Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Hudba a text / Text a výtvarné umění

28. 03. 2017
1
1
805
Autor
sharik

Literární čtvrtletník Partonyma (www.partonyma.cz) připravuje nové dvojčíslo. V souvislosti s tím otevírá možnost publikace autorům prózy a poezie, ale také autorům odborných textů, esejí a recenzí.

Tématy jsou „Hudba a text/text a výtvarné umění“. A co témata zahrnují? Jako vždy pojímáme téma široce, můžete zasílat verše, prózy, studie, recenze, eseje… s hudební a výtvarnou tématikou ve všech podobách, také případně písňové texty, či texty inspirované hudbou a/nebo obrazy – představivosti se meze nekladou.

Texty redakci zasílejte prostřednictvím e-mailové adresy redakce@partonyma.cz (prosíme autory, aby si prostudovali podrobnější informace k rozsahu a formátu zasílaných prací, umístěné na webu www.partonyma.cz). Redakce časopisu texty zhodnotí a do dvou týdnů po uzávěrce autory informuje, zda budou jejich texty v časopise otištěny.

Texty posílejte nejpozději 15. 9. 2017. Později zaslané texty nebudeme reflektovat.


1 názor

agáta5
29. 03. 2017
Dát tip

zajímavé... můžu básně se sochama? To mě zajímá!


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru