli, ten je neskodnej, uziva si zivota a nedela problemy, ne? :)

Oldjerry
04. 04. 2017
Dát tip

Zvonokosy jsem četl dřív, než ses narodil a mám je v knihovně. To ostatní  tě přejde, pokud přestaneš hulit jointy...


Přečti si Zvonokosy,nad historickými knížkami můžeš strávit celý život, hledání ideálů mi připadá v zabehnutem životě zbitecne,ale když mrknu na nějakého válečníka, co třeba bezezbrane vyhraje válku, mám na krajicku, a tendenci vyběhnou, kdyby na to přišlo, myslim, že někde někdo při obsazování si stoupnout před tank, nikdy se nepřišlo, kdo to byl... Pro někoho hrdina pro druhého blázen, všechno jsou jen keců, když budeš mít nad hlavou připravených 20? 100? připravených vrtulníků, přepadne Tě Desná bezmocnost.

Oldjerry
23. 02. 2017
Dát tip

Přítomnost je život - minulost je prenatální a  budoucnost postmortální. Žij a nemudruj...  nedělám si patent na rozum, ale za svých osmdesát let jsem semtam něco pochopil... uvidíme co ti o tom kdo ještě napíše  z mladších přátel. Staří to asi budou chápat podobně jako já...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru