Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Robky, dávajte si pozor na svoju nejlepší kamarádku!

27. 04. 2017
5
5
478

Jáj, lidi zlatí, kurva. Včera su sa nadrala kvalitně, vyšlopala tu francovku, vite, takovó tu velikó, jak bola teď v Lídlu v rámci bolševického týdna. Tož a když sa já kvalitně sestřelím, tak mám potem sedimentálni náladu a přemýšlím o chujovinách. Sedla su si na štokrle v kuchyni a přemýšlela o ogárech a robkách.

Vite, co si myslim? Že ogárci sů sice méněcenné pohlaví jako, ale kurva! Mají mezi sebó svinsky hezké přátelství. Lepší než robky! Řiknu vám teď takový jeden smutný příběh.

Jednó, když su bola ještě mladá robka asik tak patnáctiletá, vážila su enem sto třiceť kilo a neměla zatim ochlupeni na hrudniku, tož sa mi zalíbil jeden takový starší ogár. Na ksichtu měl dlůhlý plnovůs a vypadal sexy, bo už mu vypadala šecka zubiska. Takové ogáři umí nejlépe líbat a při kundolingusu vás nekósnó do závojičku. Jmenoval sa Rudla. Chodila su do hospy dojíždět pulitry a jak tam Rudla bol, tož su si hnedkaj sedla na tu barovů židlu, vykasala sukňu od kroja až nahoru, natočila sa jakoby nic na Rudlu a okazovala mu nenápadně pičku. S Rudló to nic nedělalo. Kókal jinam, chlastal a nic víc.

Hádejte, co su, já blbá krava, udělala? Došla su za Verunó a Veru, kurva, já su ti chci svěřit, viš, líbí sa mi Rudla, určo ho znáš, ten s vymlácenó mordó, co je pečený vařený u nás v hospě. Tys taková zkušená, od dvanácti šlapeš, kurva, poraď mi, jak ho sbaliť?

A Veruna Jáj, Milu, ty patnáctiletý potrate! Tovižejo, poradím ti. Mosíš si ostřihať kefu na ježka a přestať si mejkapovať ksicht. Takyk je třeba změnit šatnik, kurva. Nos tepláky a rolák, bodeš šik, pičo. Jako ta hérečka z teho emerikánského filmu jak sa tam z vajca vyklube ufon a šecky zožere. Vytřelec nebo jak sa to. Na minisukňu od kroja sa vyser, to už neskaj neni v módě. 

Tož su udělala, co mi Veru poradila. Ostříhala su si šecky vlasy, omyla z ksichtu mejkap ze školních vodovek, navlékla sa do tepláků a roláku a taktok vystrojená vyrazila na flirtovačku do hospy.

Rudla seděl na svém mistě, glgal šeráček. Bo su věřila, že su krásná hanácká samyca, sedla su si k němu a Ahoj, chuji, jak jde život?

A Rudla sa na mě podíval s nezájmem a Jo, dobrý.

A já Máš hezké fůsy. Jak jsi k nim přišel, kurva?

A Rudla To vyrostlo samo, když su prodal holicí strojek cigánům.

A já su přitvrdila Si svinsky krásný.

A on Hm.

A já Kdy si naposledy trtkal?

A on vstal a šel sa vyscat na hajzl, což je tradiční způsob, kterým se na moravské dědině opačnému pohlaví slušně sdělí, že o něj nemáte zájem. Lidi, já bola zničená a smutná, nechápala su, co je špatně. Věřila su, že když mi Veruna poradila, že to zabere a ono guvno. Sebrala su sa a šla domů.

Později večer su vyrazila do jednoty ukrást k večeři šišku salámu a pivsona. Tož a jak jdu přes náves, tak hádejte, co su opatřila! Veruna v krátkých růžových hadrách a s parukó dlóhó celá zmalovaná u trafiky drandila Rudlovi šulina a Rudla békal a Jáj, Veruno, ty si tak krásná, ne jako ta plešatá Miluna,  já tě miluji, dlachníš mi ho líp jak moja dcera, jáj! Tož a pak eroticko zařval, vyletěla z něj dlůhá mrdová nudla a bolo to.

S békáním na hory na lesy su běžila domů, měla su zlomené srdíčko a pak čtyři dny s Verunó nepromluvila anik slovo. Ona je to sviňa cigánská vychytralá, sviňárnám a podrazům rozuměla už jako malá, na druhó stranu ale neumí dodnes čist, psát anik počitat.

Každupádně robky jsou na sebe veliké svině jako. Ony dělají, jak sa kamarádí, ale jak jde o ogára, jedna sa druhé klidně vykakčí na kefu. To ogárci sa k sobě chovají líp, kurva. Nedávniko jsme tadyk u nás v dědině měli případ, že sa dvěma traktoristům líbila jedna čehůnská cerečka asik tak osmnáctiletá, co semka s rodičami jezdila na luftovačku z Práglu. Oba sa kolem ní točili, nosili jí pampelišky a okazovali, jak daleko doplivnó nebo jak rychle vyřezaji z vrbové haluze pišťaličku. Robka namyšlaná nic, nezajímalo ju, dokunce volala bengám, že ji v Horce fort kdosik obtěžuje, nenechá chvilku v klidu a různé jiné brikule robila, až sa ty dva spolu domluvili po chlapsku, normoš robku unesli do kravína, zavřeli do skladu dojaček a tři dny kolegijálně na střídačku jebaly do sracího otvoru.

Prý só teď spolu v kriminále v jedné cele, jeden druhému radostně dělá šóstací matraci, a mají sa velmi dobře.

Tož tak. Esli jste robka, dávejte si pozor na jiné robky a kamaraďte sa enem s debilkami škaredými, od kterých vám nehrozí žádné nebezpečí anik ta konkurence.


5 názorů

Lakrov
01. 06. 2017
Dát tip

Je to sice strašná sprošťárna, ale místy se kupodivu bavím a to právě  těmi sprosťárnami, takže to asi nevybočuje z tvého standardu :-)  


Viš, já su bohatá svině. Jednak konfiskuji svini duchot, druhak každů chvilu vyhraju na forbesu, třeťak mám příspěvek na darmožrůta sinátora a čtvrťak občas někoho osomruji na poště.

Mam tě ráda a daj mi tip!


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru