Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Domácí mazlíček

30. 06. 2017
5
2
801
Autor
Cimanad

Domácí mazlíček

Odjeli jsme na  dovolenou. O našeho domácího mazlíčka se staral syn. Každý den to obnášelo nakrmit, vyčistit toaletu, doplnit vodu, vyčesat kožich, podrbat pod krkem, pomazlit se,  pohrát si. To je starost o naši britskou kočičku.

Také on odjel na dovolenou a my jsme  hlídali  zase jejich domácího mazlíčka. V tomto případě nekrmit, nečesat, nedrbat kdekoliv, občas vyčistit, to ano, nedávat vodu , nemazlit se a nehrát si s ním. Jen zkontrolovat, jestli se někde po domě netoulá kde nemá, případně ho vrátit na své místo, když by vyjímečně netrefil a vysypat z něj to, co cestou nasbíral. Jeho jedinou potřebou je nabíječka.

Už jste asi uhádli, že se jednalo o robotický vysavač. Musím konstatovat, že i naše "hlídání" bylo náročné, občas jsme ho hledali, kde se zasekl, jednou si sám před sebou při návratu z místnosti zavřel dveře a zoufale jezdil jen po té jedné místnosti do úplného vybití. Chudák !

Ale uhlídali jsme ho, a to je hlavní, příště nám prý bude zase svěřen ke hlídání, osvědčili jsme se.

 


2 názory


Diana
30. 06. 2017
Dát tip
:-) pobavilo :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru